Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

picasso

Forumium maestatis
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer

hhahahhahah
me duket ne te njejten linje me disa vajza...te cilat kane pushtet...dhe per ta dimostruar se kush komandon behen debile!(prepotente)eshte e vetmja menyre per te treguar se kush jane dhe ke perfaqsojne...edhe ate lloj meshkujsh...thjeshte duan te jene dhe te duken te paret....
me kujtohet nje shkodran(respekt)qe kur u martua e pyeten shoket sic e kishin ber zakon..."po ty si te doli nusja" dhe ai..."xham" por nje gje nuk kuptoj(vazhdoi ai)ata xhamat qe kemi thyer ne...nga kne humbur????
une besoj se te gjith e dinin...por thjet u kish dal nusja "XHAM"ndoshta me cepa te thyer (sic me thosh nje shok ushtrie...por kjo eshte histori tjeter e ndofta e tregoj nje dit tjeter)pse e duannnthjeshte per tu ndjere te paret!

picasso

Forumium maestatis

meqe gjeta akoma kete teme po u them dhe dicka qe me kish ngel ne nje sirtar...meshkujt kerkone femren e virgjer...per te njejten arsye per te cilen femrat kerkojne mashkullin e pasur
dhe per kthyer ne nje fjale "Siguri"edhe pse ne shumicen e rateve gabohen...asnjara nga keto te dya nuk jep siguri...e per ta zhdramatizuar pak...po pak fare eee /pf/images/graemlins/cooli.gifpo ju them nje gje qe ndodhi nje here e e nje kohe...ne nje vend ku si tradite ishte qe ne naten e pare te marteses djali nese nuk i dilte e virgjer e vriste gruan ne 12 te nates....martohet budallai i vendit...dhe te gjith prisnin kur do e vriste...kalon ora 12pastaj 12.30pastaj 1...1.30 dhe njera nga ata qe po prisnin u thote te tjereve...hajde te ikim...sepse ose mund te i kete dale verte e virgjer...ose eshte budalla e nuk e ka kuptuar...
te nesermen ne oren 12te naten degjohet pushka BAM te gjith dalin dhe pyesin..."ca eshte pushkka???nuk e di thot njeri po erdhi nga shtepia e atij qe u martua dje...
shkojne tek shtepia e tij dhe e gjejne ne oborr tek po qeshte...po ti mo i thone ca bere???po ja tha ai...nuk me doli e virgjer...
e pastaj...pse nuk e vrave mbreme (e pyesin)
pa ja thote budallai...mbreme ishte ne rregull ishte e virgjer! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

redeemed

Primus registratum

Intimiteti seksual eshte dicka e shenjte, dhurate vetem per martesen. Kjo eshte nese do qe te kesh nje jete te lumtur bashkeshortore, nese nuk do qe te vuash nga xhelozia, nga mungesa e besimit se bashkeshorti apo bashkeshortja po te tradheton me dike tjeter. Akti seksual nuk eshte thjesht nje nevoje biologjike, perndryshe cfare na ndan nga kafshet. Por eshte nje lidhje e dimensioneve me te thella qe njeriu mund te perjetoje, prandaj eshte edhe per martesen.

Ju te zhvirgjeruarit para marteses mund te na tregoni (sidomos vajzat) se sa e veshtire dhe sa dhimbje sjell kur ndahesh nga personi me te cilin ke ndare intimitetin me te thelle. Nuk mund te ndihesh me njesoj. kam degjuar plot histori te dhimbshme.

Megjithate virgjeria nuk eshte gjithcka, nuk eshte treguesi i vetem i besnikerise dhe i karakterit, sepse karakteri eshte me kompleks. NJe vajze mund te jete e virgjer dhe perseri te jete genjeshtare.

Te humbesh virgjerine nuk do te thote qe nuk vlen me, gjithmone ka nje fillim te ri. Falja dhe pranimi pa kushte eshte e domosdoshme per dy njerez qe martohen. Secili sjell gjerat e veta te erreta, te papersosura, per te cilat nuk eshte krenar. Por kujt i eshte falur shume, do akoma me shume.

Si perfundim kjo puna e eksperiences eshte nje mashtrim i tere- nuk kam nevoje te mesoj me te tjeret si behet seks, kur shume mire mund te mesoj me bashkeshortin tim.

Virgjeria eshte si nje trendafil qe nese kalon dore me dore, nuk e di nese i mbetet ndonje petale ne fund. A do qe te dhurosh nje trendafil te plote, te fresket e te bukur, apo thjesht nje kercell qe as gjembat nuk i kane mbetur.

Akti seksual eshte i bukur, nuk ka ndonje njeri qe nuk di, e qe duhet te mesoje me te tjere. Personi me i mire me te cilin mund te mesosh dhe te kenaqesh eshte personi me te cilin do martohesh. Nese nuk meson besnikerine sa je i pamartuar, cfare do te te mbaje kur te martohesh???

