Perse dashuria e pare ngelet ne mendje???

lady antebellum

Forumium maestatis
sepse dashurite qe vijne pas asaj te pares jane koti.

Faktikisht , e para dashuri eshte kot,se dashuria e pare ndizet dhe nga kurioziteti i dashurise se pare,ledhatimeve te para,puthjes se pare ,por jo se personi qe ti dashuron eshte me i miri qe mund te dashurosh.Dashurite e tjera mund te jene shume here me te mira,por fatkeqesisht ca gjera qe t' i ke ezauruar dhe e ke shuajtur kuriozitetin , e venitin dashurine. Me pak fjale ,heren e pare ne dashurojme dashurine ,pavaresisht se e konkretizojme te dikush,se s'mund ta kuptojme ndryshe.

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Faktikisht , e para dashuri eshte kot,se dashuria e pare ndizet dhe nga kurioziteti i dashurise se pare,ledhatimeve te para,puthjes se pare ,por jo se personi qe ti dashuron eshte me i miri qe mund te dashurosh.Dashurite e tjera mund te jene shume here me te mira,por fatkeqesisht ca gjera qe t' i ke ezauruar dhe e ke shuajtur kuriozitetin , e venitin dashurine. Me pak fjale ,heren e pare ne dashurojme dashurine ,pavaresisht se e konkretizojme te dikush,se s'mund ta kuptojme ndryshe.
ky eshte mendimi yt.

lady antebellum

Forumium maestatis
ky eshte mendimi yt.
s'e besoj!
ky eshte nje konstatim tip aksiome...e ka provuar vete jeta.:)
Kur ke dashuruar per here te pare ,ne ke moshe ? A mendon se ishe i pjekur per te dashuruar ? A ishte dashuria jote e pare ,me teper se te dashuroje nje vajze te bukur ,dmth dicka e thelle qe lidhesh me shume, se me syte e bukur dhe naze vajzerore? S'e besoj!;)
Edhe une kam dashuruar ne moshe te vogel,madje mund te pohoj se per ate person ndjej akoma kur e shoh. E di pse ndodh kjo ? Une e kam idealizuar brenda mendjes time, shume ate person.E kam veshur me cilesi qe ai mund te mos i kete.Kurre s'kam qene aq afer tij (pavaresisht se jemi rritur shume afer bashke,madje kam qene dhe ne shtepine e tij,se kisha shoqe motren e tij ),sa ta njoh cfare mendon per kete ,per ate.....po ta dija ,jam shume e sigurte qe s'do ia hidhja me syte.:confused:

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
s'e besoj!
ky eshte nje konstatim tip aksiome...e ka provuar vete jeta.:)
Kur ke dashuruar per here te pare ,ne ke moshe ? A mendon se ishe i pjekur per te dashuruar ? A ishte dashuria jote e pare ,me teper se te dashuroje nje vajze te bukur ,dmth dicka e thelle qe lidhesh me shume, se me syte e bukur dhe naze vajzerore? S'e besoj!;)
Edhe une kam dashuruar ne moshe te vogel,madje mund te pohoj se per ate person ndjej akoma kur e shoh. E di pse ndodh kjo ? Une e kam idealizuar brenda mendjes time, shume ate person.E kam veshur me cilesi qe ai mund te mos i kete.Kurre s'kam qene aq afer tij (pavaresisht se jemi rritur shume afer bashke,madje kam qene dhe ne shtepine e tij,se kisha shoqe motren e tij ),sa ta njoh cfare mendon per kete ,per ate.....po ta dija ,jam shume e sigurte qe s'do ia hidhja me syte.:confused:
mosha 13 vjec atehere ka qene edhe hera e pare kur kam puth nje vajze por ngaqe familje im shkonte shume mire me familjen e saj pasi babi im e kishte dhe e ka akoma shok te ngushte babin e saj u ndava vet qe mos ta marrin vesh baballaret por ajo prape kembengul qe te lidhem me aate por une nga frika them jo.

Enea Xhani

Forumium maestatis
mosha 13 vjec atehere ka qene edhe hera e pare kur kam puth nje vajze por ngaqe familje im shkonte shume mire me familjen e saj pasi babi im e kishte dhe e ka akoma shok te ngushte babin e saj u ndava vet qe mos ta marrin vesh baballaret por ajo prape kembengul qe te lidhem me aate por une nga frika them jo.
Ti po ben te veshtirin tani ? Po ben ti rolin e femres, eshte femra ajo qe duhet te kete frike jo ti. Mos ja prish femres per mendimin tim :)

mirdita

Papirus rex
Perse dashuria e pare ngelet ne mendje???

me aq sa kem ipare e provuar gjithmone te ngel ne mendje dashuria e pare.edhe ne shume raste njerezi arrijne nje lidhje serioze qe ne dashurine e pare.
Sa mir qe ne dashurin e pare te ken nje lidhje serioze.:)

joetisti_

Locus omnem
Dashuria e pare ngelet ne mendje sepse eshte e permasave gjigante sa i perket funksionimit te ndjenjave qe ve ne levizje gjithe qenien per kete eveniment aq te mrekullueshem e te panjohur. Por raste si heren e pare, ne jete, mund te perseriten deri ne 3-4 here.

mirdita

Papirus rex
Dashuria e par ngelet ne mendje por dhe ne zemer pergjithmon,sepse vet fjala e pare esht diqka qe per her te par e provon ne jete,mund te them se dashuria e pare kurr nuk harrohet.
Me mir te kesh nje dashuri te par ku mund te jetosh,te krijosh familje vetem me te,do ishte mrekulli.
Ama te rralla jan rastet si ky ku me dashurin e par,te jetosh pergjithmon.

lady antebellum

Forumium maestatis
Cfare po tallesh ti ? Une po flisja seriozisht,jo muhabete kalamajsh.

joetisti_

Locus omnem
Cfare po tallesh ti ? Une po flisja seriozisht,jo muhabete kalamajsh.
Nese flitet per dashuri te pare, mund te kete ndodhur edhe ne moshe te vogel. Une si dashuri te pare, edhe pse ne ate rast s'kam patur kontakt seksual, mbaj rastin kur une edhe ajo ishim vetem 7 vjec :) Sigurisht nuk kuptova se cfare me ndodhte dhe vetem me vone kuptova se ishte dashuri, por ajo ishte vertet per mua rasti i pare i shperthimit te ndjenjave saqe nuk rrija dot per kohe te gjate pa e pare :)

lady antebellum

Forumium maestatis
Nese flitet per dashuri te pare, mund te kete ndodhur edhe ne moshe te vogel. Une si dashuri te pare, edhe pse ne ate rast s'kam patur kontakt seksual, mbaj rastin kur une edhe ajo ishim vetem 7 vjec :) Sigurisht nuk kuptova se cfare me ndodhte dhe vetem me vone kuptova se ishte dashuri, por ajo ishte vertet per mua rasti i pare i shperthimit te ndjenjave saqe nuk rrija dot per kohe te gjate pa e pare :)
Ty te ka ngele ne mendje ajo dashuri.....thjesht te ka ngele ne memorie,dmth e mban mend si rast qe te ka ndodhur ,por jo se ushqen dashuri te per ate vajze ,apo jo? Une po flas per dashuri te vertet, qe te ngelet ne mendje ,se e ke dash aq shume,sa gjithe dashurite e tjera qe ke provuar me mbrapa ,se kane shuajtur dot .;)