Pershendes:Pse,Qershia, Mars, Lea22, Proto, Unicorn etj....

marko

Primus registratum
Re: Pershendes:pse,Qershia, Mars, Lea22, Proto, Unicorn etj....

Qershia si gjithmone eshte shume intuitive dhe nuk e lejon veten te dale jashte binareve si te miresjelljes ashtu dhe te diskutimit.
O Lea ps pse mi shpirt, ti pa gjo i jave?
Po ju thafshin l**oqet atyne Gjermonve ishalla qe ma kan lon Lean ne pike te hallit.
Po mir mi, s'ka nai kosovar anej e?
Uli dhe ti icik ato dreq standartesh se nuk te gje gjo jo, kur nuk ke pulen do hash ne sorren thojn.(lOL)
Po ho se ne dy jave ne shko n'tiron dhe pastaj e rifiton kohen e humbur.
O Qershie, per sa i perket seksit gjate periodave(dokeve, traditave, zakoneve) ke harruar nje alternative te trete, qe perdoret nga disa fise te Afrikes si birthcontrol.
Un nuk jom tu ja permen emrin, po kush e njef Toren, Thimin dhe Bacin, e di per se e kam fjalen. NE ato raste prezervativi eshte i keshillueshem ndonese jo i domosdoshem.

Pse ku je ti shpirti MArkos?

mars

Primus registratum

Kjo pune o qershi po me kujton ate qe nuk kishte prezervativ dhe e mbeshtolli me gazeten bashkimi,dhe kur lindi femija linti me emer ne ball,bashkimi.

LEA

Primus registratum

mirmengjesi milet. 8 e gjysem ora kendej nga ne. sapo meka filluar ora e dyte. duhet shenuar ne kalendar kjo dite. lea ka shku ne shkolle. /pf/images/graemlins/laugh.gif
si ju kam i here?

pse, me rafte pika mua, te kam neglizhuar fare po mos ma ver se nuk jam mire kohet e fundit. te puth motra jote.

qershie, per zotin je bo si dr.sommer team. lol

marko, pfffff /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars, sa te kam zili per ate qeteisne tende. te behet e dukshme ne cdo postim tendin.

protooooooo qelbesira, ik mi dreq se me ke harru fare

unicorn, ca te te them ty une. je ne prag te renies ne dashuri ti, sfolet mo me me ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

briggii, se mos te harrojme ne ty, du kleine sau. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika i here se presori po derdellet anej.

Guest

hahahahhaa :tipsy: qershija ashu tamom mire e ke sa i di sederjaaa ksaj leas hehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif

o marko sa gjera qe paskam per te msu prej teje une /pf/images/graemlins/laugh.gif

marso si je ti shpirti mire /pf/images/graemlins/wink.gif lol /pf/images/graemlins/smile.gif

brigi pershness una tya

unicorni si je ti lal mire

Guest

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]

protooooooo qelbesira, ik mi dreq se me ke harru fare.[/qb]
:eek: :eek: i love you me /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]

marso si je ti shpirti mire /pf/images/graemlins/wink.gif lol /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
Shiko shiko,nga kjo konstatoj se zemra ime me kujton dhe me mendon.
Por nuk e di ne rastin e mesiperm kur ja fute Leas per javen qe kaloj thate,mua me mendoje,ne ato momente apo mendoje se ishe me mua. :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lea keshtu me beri ime me te jem i qete,por jo i qete fare eeeee :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

[qb]

[/qb]
Por nuk e di ne rastin e mesiperm kur ja fute Leas per javen qe kaloj thate,mua me mendoje,ne ato momente apo mendoje se ishe me mua. :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lea keshtu me beri ime me te jem i qete,por jo i qete fare eeeee :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

[qb]hahahahhaa :tipsy: qershija ashu tamom mire e ke sa i di sederjaaa ksaj leas hehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif

o marko sa gjera qe paskam per te msu prej teje une /pf/images/graemlins/laugh.gif

brigi pershness una tya

unicorni si je ti lal mire[/qb]

B

briiigi

Guest

se dija une qe me kishte dale emni per Ushtar /pf/images/graemlins/smile.gif
ju puth te gjitheve neper faqe se jeni njeri me i mire se tjetri, e tjetra me e mire se njeri ... me pak fjale ne te sexit femer jemi me te mira /pf/images/graemlins/smile.gif hihihihiihihihih

mars

Primus registratum

As nu ke ve ne dyshim se jeni kukulla dhe asnje mashkull nuk mund te krahasohej per bukuri me ju.

Na jep pershtypjen e filmit te shkojme apo jo?