Kjo nuk ka te beje me ceshtje moderne e kohe moderne, por me vlera qe jane universale.

Blendi

Primus registratum

reedemed.
Ndodh qe dy njerez te mos perputhen seksualisht. Tani, njerez qe nuk e provojne seksin para marteses mund te mos e dine fare qe edhe kjo eshte nje opsion i mundshem.

Nuk eshte cudi qe dy virgjerusheve t'u qelloje te mos pershtaten fare. Si i behet?

redeemed

Primus registratum

blendi mos u merakos hic, nuk besoj qe ka dy njerez qe nuk perputhen seksualisht.
kjo eshte nje genjeshter. Nuk ka mundesi qe dy njerez qe jane te dashuruar me njeri tjetrin, qe e adhurojne njeri tjetrin, qe kane pasion, te mos na perputhen seksualisht. Seksi eshte i lidhur me shume gjera, eshte i lidhur me respekt. Nje marredhenie e cunguar ne aspektet e tjera, qe nuk reflekton respekt, butesi, nderim, besnikeri per partnerin apo partneren do te shfaqe cungimin edhe ne aktin seksual.

redeemed

Primus registratum

Nje burre qe nuk ndihet i respektuar nga gruaja e vet, nuk ka si ta deshiroje gruan e vet, kur respekti eshte nevoje thelb e nje mashkulli. Dhe nje grua e cila nuk ndihet e trajtuar me butesi, nderim e ne menyre te vecante nga mashkulli nuk mund te ndihet e sigurt dhe te jape krejtesisht nga vetja, siguria dhe permbushje emocionale jane nevojat baze te nje gruaje.

pinkparadise

Forumium maestatis

Ju te zhvirgjeruarit para marteses mund te na tregoni (sidomos vajzat) se sa e veshtire dhe sa dhimbje sjell kur ndahesh nga personi me te cilin ke ndare intimitetin me te thelle. Nuk mund te ndihesh me njesoj. kam degjuar plot histori te dhimbshme.
------------------------------------------------------------

me fal te lutem, po kur nje martes perfundon ne divorc, ca qahet, ua mami virgjeria, apo ua mami humba personin qe doja ....per mua eshte e njejta gje edhe kur je me dike me te cilin nuk je martu, ne fakt kur humbet dike nuk qan virgjerin e humbur por dashurin e humbur.

seksi ploteson ciftin, por nuk e ben ciftin.

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje burre qe nuk ndihet i respektuar nga gruaja e vet, nuk ka si ta deshiroje gruan e vet, kur respekti eshte nevoje thelb e nje mashkulli. Dhe nje grua e cila nuk ndihet e trajtuar me butesi, nderim e ne menyre te vecante nga mashkulli nuk mund te ndihet e sigurt dhe te jape krejtesisht nga vetja, siguria dhe permbushje emocionale jane nevojat baze te nje gruaje.

[/ QUOTE ]

po flasim per virgjerin para marteses apo per trajtimin qe deshiron te ket nje femer...se nuk po e kuptoj .... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Blendi

Primus registratum

TEORIA IME

Meshkujt qe i duan nuset e virgjera vuajne pasiguri ne vete, dhe ndoshta e kane te krijuar me te drejte kete pasiguri...gjasat jane qe ne shtrat te jene tigra prej letre.

Keta shqetesohen se ajo ka patur eksperienca seksuale me te mira ne te kaluaren, dhe i bren qe nuk e kenaqin dot si "filani".

Sigurisht, ne te shumten e hereve kjo eshte imagjinata e tyre e semure. Nje mashkull nuk ka pse te shqetesohet per meshkujt e tjere, do bente mire te fokusohej te femra, aq duhet per seks persembarit.

redeemed

Primus registratum

pinkparadise, po flas per virgjerine dhe aktin seksual meqe jane bashke, apo jo?

siper, se po pertoj te shkruaj tani dhe te mos merzit te tjeret me perseritje, kam shkruar se si e shoh une aktin seksual- si nje bashkim, shkrirje te dy personave e jo thjesht nje akt fizik, qe fillon e mbaron dhe eshte thjesht per riprodhim. Prandaj dy njerez nuk mund te ndihen me njesoj nese ndahen, sepse kane ndare me njeri tjetrin ate qe eshte me e thelle dhe me intime. Dy njerez, pervecse ne rastin e shfryrjes se epsheve, nuk shkojne nga rruga ku sapo jane shkembyer, drejt e ne krevat. Por ata ndajne pelqim, ndjenja, afeksion, dashuri, perkushtim ndaj njeri tjetrit. Kur them qe nuk ndihesh me njesoj, nuk kam ne mend qe ndihesh gjysem grami me e lehte se nuk ke me himenin!

