Kur paske fillu me ec simas deshirave te mia ti? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Po edhe une kam fillu me hap te tilla tema se kam marre vesht se ty te pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
Vone, shume vone, por me mire vone se kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]Kur paske fillu me ec simas deshirave te mia ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Po edhe une kam fillu me hap te tilla tema se kam marre vesht se ty te pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
Pse e pershkruan dot ti???Une se pershkruaj dot aq e bukur ishte kur e arrinim bashkeFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une se pershkruaj se me vjedhin Stilin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po dhembet pseFillimisht postuar nga Creed:
[qb] Te gjithe orgasmat pak a shume njelloj jane.
Por une kam nje ves te keq,qe mbas cdo orgazme pij nje cigare.Dhe personi tjeter ankohet gjithmone.
Tani ja kam gjet zgjidhjen dhe kesaj pune,sa mbaroj pune i them goces qe po shkoj ne banjo te lahem,i fus nje cigare te shpejt dhe nje larje dhembesh flesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mer njerez ves i keq kjo pirja e duhanit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]