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]
[qb]

marso si je ti shpirti mire lol

[/qb]
Por nuk e di ne rastin e mesiperm kur ja fute Leas per javen qe kaloj thate,mua me mendoje,ne ato momente apo mendoje se ishe me mua. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lea keshtu me beri ime me te jem i qete,por jo i qete fare eeeee :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
marso mundohu 100 vjet dhe ske per tme kuptuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Pse-ja

Primus registratum

haaahhhaaahaaa qershie sa kam qesh.ti qeke enciklopedi live,per zotin. /pf/images/graemlins/wink.gif

lea,nuk ka gje,rendesi ka te jesh mire po do takohemi ndonje dite e do flasim gjaaate fare. /pf/images/graemlins/smile.gif

proto,mire kam qene po ftoht ktej.dje me moren ne tel nga tor.edhe po thonin qe ka fillu akulli e bora per qef(si te une)...vend shtese mo c'e pyt.

marko,mmmppuahhh,lucky charm te kam,here tjeter flasim prape para provimeve,ndihmoka shume. /pf/images/graemlins/tongue.gif

marko

Primus registratum

Jo Jo, ti je my lucky charm, qe me kujton se c'dite eshte(lol)

Se per flamur kuq e zi
dhe kombi lart po shkon
Shqipetaret per Shqiperi
ja te vdesim ja te rrojm

O njebrinjako, si tu duk tema qe hapa me insistencen tende?

P.S. Zvezda Rules! /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :rockband: :rockband: :smash: :thumbsup: :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

[qb]
Shiko shiko,nga kjo konstatoj se marso mundohu 100 vjet dhe ske per tme kuptuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/QB]
Si njeri i perulur o proto une po e pranoj qe nuk te kuptoj por pranoj gjithashtu qe te me mesosh qe te me besh te kuptoj se vetem per ty po jetoj tani ta dish kete :tipsy: .(sa modest qe jam)

Mirjeni ju me lart mungesat vazhdojne te vihen abedini i qershis mban akoma shenim.

marko

Primus registratum

[qb][

Mirjeni ju me lart mungesat vazhdojne te vihen abedini i qershis mban akoma shenim.[/qb]
Pse ankohesh mor vella?
Un vellai yt?
Ptuj.

mars

Primus registratum

He mo e solle koken i shtrove ndopak punet apo jo,si nuk po qellone ndonjehere te behemi te tere bashk,nejse e rendesishme eshte qe beheni te gjalle dhe mesojme te reja.

Guest

[qb]
[qb]
Shiko shiko,nga kjo konstatoj se marso mundohu 100 vjet dhe ske per tme kuptuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Si njeri i perulur o proto une po e pranoj qe nuk te kuptoj por pranoj gjithashtu qe te me mesosh qe te me besh te kuptoj se vetem per ty po jetoj tani ta dish kete :tipsy: .(sa modest qe jam)

Mirjeni ju me lart mungesat vazhdojne te vihen abedini i qershis mban akoma shenim.[/QB]
i perulur ? /pf/images/graemlins/laugh.gif me vjen keq po ska se si te jesh i perulur vetem po te them una do behesh /pf/images/graemlins/wink.gif

ushtari im i bindur /pf/images/graemlins/laugh.gif

:smash:

marko

Primus registratum

U MArso te paska dal dhe ty Ustallesha.
E demonke, amon tu bofsha (kurbon se ma ka msu Qershia) foli icik ktij se i duhet nji atij qe tia permledhi se ajo Protoja jone, me keq se e jema, tralala ngeli gjith diten, ne ven qe te mlidhet ne shpi e te veji punet ne vije.
Qershie!
Pershendetje te fuqishme ka MArko, qe po i afrohet pleqnia cdo dite e me shume.

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]se ajo Protoja jone, me keq se e jema, tralala ngeli gjith diten, ne ven qe te mlidhet ne shpi e te veji punet ne vije.
Qershie!
Pershendetje te fuqishme ka MArko, qe po i afrohet pleqnia cdo dite e me shume.[/qb]
po mo mir thuj "2 n'maje e 3 n`dege" (sikur i ka pre koken s`omes)
pse i bi si magelani...
rrofsh per pershenetjen se vallaji une per vete jam gjeth...ene sidomos kur shof pleq perqark (si puna jote bi llafi) bohem pupel fare ...

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sExY dEmmOn:
[/QB]
i perulur ? /pf/images/graemlins/laugh.gif me vjen keq po ska se si te jesh i perulur vetem po te them una do behesh /pf/images/graemlins/wink.gif

ushtari im i bindur /pf/images/graemlins/laugh.gif

:smash: [/QB][/QUOTE]
Po pse nuk e kuptove ti se ndaj teje jam i perulur,se deri tani nuk ma ka ul njeri(koken)