Pija juaj e preferuar

Guest
Re: Pija juaj e preferuar

Ajo e imja esh Sex On The Biach /pf/images/graemlins/laugh.gif pija more kshu e ka emrin se mos e meri per keq /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

Well I like SEX and the BIATCH po me shume
BBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR!!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Guest

Gin & coke nuk eshte keq per te shkuar si pune parrote!

crazy

Primus registratum

Pija ime preferuar.....po mu kujtua kapiroska me limon dhe martini mix(i bardhe me te kuq) eeeeeeeeeee

Kordelja

Valoris scriptorum

Red BULL :thumbsup:

Gin&Tonic

Sambuca /pf/images/graemlins/smile.gif me ca kokrra kafe te zeze neper te

Vere e kuqeeeeeeeeeee ( hemmm) /pf/images/graemlins/smile.gif mundesiht e vjeteruar. :cool:

KAQ m'duket

ah PO

B52 /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Ferneti me ka pas pelqyer, tani pothuaj ja kam harruar shijen. Rakia eshte ajo qe me pelqen me shume tani. [/qb]
o me reb shpieeeee!!! :eek: :eek:

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Red BULL :thumbsup:

Gin&Tonic

Sambuca /pf/images/graemlins/smile.gif me ca kokrra kafe te zeze neper te

Vere e kuqeeeeeeeeeee ( hemmm) /pf/images/graemlins/smile.gif mundesiht e vjeteruar. :cool:

KAQ m'duket

ah PO

B52 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Meqe ra fjala te Sambuca do tju tregoj nje stil per ta pire,llahtar fare.
Merret nje shot sambuca (4 cl) dhe ndahet ne tre pjese.E fut nje gllenke ne goje por nuk e gelltit.Hapni gojen dhe thuajini nje shokut/shoqes tjua ndezi Sambuken ne goje.Pasi te kete marre flake gelltiteni.Eshte fantastike fare.Ne e djegim ja tre here vetem nje gllenke derisa behet e nxehte fare.Mos kini frike se s'digjeni.Kte jua siguroj. :devil:
Dhe dicka tjeter interesante.Kur tju vije gota vurini flaken dhe pasi te nxjerre flake vurini pellemben e dores siper.Ngrini doren larte dhe gota do jete ngjitur ne doren tuaj. (Mos e provoni me pije te tjera se s'behet)

edda

Primus registratum

te vetmet alkolike qe pi jane krem whisky dhe pije me molle dhe joalkolike vetem çaj me pjeshke

Le_Routard

Forumium maestatis

Uji!

Ne qofte se e ka thene njeri perpara i kerkoj ndjes per shkeljen e copy-right.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk di si e paskam harru ujin qe e kam po aq te nevojshem sa oksigjenin :idea: seriozisht eee :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif

li

Forumium praecox

limonate me limontoz e sheqer , por pa sode . :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

o liu ke harru ate me petlae trendafilash e limontoz lal :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ervin

Primus registratum

Fernet Branca pa akull, mundesisht dhe dopio /pf/images/graemlins/smile.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] o li ke harru ate me petlae trendafilash e limontoz lal :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo jo , por nuk e permenda , sepse ma japin me zor /pf/images/graemlins/frown.gif

Odea

Primus registratum

vere te kuqe dhe te bardhe, martini si dhe vdes per cream whisky.....Ah ce du nji Bailey tashi... :shrug: :cry: (une do vdes fare per kete emoticonin qe qan, sa cute qe duket o zoooottt)

Odea :wink:

Nei

Primus registratum

Une kam te preferuar Porto Sandman. Mishele vererash te ndryshme ...shume e kendshme.

Le_Routard

Forumium maestatis

ahaaa, me te majt ty duhet me pas fitu lloton. Po ushqimi me i preferuar eshte kavjari a? /pf/images/graemlins/laugh.gif