Perse vajzat fejohen me shkusi ne shume raste?

ROMANTICO

Primus registratum
Re: Perse vajzat fejohen me shkusi ne shume raste?

une jam mese dakort me keto dy mendimet e fundit por le te marim kete qe tahte me lart
do mar nje bluze pa e provuar ,po kur vete bluza nuk do qe te provohet si i behet?
ose kur une dua te vete edha ta shikoj qe te me njohe edhe te rime pashke me te edhe ajo nguron si i thuhet kesaj?
e vertete qe vajzat jame shume me protektive se ne meshkujt edhe duhet te sigurohen paras e te bejne nje hap
por kur une i ofroj te gjitha mundesite e njohjes
deri edhe ti vete ne shtepi si i thone kesaj ? pronderit luajne nje rol te rendesishem por jo vendiimtar
e sidomos ketu ne usa pse nje vajze ne do dike te prese nga prinderit e ti mare app. nese ajo e do rruga e mbare prinderit tashme nuk i ndryshojme dot ata jane emsuar me kete mentalitet
te pakten ne me te rinjete le ta prishim kete zgjsedhe qe i mban femrat
edhe NUK JAM DAKORT FARE me ata qe thone se jane te shemtuara edhe nu gjejne dot nje vete
pse ne jemi te gjithe engjej
sa pasqyra kemi thyer ne megjes kur shikohemi por perseri tenxherja gjen kapakun pra ta mbyll ketu ... besoni ne dashuri edhe jepini kohe asaj qe te tregoje se sa e qendrueshme eshte menyra me e mire eshte kjo ,nese prinderit jua pranojne po por jo te vendosin ata ke do merni, let the heart decide... dhe per ate qe dua dikku atje tej ... i love you babe
let me be a part of your life belive me .. my heart never lied to you
help.gif

:thumbsup:

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

oh well YOu can't talk poeple different, what the heck use you snyper that's what being albanian is for :sleep:

Felix

Primus registratum

i'll_wait_4_U_in_Heaven shqip te lutem, sic e shikon edhe vete, ti edhe ne anglisht paske probleme komunikimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Felix

Primus registratum

edhe njehere i'll_wait_4_U_in_Heaven. cfare do te thuash mesiper :confused: :confused: :confused:

AnaBlue

Forumium maestatis

Jane shume arsye por mentaliteti eshte dominues. Prinderit duan qe te "stabilizojne" femijen e tyre duke bere shkesi me dike qe ato mendojne se eshte i pershtatshem.

Nje i njohuri im ka qene martuar me dashuri per here te pare dhe me vone u nda dhe u martua me shkesi me thote se martesa me shkesi ishte me e mira per te. Kur martohesh me dashuri mbyll syte ndaj shume problemeve qe dalin kur jeton bashke dhe kur pasioni iken. Kurse me shkesi eshte nje fare pershtatshmerie e pare nga persona qe njohin te dy palet. Sido te jete, per mendimin tim martesa eshte shans (i mire apo i keq), qofte me shkesi apo me dashuri, koha e tregon si do shkoje.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Anablue nga njera ane eshte ashtu sic thua ti por njeriu nese do te pershtatet te pershtatet me ate qe do ose ka dashur jo me nje qe nuk e njeh ... nuk e di mendimi im eshte do i pershtatesha per cdo gje asaj qe dua njeriu duhet te dije te dashuroje te jete i sigurte ne ate qe kerkon nga njeriu i cili qe dashuron une per vete.... nuk do arrija asnjehere te dashuroja nje njeri pse e njef mamaja babai tezja halla xhaxhai apo dikush tjeter asnjehere nuk mundte lindi nje dashuri e paster nga nje lidhje e tille ...dhe nuk do te ekzistonte do humbiste ai respekt reciprok i cili ekziston midis dy te dashuruarve ai nuk do te quhej respekt apo dashuri do te quhej detyrim ndaj familjes ...e cila duhet te rrije jashte zgjedhjes qe ben femija kuptohet deri ne nje fare pike po nuk duhet te detyroje apo shtrengoje femijen ne zgjedhjen e tij sepse pa ditur mund ti shkaterroje dhe jeten....jane gjera te ndodhura ka plot histori per kete dhe dihet gjithmone fiton dashuria sepse eshte nje ndjenje e paster dhe e sinqerte.

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Felix:
[qb]edhe njehere i'll_wait_4_U_in_Heaven. cfare do te thuash mesiper :confused: :confused: :confused: [/qb]
oh me te vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif ORe ore lule bore pse te bezdis vetem ty ky fakt eeee :confused:

