Piloti me i shpejt i AF-se!

pppppaa

Primus registratum
Re: Piloti me i shpejt i AF-se!

4612 CC, 1 BMW, une, Munchen-Frankfurt, 225 km/h...

Histori nga jeta...

Mono

Forumium praecox

Thjesht shtyp gazin dhe provon se si te fluturon jeta anash makines ndersa ti je i fiksuar ne nje pike te palevizshme para makines! Ne fund te fundit jeta eshte shume e shkurter normalisht dhe shume e gjate kur ecen shpejt dhe njeh cdo sekond rruge!

Te ecesh shpejt eshte e rendesisshme te kesh nje makine te mire sidoqetejete. Nje makine e mire te jep besim per te thyer cdo numer qe kishe menduar me mendje. Refleksive! /pf/images/graemlins/wink.gif Death is always an option, inevitable in some moment! Just ignore it!

teab

Primus registratum

Ke 140 km/hr me BMW 328 ci. Me teper sma mba se pataj do me duhet me kap metrone per ne pune! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Agon

Primus registratum

180 kmh nuk e mban me shume polo i nenes teme por nuk eshte asgje ta grahesh automjetin ne rruge te drejte.
100 kmh kam hyre ne nje kthese, sdi pse shpetova.

ndricim

Primus registratum

e kam cuar nje here 300 km/h me BMW Play Station 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: mos encni shume shpejt se nuk ka trimeri me k'to gjera

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj un ça makine kom pas nuk e kom lon pa e provu se sa nxjerr. Me Toyotat nuk e di me sa kom hec se kilometrazhi nalote ke 180 km/h kurse shigjeta e kishte kalu.

Megjithate me Dodge Neon kom kap 195 km/h. Me zor po pres ditën kur t'hypi n'Ferrari /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndricim

Primus registratum

une kam qef te tallem me policine nje here po kam frike me dergojne helikotper nga mbrapa

HUMER

Primus registratum

nuk do ket kohe as me morr frym jo me ndry makinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

vlen matorri?

r6 , aty rreth 110/120 km/h /pf/images/graemlins/tonguee.gif tek nje rrug drrrejt fare,n'4 t'mjesit edhe pa pyt as pronarin lol .
Apnea fare x 10 min. kam ngel /pf/images/graemlins/crazy.gif ...

KoDoShi

Primus registratum

200 km/h ...BMW(benzin, 325) n'autostrad, munci per me shume, por rruga s'te premtonte(kishte dhe t'tjera makina).

N'fillim gjithmon je entuziast, por pasi kalon ca si shume kohe n'timon..nuk te ben dhe aq pershtypje.(8vjet n'timon, si thojn pak)

Pastaj per menimin tim gjithkush mun t'heci me 100/200/250 km/h nuk eshte ndonje cudi apo aftesi...por puna qendron ne manovrimet qe ben kur me ket fare shpejtsie ty(larg qofte) te c'pohet nje gome apo apo nuk t'mbajne frenat mir.T'kesh reflekse te papara, ti fusesh duret aty ku tjetri si fut dot= shofer i vertet.

Daniel H

Primus registratum

Kodi ia rrite nje 5-çe me duket, thjesht per te dal me i shpejti i AF-se /pf/images/graemlins/laugh.gif.

S

Scorpion

Guest

Kam ec me biçikleten time njehere me 35 km/h /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Me cfare e mate kilometrazhin, apo u hengre koke me koke per nje cope rruge me dum-dumin e plehrave dhe ai punetori i komunales nxorri koken e te tha "ku shkon mor bir me 35 km/h?" /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Pasojat: Dy brinje te thyera, gervishje nga shpatulla deri te gishti i kembes, 2 jave shtrire. etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Scorpe...t'kam thon mer avash me bicikleten, se ke per t'honger kaptinen noi dite, mos ec shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif! ...t'pakten merr masat mbrojtse /pf/images/graemlins/laugh.gif!

EBM...t'betohem qe si kam pa shkrimet e te tjerve k'tu ke kjo teme /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pse k'shtu, ty duket se jom noi tip qe m'dridhet qerpiku, perpara rrezikut ..? /pf/images/graemlins/laugh.gif Duket qe s'me njef hic ti mu por s'ka gjo..nuk m'ngelet hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif!

tushi

Valoris scriptorum

me kilometrazh s'me ka taku me ba ma shume se 180

por per rruge sekondare me kthesa ka pak q1 me kalojne /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mgjths edhe une njihere si Scorpioni me nji A4 isha me 80 mendjen hiç ne makine kur shoh tabelen per mu kthy, s'di as vete si ma dha mendja me e marr ate kthese ashtu e gati shkova per lesh edhe une se makinen e mori dreqi krejt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

nejse ju pilotat e af-se ecni me kujdes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Agon

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
200 km/h ...BMW(benzin, 325) n'autostrad, munci per me shume, por rruga s'te premtonte(kishte dhe t'tjera makina).

N'fillim gjithmon je entuziast, por pasi kalon ca si shume kohe n'timon..nuk te ben dhe aq pershtypje.(8vjet n'timon, si thojn pak)

Pastaj per menimin tim gjithkush mun t'heci me 100/200/250 km/h nuk eshte ndonje cudi apo aftesi...por puna qendron ne manovrimet qe ben kur me ket fare shpejtsie ty(larg qofte) te c'pohet nje gome apo apo nuk t'mbajne frenat mir.T'kesh reflekse te papara, ti fusesh duret aty ku tjetri si fut dot= shofer i vertet.

[/ QUOTE ]

duke ecur 200 e tu c'pua guma, harroje ti qe e kontrrollon, edhe frenat gjithashtu. vetem nese te ulet ndonje engjull e ta ndale aty automjetin

KoDoShi

Primus registratum

T'jesh me 200km/h as perendia s'te bo dermon mer t'keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif, e jo mo aftesite e tuja e t'mijat bashk prej shoferi.

Ore me hec shpeht s'osht problem, por ti bojsh balle k'tyne gjojnave,osht qe c'ke me te.