Piktura nga anetaret / Personal Artworks

joetisti_

Locus omnem
bravo, Thamina!! Paske dore!
une kam bere kete
o-MR-BEAN-MONA-LISA-570.jpg
:p
 

hurtlocker

Valoris scriptorum
...un punoj metalet...kjo eshte nje thike combat/utility, dizenjuar nga une e qe do prodhohet ne 135.000 cope nga extrema ratio nga toscana-itali...
klient eshte ministria e brendeshme e irakut....modeli quhet al-albani (shqiptari)...qe eshte shkrimi arabisht...
doreza eshte studjuar bashk me fakultetin e anatomis dhe e shkencave te levizjes te universitetit te pizes...
 

hurtlocker

Valoris scriptorum
...un punoj metalet...kjo eshte nje thike combat/utility, dizenjuar nga une e qe do prodhohet ne 135.000 cope nga extrema ratio nga toscana-itali...
klient eshte ministria e brendeshme e irakut....modeli quhet al-albani (shqiptari)...qe eshte shkrimi arabisht...
doreza eshte studjuar bashk me fakultetin e anatomis dhe e shkencave te levizjes te universitetit te pizes...
 

hurtlocker

Valoris scriptorum
...un punoj metalet...kjo eshte nje thike combat/utility, dizenjuar nga une e qe do prodhohet ne 135.000 cope nga extrema ratio nga toscana-itali...
klient eshte ministria e brendeshme e irakut....modeli quhet al-albani (shqiptari)...qe eshte shkrimi arabisht...
doreza eshte studjuar bashk me fakultetin e anatomis dhe e shkencave te levizjes te universitetit te pizes...
 

hurtlocker

Valoris scriptorum
last baby home.... CHSSR "Malsor" Compact Hostage Saving Sniper Rifle cal 6.5x47 Lapua...zhvilluar bashke me Italianen BCM Europearms nga Pinerolo.... Tyta prodhuar nga une me nje makine te prodhuar po nga une action BCM Europe arms, stock accuracy international, trigger jewel triggers usa, optic US Optics short

12313924_1017535261631373_7255520182688218912_n.jpg


makina per prodhimin e tytave bazuar ne nje projekt te 1880 amerikan...mund njihen fare mire putrelat e celikut te eprdorura ne struktura metalike...makinen e kemi ber bashk me mikun tim italian....

560277_389895691062003_1233392182_n.jpg
 

hurtlocker

Valoris scriptorum
ka nje ironi...didaskalia e fotos eshte "help her to find the trigger"...trigger i thon kembezes se armes...dhe klitoridit :p
 
Top