*** PERMETI ***

*** PERMETI ***

Pershendetje gjith permetarve ngadoqe jeni. Shkruani ndonje gje ketu nqs e kapni kete t'emen. Te fala nga Turi Bakiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu me poshte ka disa foto te tjera

http://www.shqiperia.com/foto/galeria/Permeti ?&page=1

P9.jpg

gjekec

Primus registratum
Re: *** PERMETI ***

Fillimisht postuar nga Mirror:
[qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] ku jeni o njerez

mu kujtua gjyshja rahmet paste qe mezi i ngjiste ato shkalle dhe me mcifte glikote e kackave /pf/images/graemlins/smile.gif . [/qb]
tani eshte stina e turshive, edhe me keto nuk jemi keq ne permeti... [/qb]
Po nuk i njihni qershite e Bakiut mos thoni kot qe jeni nga Permeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Permeti eshte vendi i luleve e shume familje kerkonin ta kishin dhendrin permetar pasi ne pergjithesi shquhen per popull i urte e puntor.
Likote, turshite, dhe byrek hyjne ne specialitetet e permetareve e duke pas se kam origjine te larget nga Permeti i kam shijuar nga pak keto specialitete /pf/images/graemlins/wink.gif
Eshte e vertete qe nje pjese e madhe e permetareve kane qene cobenj e mos gaboj te ardhur nga Rumania nga vitet 1700 (nese memorja ime nuk me ka lene akoma) e ka nje pjese te mire te familjeve permetare qe kane mbiemra latine, nese kerkoni do gjeni ne rrethet tuaja miqesore. Gjithesesi Permeti mbetet nje nga vendet ku dhe gjate trazirave nuk u degjuan probleme e aq me pak krime pasi njerezit jetojne ne paqe me njeri tjetrin e per kete i heq kapelen permetareve.

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Une nuk jam nga Permeti,por nga Korca, i pranoni Korcaret ketu? :lol:

Me pelqen shume dialekti i te folurit te Permetareve :thumbsup:

:wave:

MLK

Primus registratum

Po ti vjen si komshi lol pastaj dhe une origjine te nga nje gjysh kam po he se vet apo prindet nuk kamn lind ne permet keshtu qe Klocari po te ftojme per nje kafe :goofy:

gjekec

Primus registratum

Eshte e vertete qe nje pjese e madhe e permetareve kane qene cobenj e mos gaboj te ardhur nga Rumania.

E dike mire historine plak! :thumbsup:

bakent bega

Primus registratum

pershendetje vellezer, une lindur, ritur,dhe jetoj ne Permet , me pelqen qe eshte hapur kjo teme , nqs deshironi tju shpalos ndonje gje nga Permeti me thoni.
Kalofshi mire te gjithe kudo qe jeni

trebeshina

Primus registratum

Po ju shkruaj ca fjale dogance
proke-vajze
e kolme- e mire
citis-rregulloj
pelcet- nga eshte
cimadh-njeri, burre, djale
keto po me kujtohen tani per tani

D-J

Forumium maestatis

cafken kallogre! edhe hopa kafene me buke

kolme kujtoja se ishte kur i thuhesh femres qe ke krah te bukura /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erka

Primus registratum

E kolme do te thote e mbushur (te pakten une ashtu e di dhe e kam perdorur)

Kofshe te kolme, krahe te kolme. :cool:

alinos

Forumium maestatis

Iiiiiiiiiiiiii,
edhe une gjyshen nga Permeti e kam. Dajat e mamit jane nga njerezit me te shkelqyer qe kam njohur ne jete. Jane tolerante, te urte, te qeshur, te humorit, te dashur e punetore.

Barcaletat e mia me te mira ata i kane jetuar :thumbsup:

D-J

Forumium maestatis

suddenly everything clicks

little i knew then that red stilettos were the missing link /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

no no,
there is one more missing link: fair blonde hair :wink:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

di o i ururar di

po kujtoja se i flisja njeres po paska qene enderr

alinos

Forumium maestatis

nuk ishte enderr jo. Alinos nuk arriti te transportohej ne forumin e ri, ajo mbeti tek i vjetri e bashke me te dhe postet. Keshtu qe u rregjistrova nga fillimi dhe jam me 4 poste ne forum. E pafajshme si nje foshnje /pf/images/graemlins/laugh.gif

she

Primus registratum

lind e rrit ne tirane por me origjine babin e kam permetar.rob hallall jane,ske cte thuash.