Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

LUANESHA

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Kam nigju se Burri marton Gruan nga Dashuria,ajo(dashuria) ndodhet ne tru simas zogut te forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif ,n zemer simas Luaneshes :wub:
e jo te virgjeria .

Kenti

Primus registratum

Une nje here o njerez zura dashnore nje goce njesoj si pamela anderson,e zgjuar sikur te kishte mbaru 10 fakultete dhe mbi te gjitha e virgjer me mire nuk behej...............................Vetem se pak me vone u zgjova nga gjumi /pf/images/graemlins/smile.gif
Nje keshille per ato qe nuk kane qene me nje te virgjer.Sa po te thote qe jam e virgjer mbathja vrapit.

TEO

Primus registratum

Konkluzioni qe po arrij nga komentet ketu eshte qe per femren dhe meshkullin te jene te lumtur duhet qe mashkulli:

To be the first to someone who is your last.

epiphany

Primus registratum

larg qofte!!!une ne kete vetem gjera negative shoh.

S

Scorpion

Guest

Nuk e shoh të logjikshme që femrat t'i kufizojnë ndjenjat e veta.Po qe se ne dëshirojmë të jemi të barabartë dhe të mos i dallojmë gjinitë,atëherë çfarë rëndesie ka virëgjeria.Pse vetëm te femrat kërkojnë kushte?Po qe se i kërkohet virëgjeria te meshkujt do të mbeteshin të pamartuar.Për mua,viregjeria nuk është e rëndesishme.Femren e bën të moralshme sinqeriteti,por edhe elementet tjera që duhet t'i ket njeriu.

largesi

Primus registratum

Se perse djemt preferojne nje vajze te virgjer ate spo e them une sepse kjo pyetje me shume i perket djemve por po them dicka,nuk mund te thuash qe eshte prapambetje e djemve tane qe ata duan vajza te virgjera por edhe ajo ideja qe thone se une nuk martohem me nje goce qe nuk eshte e virgjer mua me duket marrezi sepse te pakten moshat 20 e lart ma merr mendja se te gjitha(80%) kane pasur te dashur dhe sot eshte icik e veshtire te kesh te dashur pa te kerkuar me shume.Ma merr mendja se deshira e cdo djali eshte te bej dashuri me te dashuren e tyre dhe pastaj ata pretendojne te martohen me vajze te virgjera,por me falni por duhet pak llogjikuar ktu apo jo bohhh.
Eshte vetem nje mendim i imi.
Ia kalofshi mire.

Ali_DemsI

Primus registratum

Nuk ben ndryshime e virgjer apo jo rendesi ka te jete vajze qe te kupton dhe e kupton pra shkon mire se per virgjeri as qe ma han fare.Me sa di une qe jetoj ne TR kam rreth 21 vjet 18 dite sakte fare dhe nuk kam degjuar na i here qe dua nuse dhe e dua te virgjer.Me sa lexova une ketu ata Tironcat qe ke njoft ti jane Tironca qe kane 2 muje qe kane zbrit ne Tr se nuk ka munci.Normale qe qefi do te behej te merrje nuse te virgjer por me kohet si kane ardhe sot do sdo 1 ne 100 e gjen te virgjer ose shko te klasat e 5 dhe kerkoje se ne klase te 6 e kane lene virgjerine te liqeni artificial /pf/images/graemlins/laugh.gif

dollibash

Primus registratum

sepse femra nhjehere dashuron ,kurse te tjeret jane numerora topi

love_ya

Primus registratum

nje gje me ben pershtypje ketu. Pse e nxirrni si argument qe shumica e femrave nuk jane te virgjera? Apo sipas jush eshte nje nga arsyet pse meshkujt nuk duhet te kerkojne goca te virgjera? dmth sipas arsyetimit tuaj, nese do kishte goca te virgjera me shumice , atehere s'do ishte absurde per djemte (jo te virgjer) te kerkonin goca te virgjera per nuse!!!!!!!!!!!!

MLK

Primus registratum

Nje femer qe ka pas nje te dashur dhe pas 1 viti eshte ndare se nuk shkonte me , çfare mund ti sjelli me pak nje mashkulli se nje femer qe nuk ka patur ndonjehere te dashur?!

Princesha

Primus registratum

I lexova postimet e masiperme, edhe mesa pashe meshkujt (meqe per meshkujt asht hap edhe tema)shqiptare, thojn qe nuk ja nin per femna te virgjera si psh qe "un iku vrap ba me taku nji te virgjer" :confused: , po kur vjen puna ne enderr e kishte pa se :wink: , kurse tjetri tha qe "qefi do ja kishte po... :shrug: ".

Ah me vjen keq per ju djema, se ishte dasht me u martu ne kohe te monizmit me gjet vajza te virgjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Vajzat knej jashte 12-13 vjece e hupin virgjerine nga......bicikleta!Femnist i madh ky bicikleta,po e zuna ja shtypa kryt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambo

Primus registratum

mu me habit nje rastesi:
te gjith ata qe deshin me marr femra te virgjera jan martu me kurva si ka mundesi???