Re: Perse vajzat fejohen me shkusi ne shume raste?
Me perpara ishte shume bukur,te ndalonte ndonje djale ne rruge ti e adresoje per ne shtepi dhe tak e tak fejoheshit kurse tani rri me muaj me ndonjerin i jep gjithshka... dmth Dashuri e kisha llafin dhe ne fund iken e te le.
ku ma gjen shkuesine ta puthesh ne balle...
-Bej shaka eshte vertet problem teper shqetesues fakti qe vajzat fejohen me shkuesi,madje disa dhe vetem me fotografi.
-Ju pyes te gjitheve,-Do blinit nje bluze pa e provuar me pare ne dyqan???
Une jo per vete dhe nuk e kuptoj se si mund te vendosesh te kalosh tere jeten tende perkrahe nje njeriu qe ndryshe, nga aparenza mund te fshehe mijera te meta qe te shokojne me pas...!!!
-Une jam rritur ne fshat dhe raste te tilla njoh me mijera, ju nuk e keni as me te voglen e idese se c'ndodh keto vitete e fundit ne fshate per problemin ne fjale(vajza 14-15 vjecare qe martohen me djem dmth burra 25-30 vjecar)
-Dhe po te verehen statistikat gje qe anoncohet dhe neper lajme pothuaj pernate nr i divorceve ne shqiperi vitet e fundit eshte shtuar, e sigurisht nuk jane jete gjata te tilla martesa por une me shume se vajzave dhe me shume se djemve, ja ve fajin prinderve te te dy paleve qe i fusin hundet vend e pa vend dhe marrin persiper te vendosin fatin e femijeve te tyre sa per ti hequr qafe :smash: :smash: :smash: ,pastaj shohim me qindra gra te braktisura dhe femije qe rriten per dreq...
-faktoret jane te shumte nuk ke kujt ti vesh gishtin,emigracioni,analfabetizmi(ne fshate vajzat bnuk vazhdojne gjimnazet se nuk i lene prinderit me mentalitet njeqind vjecar)...injoranca e shume te tjera.
-C'mund te bejme per ta ndryshuar????

Nuk e di...!!!