Por ndihesh sikur dikush te ka grisur ne mes. Te mungon pjesa tjeter.

Ceshtja eshte perse vdesin marredheniet? Perse vdes nje martese? Cilat jane shkaqet e divorcit apo ndarjes?

Dhe kur ishte puna te trajtimi i femres, nuk po flisja si trajtohet femra etj, por akti seksual eshte realizimi i asaj qe ndjejme ndaj njeri tjetrit. Meshkujt jane krijuar ndryshe, femrat ndryshe, prandaj dhe stimulohen dhe reagojne ndryshe ne aktin seksual. Nuk ma do mendja qe ndonje mashkull i fyer ka qejf te beje dashuri me ate qe e ka fyer dhe te ndihet i kenaqur ne fund??? Eshte njesoj per nje femer te lenduar. Siper kur shkrova ne lidhje me respektin dhe emocionet, po i pergjigjesha blendit ne lidhje me mosperputhjen seksuale. Ka vetem nje rast kur dy njerez nuk perputhen seksualisht- kur nuk duhen, apo njeri nga te dy nuk eshte i sinqerte ne kete marredhenie dhe eshte duke kaluar kohen.

sweet eda

Primus registratum

ata meshkujt qe duan femer te virgjer u mungon besimi ne vetvete, nuk jane te sigurte qe do jene aq te afte per ate lloj femre qe ka pasur eksperienca seksuale apo lidhje te meparshme.
une personalisht s'e kam pasur kete problem me burrin tim, kur u martova nuk isha e virgjer edhe s'ka qene asnjhere problem nga asnjera pale ceshtja se kam kam pasur apo jo te dashur me perpara , keto gjera dihen edhe lihen ne heshtje per vete faktin se edhe mashkulli ka pasur te dashura me perpara e cila eshte mese normale , sepse edhe ajo e dashur qe ka pasur ai me perpara eshte martuar me dike tjeter qe mund te kete pasur nje te dashur para kesaj ne fjale, dmth te gjitha historite jane hallka qe lidhen e plotesojne ate qe e quajme zinxhir te jetes

Blendi

Primus registratum

redeemed, une e kuptoj se cfare po thua, nje cift ne Krishtin do te respektoje keto qe shkruan dhe do gjeje lumturine...
Por ketu ka dhe dicka tjeter. nje diskriminim qe i behet femres kur vjen puna tek keto realata.

Po evidentojme nje standart te dyfishte te shoqerise sone patriarkale, e cila mashkullin qe kurveron e pagezon "hamshor" ndersa nje femer qe mund te kete dashur dike shume fort me pare dhe i eshte dhene e konsideron "kurve"...do thote dikush. "Prit se e egzaxherove, vetem katundaret mendojne ashtu".

Me duket se jo.

PS. too too, ate qe ke thene ti ne fjaline e pare kam dhene edhe une ne shrimin tim me siper. jemi shume dakort. jane meshkuj pa siguri ne vetvete.

redeemed

Primus registratum

blendi,

dakort.
Une shkrova qe virgjeria nuk eshte tregues i domosdoshem i karakterit. Nga ana e vajzave mendoj qe asnje nuk e humbet virgjerine per te marre eksperience per martesen. Ne pergjithesi, mund te kete perjashtime, vajzat kur i hyjne nje lidhje e kane me gjithe zemer, dhe zakonisht ne Shqiperi intimiteti seksual u kerkohet si shenje/prove e dashurise se tyre!!! Sic shkrova edhe me pare, nje vajze qe e ka humbur virgjerine ne nje lidhje te meparshme, nuk do te thote qe nuk ka me vlere, se virgjeria eshte i vetmi tregues i ndershmerise dhe karakterit te saj. Martesa nuk behet thjesht nga virgjeria. Te martohesh me nje person thjesht sepse eshte e virgjer, pa e njohur, pa kaluar kohe bashke per mua eshte marrezi.

Jam shume dakort me ate qe thua ti se ne nje kulture patriarkale si e jona mashkulli imoral do te quhet i forte (ndoshta kjo eshte arsyeja pse meshkujt shkojne me shume femra, ose edhe genjejne qe po shkojne me shume sepse keshtu quhen te afte dhe te forte!!- shiko disa postime ketu, ku nje mashkull i virgjer eshte share dhe eshte quajtur i paafte etj. Sepse sot jetojme ne nje kohe kur imoraliteti dhe e pandershmja quhet vlere, dhe vlera demode. Shqiptaret gjithmone do te tregojne me gisht femren, sepse mashkulli eshte mashkull i pranohet. Askujt nuk i pranohet, virgjeria ose vlen per te dy, ose per asnje. Problemi mendoj eshte te genjeshtra te tipit - duhet te kesh eksperience me perpara, duhet te mesosh, eshte turp qe je e vetmja virgjerush/e ne klasen tende, ne grupin tend dhe merr nje grade kur nuk je!! Nese dikush do qe te investoje per te ardhmen e tij, me mire te prese qe ate qe eshte me e thelle dhe me intime t'ia jape personit qe e meriton- personi qe do ta doje dhe do t'i perkushtohet per gjithe jeten. Askush tjeter pervec tij/saj nuk e meriton nje gje kaq te cmuar.

picasso

Forumium maestatis

Si perfundim kjo puna e eksperiences eshte nje mashtrim i tere- nuk kam nevoje te mesoj me te tjeret si behet seks, kur shume mire mund te mesoj me bashkeshortin tim.

