Pershkruani orgazmen

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Pershkruani orgazmen

Tu thafte goja ty regele /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po mire me qe nuk pershkruani dot orgazmen tuaj pershkruani ate te partnerit tua recent apo te fundit qe keni patur :wave:

Kenti

Primus registratum

Te gjithe orgasmat pak a shume njelloj jane.
Por une kam nje ves te keq,qe mbas cdo orgazme pij nje cigare.Dhe personi tjeter ankohet gjithmone.
Tani ja kam gjet zgjidhjen dhe kesaj pune,sa mbaroj pune i them goces qe po shkoj ne banjo te lahem,i fus nje cigare te shpejt dhe nje larje dhembesh flesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mer njerez ves i keq kjo pirja e duhanit /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Edhe une e kom keq me ate punen e cigares /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Po edhe une kam fillu me hap te tilla tema se kam marre vesht se ty te pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
Kur paske fillu me ec simas deshirave te mia ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Partizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... Urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. (Nqs Ndone Spermatozoid del nga Kulufi ) POr Harron qe shkatarrohet nga Oral Plusi (GJermanet qe e presin sa t qisi koken ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Te shikosh YJET ..me sy mbyllur /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Po edhe une kam fillu me hap te tilla tema se kam marre vesht se ty te pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
Kur paske fillu me ec simas deshirave te mia ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vone, shume vone, por me mire vone se kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

tusho, un e provova po mu duk ndryshe nga ajo e zakonshmja :rolleyes: ktu me bene syt xixa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une se pershkruaj se me vjedhin Stilin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Egoiste /pf/images/graemlins/tongue.gif komplet ndryshe nga mu qe per kto gjera jam shume altruist :wink: :angel:

S6T6N6

Forumium maestatis

FloBo me qe je altruist na e pershkruj icik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Ekskluzivisht ne MP per femrat S6 :goofy:
mos me bej me turp ne publik /pf/images/graemlins/blush.gif

cate

Primus registratum

ç'jua fem, nga inati!
eshte bukul bukul aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

Nadia81

Primus registratum

ndersa une them qe shume femra kalojne nje jete te tere duke menduar se e kane provuar por ne fakt nuk i kane vajtur as afer. :tipsy:
:goofy: :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une se pershkruaj se me vjedhin Stilin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse e pershkruan dot ti???Une se pershkruaj dot aq e bukur ishte kur e arrinim bashke :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Creed:
[qb] Te gjithe orgasmat pak a shume njelloj jane.
Por une kam nje ves te keq,qe mbas cdo orgazme pij nje cigare.Dhe personi tjeter ankohet gjithmone.
Tani ja kam gjet zgjidhjen dhe kesaj pune,sa mbaroj pune i them goces qe po shkoj ne banjo te lahem,i fus nje cigare te shpejt dhe nje larje dhembesh flesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mer njerez ves i keq kjo pirja e duhanit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po dhembet pse :eek: Mos me thuaj qe te behen pis duke....... :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Uh uh huhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... e Kapa me ja q..... Nenen . Dhe NXjerr Fleten e Organizimit t Punes per Diten ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Diiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllooooooooooooooooooo che seiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa troiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:lol: