Piloti me i shpejt i AF-se!

Daniel H

Primus registratum
Re: Piloti me i shpejt i AF-se!

Kodo keni 5 postime qe perserisni njeri-tjetrin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Me mire te perserisin njeri tjetrin,se po ti shtonin cdo postim nga 5 km njeri tjetrit zor se do beheshin te besueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS.Mos u merzisni ju,une deri tani ju besoj /pf/images/graemlins/tongue.gif

William Wallas

Forumium maestatis

200 Km ... Honda Hornet ... 900 !!! Tangenziale di NA !!! Nje ndjesi fantastike !!! Diten tjere i vura kartelen ... "vendersi" !!! Frike !!!

soni2

Primus registratum

Vjeshte 2002 Me Porche Carrera 4 996 ne autostrade Nancy Metz a31 ne nivelin e Pont a Musson 285kmh te grafikuara sa kishte realisht nuk e di por ja hoqa kemben se nje shok i imi(vieux et moche ne AF)me kujtoi qe kishte nje grua me nje goce ne shpi!!them te drejten e ula se filluan kthesat!!
Torino Milano me Sl 500 mercedes 260kmh Max po henri edhe 500 gjiro dhe nuk shkruante me as numer dhe as shigjete!! me nje shok nga Laçi!!
ndersa zakonisht ne autostradat bel ned de m'varet nga makina po 200 eshte mesatare e rregullt!!

thjehst nje ide kam bere Metz ljubjana rijeka split dubrovnik bar shkoder tirane per 17 ore nisja nga metz ne 11 te dites te nesermen ne 6 te mengjesit ne tr!!
ps pata dhe nje shok me vete dhe i dha edhe ai ne kroaci!!

Alfa romeo 156sw 1.9jtd/m 150cv..

shyqyr qe jam gjalle se kam bere nja 9 aksidente

master of puppets

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e kam cuar nje here 300 km/h me BMW Play Station 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: mos encni shume shpejt se nuk ka trimeri me k'to gjera

[/ QUOTE ]

une me 315 me Hyndai coupe te modifikuar..ne need for speed underground 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndersa ne jeten e vertete me bmw 525 benzine me 205 km/h nga famagosta per ne autogrill ne 4 te mengjesit ne milano(ata qe banojne ne milano e dine zonen)
dhe nje here tjeter 210 km/h autostrada piacenza-torino

Daniel H

Primus registratum

Si u paske shpetuar policeve, sepse aty eshte e vdekur qe gjithmone gjen nje postobllok policie? /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Paske makine te re do te thote, ose...ose po verej qe te qenka merzit ca jeta keto kohet e fundit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithsesi to57 i bie te jete piloti i vdekjes. Me ato limite qe ka arrit, s'besoj se do dal ndonje i "çmendur" tjeter t'ia marre.

H

harap

Guest

shkoder tirane naten e vitit te ri dalja nga shkodra 00:15 mberritja ne Tirane 00:50

H

harap

Guest

ore piloti vare ke rruga qe ben e per sa kohe e ben jo tek shpejtesia momentale /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Ti e mat shpjetsine me minuta/distance mor trim.
Na thuaj sa shkoi kilometrazhi, pa s'do rrijme te zgjidhim problemet ne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

rruga eshte 86 km.rruge shqiperie pra per 35 min beje nje llogaritje te vogel.

tushi

Valoris scriptorum

150 km ne ore mesatarja, shume paske ece ne rruge pa drita e me sinjalizime kufizuese gjysa te prishuna

nejse mos e persrit ma Harapo /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

150 km ne ore mesatarja, shume paske ece ne rruge pa drita e me sinjalizime kufizuese gjysa te prishuna

nejse mos e persrit ma Harapo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
e kam ndare mendjen du me vdek ne aksident automobilistik.
Shpejtesia me irriton.

KoDoShi

Primus registratum

shkoder tirane naten e vitit te ri dalja nga shkodra 00:15 mberritja ne Tirane 00:50

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif...pse s'thu ti mer, ti qeke pe t'u cu tek formula1...te dhjefsha Shumakerin /pf/images/graemlins/laugh.gif!

H

harap

Guest

Ne fakt ishte nje tjeter qe po garonte me mua qe hyri me shpejt ne Tirane.

GJYSHI

Gjyshi

Une per vete 245km/ore me Audi A4 shpejtesia me e madhe
Kurse e perditshme me fugon Ford Transit 130-140km/ore

Kondrapedali

Kondrapedali

Do m'gjej nanjoni nai makin t'shpejt se m'u shpif me kto që kom. E kalova 200 km/h me i Honda Accord të 2004. Shyqyr që s'kishte polic se e kisha lon patentën e ca mijra $ për qef. Knej ky është problemi kryesor kurse rreziku kryesor jan rrugët për ibret.

Golf 1 (1,6 L) 1982 Diesel max 173-5 km/h (disa herë)
Honda Civic 1,3 L 1987 benzinë max 180 km/h
Toyota Corolla 1,6 L 1995 benzinë 180 km/h
Toyota Corolla 1,8 L 2001 benzinë mbi 180 km/h (pa ja çu komën në fyt)
Dodge Neon 2,0 L 2005 Benzinë 190 km/h
Honda Accord 2,4 L 2004 Benzinë 203-5 km/h (kishte akoma gaz po i zoti makinës nuk desh që ti jepsha mo).

4 makinat e para jan ato që un kom ndrru. Merret me men se pse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ismaili

Primus registratum

125 MPH, me duket se i bie 200 kmh. shyqyr qe skishte polic se kishte ik patenta.