Re: Pershendes
se,Qershia, Mars, Lea22, Proto, Unicorn etj....
Fillimisht postuar nga marko:
[qb]A e di ti si i thojn niseshtes knej ka Amerika mi?
Un bleva Potato starch, ishalla osh ajo qe duhet se perndryshe nga krem vanilja do na cojn ne spital te gjithve me rradh.[/qb]
marko,
niseshteja = corn starch
( te pakten kte perdor une dhe eshte identike me ate te shqiprise)
po i gjo s`e qas dot tamam une: kur t`qeka rrit nr. i popullsise ke shpija apo ke marr nonji ke rruga sa per t`bo icik punet (kushedi sa pellom ka vajt zhuli anej ka ty... per tu gerru me thike marmalate rrezik.... te rrofte qe gjete ene nuse pale, kam thene une qe kto t`sotmet jane vetem per ne vitrine, ne qemoti ishim tamam per te shty mushken... )
Mars,
si ja e ke koken (te sipermen lol) te dhemb me....(ma kishe qa pergjigjen atje ke ajo tema "si t`ja bej per ta rritur pak koken e poshtme")
Proto,
po ti mi ke kap noi gjo t`hajrit kto kohe apo tiqe mos e kput thuj, ne fakt osht bo qamet veshtire per dale per gjah se ka fillu bora deri m`gju ene s`kemi as galloshe ene as corape leshi...
Corni (ylli im) po ti mer t`ka shku menja me u bo president, tobe strafkurlla po pa qene une aha nuk bohesh asigja dot ti....
kur ishte Clintoni president, Hillary bashke me te shoqin kalojne perballe nje gas-station-i dhe gati sa nuk hidhet perpjet Hillary nga makina , c'pate - ja kthen Billi,
wow - ai qe eshte tek gas station eshte nje ish-shoku im i klases
hahahah-ja kthen Billi, e shef qe po te ishe martu me ate ku do ishe tani?
eeeee- ja kthen sexy, pse nuk thu me mire qe ti do ishe atje tani dhe ai do ishte be president.
(eshte histori e vertete kjo, e kam lexu ne nje liber qe fliste per jeten e Billit)
moralin e fabules se vertete po ta le ty ta nxjerresh..
Lea,
frymezimi im per ty eshte si ujvare e Niagares dhe kurrsesi mos kujto se dimri me ka ngrire ujrat, perkundrazi ajri brisk i ftohte i dimrit me ben te ndej arromen tende prej palafiku dhe hurme farezeze prej kaq km larg.
Pse,
nuset keshtu i duam, fjalepaka , me shume te blejne sesa te shesin...