sepse dashuria e pare nuk harrohet kot perpiqesh te ecesh perpara dhe te mundohesh te duash dike tjeter por mendja gjithmone tek dashuria e pare ngelet
sepse dashurite qe vijne pas asaj te pares jane koti.
ky eshte mendimi yt.Faktikisht , e para dashuri eshte kot,se dashuria e pare ndizet dhe nga kurioziteti i dashurise se pare,ledhatimeve te para,puthjes se pare ,por jo se personi qe ti dashuron eshte me i miri qe mund te dashurosh.Dashurite e tjera mund te jene shume here me te mira,por fatkeqesisht ca gjera qe t' i ke ezauruar dhe e ke shuajtur kuriozitetin , e venitin dashurine. Me pak fjale ,heren e pare ne dashurojme dashurine ,pavaresisht se e konkretizojme te dikush,se s'mund ta kuptojme ndryshe.
s'e besoj!ky eshte mendimi yt.
mosha 13 vjec atehere ka qene edhe hera e pare kur kam puth nje vajze por ngaqe familje im shkonte shume mire me familjen e saj pasi babi im e kishte dhe e ka akoma shok te ngushte babin e saj u ndava vet qe mos ta marrin vesh baballaret por ajo prape kembengul qe te lidhem me aate por une nga frika them jo.s'e besoj!
ky eshte nje konstatim tip aksiome...e ka provuar vete jeta.
Kur ke dashuruar per here te pare ,ne ke moshe ? A mendon se ishe i pjekur per te dashuruar ? A ishte dashuria jote e pare ,me teper se te dashuroje nje vajze te bukur ,dmth dicka e thelle qe lidhesh me shume, se me syte e bukur dhe naze vajzerore? S'e besoj!
Edhe une kam dashuruar ne moshe te vogel,madje mund te pohoj se per ate person ndjej akoma kur e shoh. E di pse ndodh kjo ? Une e kam idealizuar brenda mendjes time, shume ate person.E kam veshur me cilesi qe ai mund te mos i kete.Kurre s'kam qene aq afer tij (pavaresisht se jemi rritur shume afer bashke,madje kam qene dhe ne shtepine e tij,se kisha shoqe motren e tij ),sa ta njoh cfare mendon per kete ,per ate.....po ta dija ,jam shume e sigurte qe s'do ia hidhja me syte.
Ti po ben te veshtirin tani ? Po ben ti rolin e femres, eshte femra ajo qe duhet te kete frike jo ti. Mos ja prish femres per mendimin timmosha 13 vjec atehere ka qene edhe hera e pare kur kam puth nje vajze por ngaqe familje im shkonte shume mire me familjen e saj pasi babi im e kishte dhe e ka akoma shok te ngushte babin e saj u ndava vet qe mos ta marrin vesh baballaret por ajo prape kembengul qe te lidhem me aate por une nga frika them jo.
se mos nuk ka femra te tjera Tirana.Ti po ben te veshtirin tani ? Po ben ti rolin e femres, eshte femra ajo qe duhet te kete frike jo ti. Mos ja prish femres per mendimin tim
Sa mir qe ne dashurin e pare te ken nje lidhje serioze.Perse dashuria e pare ngelet ne mendje???
me aq sa kem ipare e provuar gjithmone te ngel ne mendje dashuria e pare.edhe ne shume raste njerezi arrijne nje lidhje serioze qe ne dashurine e pare.
Femra ka plot nuk vdesin kurr,ama kur ta duash dike me zemer kurr mos heq dor nga ajo.se mos nuk ka femra te tjera Tirana.
Cfare po tallesh ti ? Une po flisja seriozisht,jo muhabete kalamajsh.mosha 13 vjec atehere ka qene edhe hera e pare kur kam puth nje vajze por ngaqe familje im shkonte shume mire me familjen e saj pasi babi im e kishte dhe e ka akoma shok te ngushte babin e saj u ndava vet qe mos ta marrin vesh baballaret por ajo prape kembengul qe te lidhem me aate por une nga frika them jo.
pse po tallet ajo???Ajo nuk po tallet.Cfare po tallesh ti ? Une po flisja seriozisht,jo muhabete kalamajsh.
cila ajo?pse po tallet ajo???Ajo nuk po tallet.
Nese flitet per dashuri te pare, mund te kete ndodhur edhe ne moshe te vogel. Une si dashuri te pare, edhe pse ne ate rast s'kam patur kontakt seksual, mbaj rastin kur une edhe ajo ishim vetem 7 vjec Sigurisht nuk kuptova se cfare me ndodhte dhe vetem me vone kuptova se ishte dashuri, por ajo ishte vertet per mua rasti i pare i shperthimit te ndjenjave saqe nuk rrija dot per kohe te gjate pa e pareCfare po tallesh ti ? Une po flisja seriozisht,jo muhabete kalamajsh.
Ty te ka ngele ne mendje ajo dashuri.....thjesht te ka ngele ne memorie,dmth e mban mend si rast qe te ka ndodhur ,por jo se ushqen dashuri te per ate vajze ,apo jo? Une po flas per dashuri te vertet, qe te ngelet ne mendje ,se e ke dash aq shume,sa gjithe dashurite e tjera qe ke provuar me mbrapa ,se kane shuajtur dot .Nese flitet per dashuri te pare, mund te kete ndodhur edhe ne moshe te vogel. Une si dashuri te pare, edhe pse ne ate rast s'kam patur kontakt seksual, mbaj rastin kur une edhe ajo ishim vetem 7 vjec Sigurisht nuk kuptova se cfare me ndodhte dhe vetem me vone kuptova se ishte dashuri, por ajo ishte vertet per mua rasti i pare i shperthimit te ndjenjave saqe nuk rrija dot per kohe te gjate pa e pare