Virgjeria eshte si nje trendafil qe nese kalon dore me dore, nuk e di nese i mbetet ndonje petale ne fund. A do qe te dhurosh nje trendafil te plote, te fresket e te bukur, apo thjesht nje kercell qe as gjembat nuk i kane mbetur.

[/ QUOTE ]
sic e shef kam kapu tre pika...e para eshte qe u drejtohesh te zhvirgjeruarit para marteses...une po te them dy gjera,mbi kete pike.se pari kentarja e njohur qe u martua dhe mertesa e saj zgjati vetem 5 dite dhe per vigjerine e saj eshte folur aq shume...
se dyti me ndjehem thjeshte keq kur nuk bej sex...por neser kur te martohem...nuk do me ngeli ndonje merak...sepse kam provuar shume lloj vejzash....te bukura...me pak te bukura..simpatike...dhe kam provuar nje here edhe nje qe nuk me pelqente fare..dhe nese neser i lidh mire kembet me nje nuk kam nevoj kurr ta tradhetoj...
po ty a nuk te vlon kurioizitezi si eshte nje tjeter???
(kuptohet kur ta provosh eee...pasi mesa po lexoj nuk e ke provuar.
dhe pèikerish per mua...po kam nje lloj problemi te madh...me pelq ta kenaq dhe te me kenAQ...E KJO NUK ME KA NDODH ME TE GJITHA.

pika e dyte eshte puna e ekspriences...mua me ka ndodh te jap te tille(dhe per mua personalisht...nuk ka qen shume e kenaqshme.)
une bej gjithnje dashuri me cdonje si kur te beja per heren e pare si i paditur...por di...dhe te besh si i paditur dhe te jesh i paditur...eshte diference teper e madhe
por mos kij merak...sic shikohet nga tema jane te shumte qe duan te u japin te tjereve eksprienen e tyre...une nuk jam nje nga ata(megjithse mund nuk rri pasiv nese me kerkohet nje gje e tille.)

dhe se treti puna e trendafilit...se pari virgjeria nuk kalohet dor me dor...eshte ai miku...qe mund te kaloj hu me hu /pf/images/graemlins/lol.gif
se dyti...trendafili ashtu sic edhe vigjeriaria...kane vlere deri ne nje fare pike(ti e di apo jo...qe trendafilat nuk jane lule qe lulezojne apo kane freski gjithmone...?!?!?!)pra sic thashe gjithcka ka kohen dhe vendin e tij...kot nuk thone ne kohen e duhur dhe ne vendin e duhur...
nuk e di po meqe ra fjala kam nje mik qe ka deshir te fejohet...dhe vdes qe e dashura e fejuara e tij te jete e vigjer dhe e ndershme...e meqe jam ketu po e kerkoj nje per te...a ka???te bej nje te mire te pakten ...se me gjith ato here qe kam sex deri tani...lista e mekateve te mia do kete shkuar ne qiell /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

redeemed

Primus registratum

"kur e ke ndare veten nga e verteta, ia ke hapur deren lajthitjes"

picasso

Forumium maestatis

"kur e ke ndare veten nga e verteta, ia ke hapur deren lajthitjes"

[/ QUOTE ]
hahhahahahah faleminderit per komplimentin /pf/images/graemlins/wave.gif
ka shume kohe(ndofta qe kur kam humbur virgjerine)ej...kujdes se po e ndan edhe ti si shume te tjere kur te zhvirgjerohesh /pf/images/graemlins/lol.gif

khour

Forumium praecox
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Nuk mund te thuash qe virgjeria nuk eshte e rendesishme por as dhe se eshte kriter baze ne nje lidhje apo martese. Cdokush ka preferencat e tij ndaj askush nuk duhet paragjykuar . Dikur ne adoleshencen thoja o marr grua te virgjer o ska. Kur vjen ne nje moshe te pjekur shikon se nuk eshte virgjeria ajo qe e ben nje femer me kritere te persosura por gjera te tjera qe skane lidhje aspak me te qenurit e tille.

Elander

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

It's good to be the first , something like breaking a record

S

Scorpion

Guest

Rozi ec e ec ti, ia keput ndonje spec... /pf/images/graemlins/laugh.gif