Pershkruani veten tuaj vetem me nje fjale..

TEDI

Valoris scriptorum
Re: pershkruani vehten tuaj vetem me nje fjale

Cun i MIre Cun Per S'mari Cun Per Shpi . Ala i PAprish Vetem 3 Here kom dale ka shpia ne kur kom dale ka qene Noten Sme ka Pa Njeri ... Po ti LR ke dal naiher e ???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

buongustaia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Opinionated

E kam thene dhe njehere kete ne nje teme tjeter po shyqyr kam salon afer se kam hall mos me vije DDD-ja dhe me kafshon pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Gigo

Primus registratum

Çaj mali (dy fjale po qe perdoren gjithmone bashke)

Kjo teme eshte shume "cool", po pse eshte te psikologjia nuk e marr vesh.

b.k.

Primus registratum

Si psikologe do te thosha:
Njohja e vetevetes, dhe aftesia per te pershkruar veteveten, jane dege qe studojhen nga psikologjia.

Personalisht mendoj:
Sidomos kur duhet te perzgjedhesh vetem nje element, ceshtja behet dhe me interesante:

e para sepse ne disa raste e njohim njeri tjetrin virtualisht

e dyta sepse eshte interesante te shikosh si gjithkush deri tani ka gjetur element te ndryshem

e treta, sepse gjithcka eshte me interesante nese arrin te kontribuosh me shembuj personal.

Ju lutem nese keni ankesa, ka tema te caktuara per ti diskutuar.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Opinionated

E kam thene dhe njehere kete ne nje teme tjeter po shyqyr kam salon afer se kam hall mos me vije DDD-ja dhe me kafshon pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: [/qb]
Lovebite /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Lieb heheheh /pf/images/graemlins/wink.gif Lieb=e dashur, e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

arun

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] e mbaj mend posi :lol: :lol: :lol:
mire ZOTERI mora vesh,po pastaj ...
zoteri lind!ndonje virtyt doja te nenkuptoja :shrug: [/qb]
Personaliteti= Model i dallueshem dhe i qerndrueshem i sjelljes dhe njohjes qe karakterizon pershtatjen e nje personi ne jete

Personaliteti= Perbehet nga sjelljet publike te nje personi, qe perfshijne sjelljet verbale dhe ato joverbale, nga motivet personale, mendimet dhe emocionet e nje individi.

Personaliteti= Model i qendrueshem dhe i dallueshem i sjelljes se nje individi ne pergjigje te stimujve te rinj, njerezve dh engarjeve perreth tij.

Ps:nuk jam komunist por....---->proutist www.prout.it

marina s.

Forumium maestatis

jam e paparashikueshme...ndonje here edhe per veten time.lloj lloj njerezish ka kjo bote.mah!! :shrug: