Pija juaj e preferuar

X-GoodBoy

Primus registratum
Re: Pija juaj e preferuar

Spiritus Ukrainas, damn cool :thumbsup:

edhe nje drink i mire named

Orgasme
----- made with
1 cl. Kahlua
1 cl. Amaretto
1 cl. Baileys Baileys

ene me fund....

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-GoodBoy:
[qb] Spiritus Ukrainas, damn cool :thumbsup: [/qb]
Ca eshte kjo Pija lal se se kisha degjuar ndonjehere?E di si behet se kto qe kane kshu si emra rusesh me pelqejne shume ne pergjithsi

X-GoodBoy

Primus registratum

Di qe ma dhane ca polak kur po pinim nje weekend edhe akoma se kam harru shijen. Po zakonisht e shoqeronin mix me juice se nuk pihet dot shqeto. 90% baaaaaahhhhhhhhh.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

kida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] MARTINI I BARDH ME AKULL DHE LIMON...FUNDI FARE NE ORET E PASDITES /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:wave: :kiss: :wub:

anna

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] MARTINI I BARDH ME AKULL DHE LIMON...FUNDI FARE NE ORET E PASDITES /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:cool: MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM I LOVE IT!

gezim lame

Primus registratum

.....me thon te drejten uji eshte nr1 :cool: dhe kur eshte i pijshem e kom qejf uj cesme.. /pf/images/graemlins/smile.gif
po heren e fundit qe kom qen ne tiran vetem Fanta kom pi se me kishte marre malli...
besojeni apo jo ne kanada s'ka Fanta :mad: dhe jan ca pije qe i afrohen po s'jan gjo....

Seriozi

Primus registratum

Vere dhe vetem vere
shoqeruar me bagete
dhe pak kamomber. :thumbsup:

sirius

Primus registratum

Pija ime e preferuar eshte la famigerata
Blue Blood ,nje mix of Grobachov Vodka,Tequilla dhe Dry Gin.Kete lloj pije e kam pire per here te pare ne nje lokal te Bolonjes qe quhet Transilvania dhe qe e ka specialitet te sajin.Nje lokal i teri i mbuluar me kafka njerezish ku ne vend te tavolinave ndodhen arkivole me kocka njerezish,gjithcka shume klas,dhe mora vesht qe pronari i ketij disco-pub ishte Dario D'Argento,regjisori i filmave horror.Nese do t'ju sjell udha nganjehere ne Bologna duhet patjeter ta vizitoni!

Diddy19

Su@mi

Ky Transilvania eshte si tip Haremi??Ben nje Argile qe.....mmmm sa e mire qe eshte!!!Me te degjuar e kam! :smash:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga une:
Ky Transilvania eshte si tip Haremi??Ben nje Argile qe.....mmmm sa e mire qe eshte!!!Me te degjuar e kam

Korrigjohem!Transilvania eshte nje lokal mbushur me ca si skelete!Nje vend si tip horror!

P.S E kam ngaterruar me Amnezia qe ndodhet ne Parma.Aty bejne argilè te mire fare!

KATALLANI

Primus registratum

Pija ime me preferuar
Kacurrel
Heinessy something like that nuk me kujtohet fare kam shume jam tape
E&J brandy
dhe te tjera por tani nuk me kujtohen. :idea:

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Rakia!

E kom mush i got te vogel dhe e kom ktu njit me laptopin... hmmmm sa e mire qe osht ja morsha te ligat, apo sjom tu i knu dhe at kongen:

moj rraki moj bukuroshe
je mcef qoshe m'qoshe

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja nje qe i di vlerat jetes!