peugeot 206

Arjola

Primus registratum
peugeot 206

une per vete sa nuk mbarova derisa e bleva, po puna eshte tani se nuk me pelqen me. Nuk eshte e rrehatshme dhe nuk me pelqen nga brenda. Por kur e shoh nga jasht i love it thoroughly. Ca mendimi keni per Peugeot?

MLK

Primus registratum
Re: peugeot 206

Peugeot ka nga motorat me efikase me diesel, HDI qe jane teknollogji japoneze, e lene pergjysme dhe e perfunduar nga grupi Peugeot te cilet sot zoterojne patenten e kesaj teknollogjie. Veturat gjermane te brezave te ardhshem normalisht do te perdorin te njeten teknollogji. Pra motorat e Peugeot jane me te vertete te mrekullueshem. 206 eshte veture ekonomike, e rehateshme dhe nje nga veturat me simpatike ne kategorine e saj. Po ta krahasosh me Polo, Fiesta, Punto, apo Ibiza sigurisht qe 206 eshte ne krye te ketyre veturave dhe ka me teper hapsire nga brenda se to. Une kam patur para 4 vitesh nje dhe kam qene teper i kenaqur, ne qytet jane fantastike. Per rruge te gjata pastaj eshte e vertete qe eshte pak e vogel ndaj duhet pare te kategoria me siper 406 apo 407 qe ka rrethe 6 muaj qe ka dale. 406 kam perdorur rreth nje vit te ndermarjes dhe jane vetura te kendeshme (po me motor HDI 2.2l). Nga brenda nuk para me pelqen disenjo, ndersa 407 eshte me e bukur dhe me nje definicion me simpatik po akoma nuk ja kam "hypur" (perveç 1 here per prove lol).

Rambla

Primus registratum

Ku e ka 'ekonomiken' peugeot 206 aman? Ke çmimi qe duhet te pagush per ta ble..eshte e lezetshme per te rinjte sidomos, por nuk eshte absolutisht e rehatshme.
Per aq hapesire qe ka, dhe per komoditetin qe ofron, kushton shuMe, shUme! (eshte makine per aparence dhe pak sostanza)

p.s. por nese do ma blenin, une do ta pranoja me kenaqesi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Arjola

Primus registratum

sa per 306 dhe 406, lene qe s'ma mba xhepi per momentin por jane te medha nuk me pelqejne. 206 eshte per te rinj, tek ose dhe cifte, per shoqerine por jo familjare. Une te paren e kisha vauxhall astra, 1.4 dhe kishte hapesire sa te dush nga mrena dhe shume komode, however though 206 eshte shume e pashme nga jashte, prandaj e morra, qe e marrte e mira...

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sykaltra_UK1:
[qb] une per vete sa nuk mbarova derisa e bleva, po puna eshte tani se nuk me pelqen me. Nuk eshte e rrehatshme dhe nuk me pelqen nga brenda. Por kur e shoh nga jasht i love it thoroughly. Ca mendimi keni per Peugeot? [/qb]
po te jete cc apo rc jam dakort hdi apo benzine e thjesht no merci

MLK

Primus registratum

rambla kur them ekonomike e krahasoj me te njeten kategori, madhesi, prestige, karburant, konfort... Pra raporti cilesi/çmim eshte nga me interesantet per peugeot 206. E peseris dhe nje here qe motoret HDI te peugeot jane nga motoret me nafte me efikas aktualisht dhe me ekonomiket. Pothuajse nuk ndihen qe jane me nafte dhe arrijne performanca gati si ato me benzine.

besim231071

Primus registratum

206 eshte nje vetute qe ka bere epoke.
Eshte nga me te mirat,duke pase parasyshe
raportin çmim-kualitet.
Ta gezesh sykalter dhe mos u bej hiç pishman.
Ka lezet kur e merr kilometrazh zero.
:thumbsup:

GJYSHI

Gjyshi

Une pata nje peugeot 205 dhe e kam mbajtur nja tre muaj me drite te kuqe per vaj dhe nuk pesoi gje derisa e cova ne ankand .Per mua peugeot kane shpirt maceje .Sykalter mos u bej pishman fare fundja fundit nje makine eshte te te coja nga A ne B te sigurte