Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

picasso

Forumium maestatis
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

ajo goc qe ka te problem???(qe fakt mund te zgjidhet)po te jete e nevojshme...ti krkoje atij qe ka perball nje prove te pa konteshtueshme se eshe i virgjer???dhe meqe ai nuk mundet te ja japi as proven e virgjerise e as ate te zhvirgjerimit...ti thoje...te pakten une jam e sinqerte...ti nuk dihet si je?!?!?!?1

pinkparadise

Forumium maestatis

nje çun ne kete rast do te thot:
por un jam mashkull eshte normale te kem shum eksperjenca...

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nje çun ne kete rast do te thot:
por un jam mashkull eshte normale te kem shum eksperjenca...

[/ QUOTE ]
edhe ti thuj:edhe une jam femer...eshte mese normale qe te kem eksprienca
biles...leqe ca biles...nje tipi te till nuk ja vlen ti kthesh pergjigje...si pergjigje bej doren grusht...dhe nxjerr gishtin e mesit ne dukje...i thuaj se duhet te provoje edhe kete eksprience...meqe i paska te gjitha te drejtat
eee nje vleresim...mos mendoni se meshkujt(te pakten keta te italise jane me mire persa i perket kesaj ceshtje)detyrohen ta pranojne pasi nuk kane ca te bejne
ashtu si edhe ata qe sot e kundershtojne me as force ne shqiperi do e pranojne pas pak kohe
por une insistoj se nuk ja vlen te merresh me ata qe ajne aq mbrapa...leri mbrapa(ske pse ta ndalesh hapin per nje njeri te till) /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me pelqen menyra jote e te menduarit,
por shqiptaret ne shqiperis nuk jan aq tolerant sa mendon ti, me duket se do duhet edhe nje gjenerat tjeter qe ata te jen ne gjendje te kuptojne nje arsyetim te till.

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhaa un sjam ne shqiperi fare...dhe personalisht sme ka hasur noj rast i tille ne jeten time, se ja kisha rregullu mir qefin...

por kam degjuar nje histori, ku nje goc ketu vajti ne shqiperi me u martu me nje çun shqiptar, edhe keta donin proven qe ajo goca ishte hala e virgjer, mqse ajo ishte rritur ne evrope nuk ishin te sigurt per moralin e saja...
ndaj disa dite para marteses ata shkuan bashke, vetem per te pare a ishte a jo e virgjer siç thoshte (te mos kishte qene...nuk do kishte pas me dasem)

ajo u tregu idjote, qe ju bind atyre malokeve atje...ne vendin e saja ...hahahha...nejse...kjo ishte nje histori qe un kur e degjova kam ngel pa fjal edhe shum e shokuar.

milanisti2

Primus registratum

E di qe nuk je ne Shqiperi [prandaj thjash me cin ke folur se po te ishe ketu do ti kishe jetuar vet e nuk e kishe nevojen te tregonin te tjeret.
P.S: Mos i shaj kot maloket se njesoj jane dhe fushoret, pervec qyteteve kryesore.

picasso

Forumium maestatis

hahhahahahha
tani po qesh me te madhe
si per ate historine shtu edhe per fjalen (maloket)
pasi te thashe se kane nje njejtin problem edhe italianet
dhe jo me kot e permenda...thjeshte per te treguar se kur nuk ke pulen do hash sorren
me fal per shprehjen por ashtu po e konsiderojne keta djem per te cilet po flasin
pra ka dy pika;e para eshte qe ai dhe shume tani e tutje do kene te veshtire te gjejne vajza te virgjera e sa me shume te u kaloje koha aq me shume doi u kaloje koha per adolishentet qe mund te jen nje pjese te virgjera...e aq me pak kohe kane per te zgjedhur
nuk e di nese shpjegohem
e po te isha une ne vendin e nje femre qe has ne nje te till vetem per ta ber budalla do beja nje operacion
por une ne fakt nuk do merresha me nje person te nje niveli aq te ulet mentaliteti!

GRiZhLa

Primus registratum

pinkparadise, ajo histori eshte morali dhe taban i shumices (se s'po them t'gjith) meshkujve shqiptare.

Kerkojne proven e bostanit, po i doli i kuq e marrin /pf/images/graemlins/wink.gif
-Ju shijon me shume se sa ai qe del roze /pf/images/graemlins/lol.gif

Ilektra

Primus registratum

Grizhla nuk eshte bostan por pjeshke. hahahaha
Dhe pjeshka si do qe te jete me cipe te lemuar a me qime vjen njesoj e embel.

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...dhe personalisht sme ka hasur noj rast i tille ne jeten time, se ja kisha rregullu mir qefin...

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

P.S grizhla po me ngjyren roze c'patet?

kamunista /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

M'fal, por e "e kuqja" perfaqeson komunizmin /pf/images/graemlins/laugh.gif

vieux_et_moche

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer

meshkujt preferojne vajze te virgjer se ju duket vetja sikur kane shkuar ne xhenet (parasje)

KoDoShi

Primus registratum

Nuk eshte e then kjo , eshte shume i lashte si mentalitet ky, mendimi im ky...
ska te bej fare se si eshte femra jote rendesi ka qe ajo te jete besnike dhe e dashuruar pas teje te tjerat i perkasin se kaluares..

vieux_et_moche

Primus registratum

e di mire se eshte i lashte ky mendom po femra kur te jep virgjinitetin eshte diçka e madhe dhe mashkulli duhet ta meritoje sadopak sepse e shkreta femer nje here e jep /pf/images/graemlins/smile.gif:)

Princesha

Primus registratum

Jo ka edhe disa qe e japin disa here, po s'ke has n'to ala ti. /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif bravo rozke epo shyqyr nuk qekam vetem ktu

Joni7

Primus registratum

mendoj se kohrat kane ndryshuar...dhe mund te themi se tashme meshkujt dhe femrat jane te barabarte ne shume aspekte..... keshtu qe mashkulli te kerkoj nje vajze te virgjer vetem po eshte edhe vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

e kush tha qe preferojme nje vajze te virgjer??? /pf/images/graemlins/smile.gif

si i bohet,del xhiro tu pyt grate e botes:
me falni,e virgjer jeni?

s'jemi ne 1500 mer daje,ca temash boni ne ju!