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Per mendimin tim nuk ka rendesi nese e ben martesen me shkusi apo me dashuri. Ajo cfar ka rendesi eshte perputhja e karakterit. Nje qe ka qef me shkusi vetem, i shkon mbare me shkusi. Nje qe len mend per dashuri zgjedh dashurine o qypa. Pastaj pse nuk ecen mbare ne asnjeren aty do te thote se nuk kane qene kismet per njeri tjetrin, gjera qe ndodhin. Une nuk mund te them se njera eshte me e mire se tjetra. Sinqerisht mendoj se ka te beje me perputhjen e karakterit dhe te shume gjerave te tjera gjithashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Psh nje sadist qe eshte ca si mangut nga komiteti qendor ia ben jeten mizerje nje vajze ta zeme eshte mesuar te jetoj thjesht. Sepse aq pret ay ta "brainwash" dmth ta mesoj sipas menyres se tij te jetuarit. PO ja qe ka disa qe nuk u pelqen sa do pallosh te duket sadoja, pike s'te perputhet dhe aq muhabeti. Dhe pastaj mos shko duke lef rruges se ato qe preferojne shkusiin jane me inferior dhe me te pacivilizuar se ato qe dashurojn. Sepse qe ta dish une ate se kuptoj dashuri. Dashuri nuk do te thote te sheses dengla sa i "eger" /pf/images/graemlins/tongue.gif je ne shtrat sepse qe ta dish kjo marredhenie nuk zgjat shume gjate dhe mbetet ky sadoja dhe me gisht ne goje pastaj ose te kruje ate tjetren. Nejse, siq e thashe te pelqen ashtu "go for it man" por te lutem mos na shtyj neve naiveve perpara si mburoj se s'u kemi faj, jo per gje. Secili ka menyren e tij te jetuarit dhe sigurisht preferencat e tij tek partneri.

Edhe dicka tjeter " asnjeher mos u perpiq te ndryshosh dike me zor vetem pse te duket ty se menyra jote eshte me e mire, sepse ku i dihet kjo e jona mund te jete me produktive ne Long run

kaq kisha faleminderit
sincery I-aspire

AnaBlue

Forumium maestatis

Me teper kisha parasysh "shkes" te diteve te sotme, kur njohin te rinjte me nj-tj dhe jo i detyrojne te marrin "derr ne thes". Pra familja (halla, xhaja.. .etj. etj) jane ato qe nderhyjne per ta prezantuar ciftin "e ardhshem" dhe jo te nderhyjne me kembengule per ta marre.
Kur isha 18 vjec dhe sa mbarova gjimnazin, nje shoqja e mamit me prezantoj me nje djale qe ishte familje e mire dhe sipas mendimit te saj perputhej me natyren time. Ne fakt une nuk e dija derisa ai me kapi vete ne rruge dhe momentet e para mendova se ishte nje gomar qe kishte gjetur nje stil te ri gjuetie... por pastaj e kuptova qe nuk ishte i tille kur me tha emra te njohur per mua. Te them te drejten nuk pata asnje respekt per te ne fillim, qe nje cun i ri, simpatik dhe nga nje familje e mire te kerkonte nje vajze me shkesi????? Mendoja se cfare gjeje te gabuar kishte me kete person qe nuk ishte ne gjendje ta gjente "vajzen e tij" vete. Por pas nje bisede te gjate me te, dhe pasi kaluam fazen e sikletshme te fillimit si nga ana e tij dhe nga ana ime, vura re se ishte nje djale mjaft i mire. Ai e pranoj plotesisht arsyen e refuzimit tim se nuk isha gati per te lidhur jeten time me dike seriozisht qe 18 vjec... Me vone jam takuar me te 2 here nga nje rreth shoqerie dhe kemi pretenduar se nuk e "njohim" nj-tj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse, per mua nuk kishte asgje te keqe sic e mendova ne fillim dhe ishte OK me familjen time qe nuk i dhashe nje shans lidhjes me te.

thoughtless

Primus registratum

Ejjjjjjj.... po pse flitni per goca qe fejohen me shkese :confused: Nqs. gocat fejohen me shkese fejohen me cuna qe duan te fejohen me shkese, dmth, sa ka goca qe fejohen me shkese po aq ka dhe cuna qe fejohen me shkese! Simple, or not? :rolleyes:
tashi po e mbyll se e lakova pak si shume fjalen "shkese" /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

ala ka kshi marrinash??? o zonjush mos prano edhe pike shkusine! shkurt muhabeti /pf/images/graemlins/tongue.gif
ma mir rri beqaresh per tan jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif (ku ka ma mire) /pf/images/graemlins/laugh.gif

karamel

Primus registratum

Jane te paafta, te nenshtruara dhe kane marre nje edukacion te tille qe edhe ku te martohen ti binden sa me mire burrit.
Are crazy girls, qe genjehen lehte dhe shume lazy, me siguri pa eksperience dhe pretendonje qe te tjeret e njohin me mire se sa ajo njeh veten e vet.
Por mund ti shikojme gjerat edhe ne nje kend krejt te dryshem, ngaqe jane nen urdhrat e prinderve, atehere shpresojne qe martisa ti sjelle me shume liri dhe me ane te saj ajo mund ta affirmoj personalitetin e vet.
Per mua me mir beqare se te matohesh me nje njeri qe sdo!

mostro

Putraku

Ueeeeeeeee!! sa bukur qe hidhet bluja!Kush e di se cfare lajmi te mire do i kete sjelle i jati!??

me se do te te percjellin te burri me vello te bardhe,apo kane me ti mulu kryt me ate shamin e kuqe si qemoti,dhe ke me pa per here te pare burrin tat ne diten e dasmes!!!???do zoti eshte i bukur dhe figli maschi!!!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Ueeeeeeeee!! sa bukur qe hidhet bluja!Kush e di se cfare lajmi te mire do i kete sjelle i jati!??

me se do te te percjellin te burri me vello te bardhe,apo kane me ti mulu kryt me ate shamin e kuqe si qemoti,dhe ke me pa per here te pare burrin tat ne diten e dasmes!!!???do zoti eshte i bukur dhe figli maschi!!![/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif bluja nuk ka nevoje per mbleseri /pf/images/graemlins/wink.gif