Piktura nga anetaret / Personal Artworks

Thamina

Papirus rex
Si ta mbaj? Dua origjinalin! me premtimin qe dhe po u bere e famshme nje dite dhe pikturat e tua do kushtojne miliona, une nuk do e shes ate pikture
hahahahhaha damn ne vend mer ishalla te del fjala ...ta nis qe sot!:)
 

Almaa'95

Papirus rex
Enkas per ju.. Doli lezecem. Shpresoj tiu pelqej.
1zf31w.jpg
 
Top