Pershkruani Shqiperine me nje fjale!

ALTIN

Primus registratum
Re: Pershkruani Shqiperine me nje fjale!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mir /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Qef /pf/images/graemlins/grin.gif

Anana

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
KAFE-LLAFE-REHATLLIK-SE-RRU-ASNJONI-ME-PUNU

[/ QUOTE ]

E vertet kjo:) Sa here shkoj ne shpi per pushime, te njejtet rob te e njejta kafe qe bejne po te njejtat muhabete.

Jo se i njof po i degjoj kur thon, Qeka kthy kjo me? Ose

Sa paska ndrysho kjo mor?

Thash ti them nje here, mir un po ti akoma ktu paske ngel?

Vit per vit ky muhabet, ver a dimer te jete.

elvisboli

Primus registratum

Mut me lule, me nje fjale nuk din te dallosh eshte e mire apo e keqe. Te krijon nje ndjenje dashurie, malli, por ne te njejten kohe te bezdis me pranine 2 javore dhe don te shkeputesh sa me shpejt.
Per mua eshte Kaos, ne mendim, jetese, arsyetim.

jimmy84

Primus registratum

Ketu ke te drejte. "Mall" i gjalle eshte bere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pzn

Forumium praecox

shtet i qeverisun nga meturinat, o te osmanizmit o te komunizmit, eksperiment i deshtuem i austrohungarise

juxhoxhjaj

Primus registratum

shqiperia eshte vendi me i bukur ne bote per nje shqiptare qe per fat te keq pasojat e komunizmit po i vuajme edhe sot ku me kryesorja nder te shumtat eshte edhe ndarja e familjeve,vellezere madje edhe komshinjeve nuk do te harroj kurre lagjen time qe ishte plot me gjalleri por me eksodin e pare gjysma iken me vone beni,juli,klajdi,donaldi,mirela,donika iken qe te gjithe edhe sot jane vetem 2-3 sa per sy e ardhmja e femijeve te frikeson shume pasi ne kembim te shokeve morren counterstikun e famshem ne shqiperi por kjo eshte njera ane e shqiperise qe eshte tmerresishte e bukur dhe interesante qofte me balten dhe cudirat e saj ajo nuk pushon se qeni oksigjen per nje shqiptare kudo qe te jete,ajo qe e lidhe nje emigrante me vendin ku punon eshte e e tashmja pasi e kaluara dhe e ardhmja jane ne atdhe ne shqiperi per faktin e thjeshte se ajo eshte e jona e shqiptareve.

Anteria

Primus registratum

po e pershkruaj me me shume se nej fjale!per momentin , shqiperia= rromuje , pluhur sa te duash te mushesh mushkerite , ndertime pafund si kerpurdhat qe mbijne pas shiut( vend e pa vend pa plan pa sistemim ), qeveritare qe skane respekt per njeri-tjetrin e ne kete menyre as per ne popullin e thejshte ...por nder te keqiat ka edhe plot te mira!E para aeroporti i ri bashke me rrugen ishte dicka e bukur, ekonomia po ecen me ritme te mira , kjo duket qe tek standarti i jeteses sidomos ne qytetet e medhaja por edhe ne periferi. Mgjth. investimet vazhdojne te lene akoma per te deshiruar...ndoshta ngaqe egziston akoma pasiguria.
Me pak fjale; Shqiperia shtet ne zhvillin e siper, vedni ku do te doja te ndertoja te ardhmen! <font color="blue"> </font>

bona

Primus registratum

ados

ti i/e dashur kam vene re vdes me u pergjigj i cike.

pse thashe qe kush eshte deshtac ne shqiperi eshte kudo sic dhe mund te kisha thene kush eshte fitues ne shqiperi esthe dhe kudo.

une per vetem time kam qe ne 94 ne ny. u shkelyva tu punu e tu u eduku dhe shoqet e shoket e mi ne tirane i kane bere ato gjera qe kam bere une ketu qe atje, si me shkolle e me pune e s'po shkoj tek ekonomia e tyre. kane pune te mrekullueshme qe ketu ne ny s'do ti gjenin kurre, shkojne me pushime cdo vit neper evrope qe ketu s'do te ndodhte kurre ( te shkosh nga ny kushton qimet e kokes)

une e di qe ka njerz qe s'kane te hane ne shqiperi dhe me fal po ka dhe geto ketu ne americe pavaraseshist se keta qe jetojne ketu kane tendency te flasin vetem per pallatet e bukura ku asnje nuk jeton vete.

so shqiperia eshte mrekulli ka probleme sic ka kudo. ne shqiperi ka shume njerez te sukseshem qe ne ndoshta qe jetojme jashte bejme dy dollare me shume por ama s'kemi ate vleresim, shoqeri, lezet, qe ka nje shqiptar ne shqiperi.

njeriu pasi siguron nje "cope buke" ka nevoje per njerez rrotull vetes, ka nevoje qe flase gjuhen e tij, ka nevoje te degjoje muziken, artin, shkencen ne gjuhen e tij, jo gjithe diten e gjithe naten anglisht, anglisht, anglisht. ka nevoje te takoje shoqerine e tij qe jeni rritur bashke, kushurinjte etj.

big deal qe jetojme jashte.
NE SHQIPERI JETON 100 HERE ME MIRE SE JASHTE.

jeta jashte: punon si kafshe nate e dite qe mos te shohesh kurre drite, bene dy leke qe ti merr 1/3 qeveria, 1/3 e ke borxh, ajo qe te mbetet te jetosh teper minimale.

SO UNE NUK E DI CA FITOVA QE DOLA JASHTE NE KRAHASIM ME ATO QE JETOJNE NE SHQIPERI.

bona

Primus registratum

shqiperia eshte mrekulli.

te mesosh e te punosh kaq shume sa punon jashte ne shqiperi ecen me perpara se mund te ecesh jashte saj.

te marresh nje master e nje doctorrate ne shqiperi ecen me shume si nga burimet shqiptare dhe ato te huaja qe jane ne shqiperi se sa ne vendin ku jeton jasthe saj.

bona

Primus registratum

ne fillim kur dolem jashte si turma ishte qejf he se ne jashte po bejme qejf. tani ka njerez ne shqiperi qe as duan tia dine qe te vijne te jetojne ketu. kane pozicione te mrekullueshme qe shqiperi dhe nuk fshijne qurret me ne jashte.
dikush tha po jo se katunari i lushnjes apo i kuksit s'ka me honger.

me fal i dashur por ka dhe me keq se kukes e lushnje ne mes te americes. mos shif reklamat ti.

juxhoxhjaj

Primus registratum

Eshte shume e vertete ajo qe thua ti Bona po si mendon do kthehesh nje dite ne atdhe?si ty qe nuk jane me po aq te kenaqur si ne fillim me emigrimin ka shume ne Amerike,Itali,Greqi kudo me beso se kam njerez dhe ketye e shprehin gjithmone qe mesa duket e nenvleresuan shqiperine para 15 vitesh

ALTIN

Primus registratum

Mos prishni temen ju /pf/images/graemlins/smash.gif nje fjale thote tema /pf/images/graemlins/grin.gif

Qetesi /pf/images/graemlins/devil.gif