Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Rambo

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

ktu ka i doktor qe i qep membranat per vajzat turke qe te duken te virgjera, doni tju a jap adresen juve qe doni gra te virgjera hahaha

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] ...Çunat tironc masnej i dojshin nuset t'kullume, t'virgjra, t'pastra e t'urta. Veriu i dote thjesht t'virgjra e puntore, Jugu menie-menie.... [/qb]
Hajde perfundim hajde. Pse nuk thu ti qe tironsit paskan qene thesar i pazbuluar?!

Dolores

Primus registratum

:lol: nomad...epo kerkesat jan te lart kur eshte malli cilesor :lol:

samanta

Primus registratum

Do isha kurioze te dija nese ka ndonje vajze qe do burrin te virgjer :angel: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Ma mori mendja :thumbsup: po pse e cmendur je ta marresh me eksperience :devil: ti duke pasur mundesi t'ia transmetosh me se miri ate tenden /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

une per vete menoj qe oshte me mire e C'virgjeruar se e kegati ene nuk lodhesh tu i mesu gjonat nga e para :lol: po ndoshta ajo te meso ty na nji gjo te re :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga floris:
[qb] Ma mori mendja :thumbsup: po pse e cmendur je ta marresh me eksperience :devil: ti duke pasur mundesi t'ia transmetosh me se miri ate tenden /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pra se kushedi ku perfundom muhabeti ashtu :devil:

MLK

Primus registratum

Une per vete jam i virgjer po pres te humbas virgjerine kur te gjej princeshen e jetes :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Nomad.:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] ...Çunat tironc masnej i dojshin nuset t'kullume, t'virgjra, t'pastra e t'urta. Veriu i dote thjesht t'virgjra e puntore, Jugu menie-menie.... [/qb]
Hajde perfundim hajde. Pse nuk thu ti qe tironsit paskan qene thesar i pazbuluar?! [/qb]
Po ça kujtove ti ëre. Thesar e kalu thesarit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Une per vete jam i virgjer po pres te humbas virgjerine kur te gjej princeshen e jetes :lol: [/qb]
ja ku e gjeta nje.mgjs... :rolleyes: se ku te kam pare diku une ty...pas nje dere xhami me duket.kshu qe i virgjer nuk je nje here.e di me siguri kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ore une mbaj ala era amballazh sa kam dal nga qesja ti thua nuk je /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Moj Denna ti do e marresh persiper MLk te mos mbetet qyqe gjithe jeten :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo se po me mori denna "persiper" me humbi virgjeria mua se nuk rezistoj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif maksimumi mund te me mari per poshte :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

po jo se me vjen inate /pf/images/graemlins/laugh.gif une e di mire se cfare i kam bere.era amballazh nuk mban ai nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Moj se mos eshte i skaduar prite prite Skenderbene,po ja qe i humbi kali rruges /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

varet psh vera sa me teper ta presesh ta pishe aq me e mire behet e ja ndjen lexetin /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] varet psh vera sa me teper ta presesh ta pishe aq me e mire behet e ja ndjen lexetin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Derisa të bëhet uthull /pf/images/graemlins/laugh.gif .

samanta

Primus registratum

Po mos e ruaj ndershmerine o Mlk te kam thene qe do te shkoje per fik /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

po nuk eshte duke e lene njeri ta ruaj po he :devil: