Perse dashuria e pare ngelet ne mendje???

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Perse dashuria e pare ngelet ne mendje???

dashuria e pare eshte shume e sukses'shme sepse dashuron pa hile je i paster ne cdo veprim qe ben pastaj dashurise se pare i kushton shume vemndje,rendesi etj etj sepse po provon nje gje te re sepse nga hic u bere dikush per dike per mendimin tim keto jane arsyet kurse dashurite e tjera vine me mire te ndertuara nga ana profesionale por nga ana emocionale jane meposhte dhe kush na ngel ne mendje ajo me emocionuesja e para pra,por eshte dhe kjo qe njeriu kur dashuron per here te dyte mund ta harroj ate te paren po kesaj cfare i thuhet se dashuria e fundit mbulon ate te parafundit prandaj ka shume gjera ne dashuri qe nuk mund ti fusesh ne nje thes ose me mire duhet thene qe dashuria nga dashuria ndryshon prandaj bejme gabim qe i formulojme keshtu e para te ngel ne mendje e dyta jo.

aspahiual

Primus registratum

une mendoj qe dashuria e pare mund te jete edhe e treta ose e katerta ne numer fizik, as long as eshte e para ne shpirtin tend.

I te njejtit mendim me Helenen

dolce_vita

Primus registratum

sepse dashuria e pare eshte e pafajshme dhe e paster, eshte dicka qe ngulitet ne zemer edhe pse te gjitha dashurite e vijne pas jane te para gjithashtu.

iliriano

Primus registratum

une nuk besoj se dashuria e pare ngelet ne mendje
me shume se dashuria e vertete

FALKO

Forumium maestatis

Dashuria ime e pare ? hm..e bukur, e paster por nuk me ka ngelur asnje pishmanllek prej saj.

I love new york

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Perse dashuria e pare ngelet ne mendje</span>

easy - sepse eshte e para &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ilva

Primus registratum

Sepse atehere fillon te te rrahi zemra, dhe pergatitesh per te dyten.

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anternasional00:
[qb] Ej Embelsira,qeke brum i mire ti &lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;
wub.gif
&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/wub.gif&quot; /&gt; ).Se kuptoj se pse i vini kaq rendesi dashurise se pare eshte gati ne te gjitha rastet e parealizueshme,per me shume me trishton prej zhgenjimeve te moshes e te naivitetit.Per mua ka me shume rendesi dashuria finale,ku premtimeve te zjarrta u shtohet realiteti i perditshem dhe maturia per ti bere balle.(Ej,la douce,per here te pare kam dashuruar embelsirat &lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;
goofy.gif
&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/goofy.gif&quot; /&gt; [/qb]
merci &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
po ta marresh holle kete muhabet, dhe dashuria ime e pare ka qene per embelsirat, po vazhdon te egzistoje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; mundohem te respektoj pak veten duke mos i &quot;dashuruar&quot; me shume pasion, se s'do kishte peshore t'me mbante &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MICHELLE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] <span style="font-style: italic">Perse dashuria e pare ngelet ne mendje</span>

easy - sepse eshte e para &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
thumbsup.gif
smund ta thoja me mire --you read my mind ehehehheh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MICHELLE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] <span style="font-style: italic">Perse dashuria e pare ngelet ne mendje</span>

easy - sepse eshte e para &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
thumbsup.gif
smund ta thoja me mire --you read my mind ehehehheh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

maty

Primus registratum

Dashuria e pare ze nje pjese te zemres...............
deri sa ajo e verteta e zapton fare!

PASTAJ UNE NUK E KUPTOVA PO FLITET PER LIDHJE TE PARE APO DASHURI?

b.k.

Primus registratum

sepse eshte e para dhe e fundit ku njeriu beson se dashuria eshte e perhershme &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

gangsterja

Primus registratum
Te ngelet ne mendje pasi e dashuron me shpirt,por me ante te forces dhe vullnetit tim u perpiqa qe ta harroj dhe te rinis nje epoke te re.

Sweety el

Locus omnem
dashuria e pare te ngelet ne mendje me te degjuar e kam se nga pervoja ime akoma jam ne lidhjen e pare te dashurise kur te ndahem do tu them se a harrohet apo ngelet ne mendje:::ppor shpresoj te mos vuaj kurre nga dashuria e pare sepse ajo eshte embelsire me shume sheqer dhe mua me con ne qiellin e shtate.

Sweety el

Locus omnem
dashuria e pare ngelet ne mendje sepse hedh themel ne shpirtin tend dhe madje kur i jepesh mashkullit ta pare eshte veshtire ta harrosh dhe te jesh me dike tjeter

lady antebellum

Forumium maestatis
Cdo gje e pare ngelet ne mendje. Hera e pare qe iken ne shkolle,hera e pare qe provon dicka,hera e pare qe vesh taka,qe degjon nje lloj muzike.......jo me dashuria qe per nga vete rendesia qe ka ne jetene nje njeriu ,ngelet gjithmone ne mendje.
Pastaj eshte dhe nje gje ,qe nuk eshte se dashurojme cdo dite njerez te ndryshem.Madje ,dashurite e medha jane shume te pakta ,per mos te thene nje.