*** PERMETI ***

*** PERMETI ***

Pershendetje gjith permetarve ngadoqe jeni. Shkruani ndonje gje ketu nqs e kapni kete t'emen. Te fala nga Turi Bakiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu me poshte ka disa foto te tjera

http://www.shqiperia.com/foto/galeria/Permeti ?&page=1

P9.jpg

geek

Primus registratum
Re: *** PERMETI ***

edhe une kam shume nostalgji per Permetin, kam shum kohe qe nuk kam vajtur, mbaj mend qe ne '98, dhe nuk e di sa ka ndryshuar. akoma s'me kujtohet se si quhet zona ku kam kushot e mi, tek kjo fotoja shkon ne rrugen majtas dhe pastaj drejt... me ndihmoni çik, jo per ndonje gje, por ..per sport, te pakten te kem nje ide se ku kam qene.
me kane ngelur ne kujtese njerezit me te dashur qe kam takuar ndonjehere, zemergjeresine dhe bujarine qe kane. hallall ja beft zoti gjith permetareve... :angel:

permetarja

Primus registratum

Une kam vite e larguar po Permetin tim nuk e harroj kurre.Gjithmone e kujtoj ate ne stinen e pranveres, trendafilat,xhiroja e qete dhe e bukur( flas per periudhen qe une jetova atje).Vite te tera i dilja lumit Vjosa pertej ne vere. Jam e revoltuar qe qeverite 10 vjetet e fundit nuk kane menduar fare per Permetin. Asnje investim asnje rregullim. Cbehet vera dhe rakija e famshme e Permetit? Po glikote qe lepinin gishterinjte Tiransit? Po trikotazhi qe punesonte qindra gra. E tjera e tjera.Kur u shume shkaterua ne 97 une isha ne Greqi dhe me behej zemra cope kur e shifja ate ne tv.Le ti lutemi zotit dhe te shpresojme se do vije nje dite e bardhe dhe per ate vend te begate dhe te mire. :wave: Pershendes gjithe permetaret shendet dhe fat ne jete. :rockband:

entoni

Primus registratum

Ne Permet ka trendafil, ka njerez te sjellshem por ka edhe vajza si shpirt.
Nje puthje te forte per te gjitha vajzat permetare ne AF
Con la lingua o senza?
Prima ci vediamo e poi decidiamo!
E kemi gjakun te embel jo per gje.
KISS BY ENTONI :wave:

Kuqalashja

Primus registratum

Ehehehe....po te ai lokali afer vendit nga eshte marre kjo fotoja keni ngrene ndonjehere ju? Besa s'kam ngrene ndonjehere ushqim me te shijshem. Hallall ua befte zoti! Pale glikote e arres si i bejne....orgazmike :cool:

P9.jpg
[/QB][/QUOTE]

Permetari

Primus registratum

Ne fakt jam nga brezhdani nga babai, por them se jam nga Permeti per ti rene shkurt.
Sjellja, djalekti e kultura e permetareve me duken me te mirat ne Shqiperi.

Pershendetje gjithe permetareve.

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Permetari:
[qb] Ne fakt jam nga brezhdani nga babai, por them se jam nga Permeti per ti rene shkurt...
[/qb]
EDHE UNE - VETEM SE NGA GJYSHI
:wave:

Lundruesi

Primus registratum

Adresuar Genes,

Pershendetje atehere Gene! Do deshironja te dinja me shume per Brezhdanin. Une vete nuk kam qene kurre, por vellai im ka kujtime te mira.
A mund te me thuash ndonje gje me teper per fshatin Gene?

komino

Valoris scriptorum

asgje fare

di vetem qe mund te shkohet vetem me mushka (se makina nuk behet fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif )
di qe flitet cobance (po nuk ma kane mesuar /pf/images/graemlins/frown.gif )

di qe tradicionalisht jane artizane dhe shume punetore

(im ate thote qe "aty ha pula gure" /pf/images/graemlins/smile.gif )

ne tirane duhet te kem nje liberth qe flet per historine e personazhet e fshatit e atyre perreth (me duket), perpjekjet per shkollen etj - pra ca kohesh mblodhen fonde per ta botuar

permetarja82

Primus registratum

hej pershendetje te gjitheve, mu be shume qejfi, qe na u dha edhe ne, permetereve, mundesia per te shprehur pakez mallin dhe repektin per qytetin tone...edhe une jam nje permetare e larguar vitet e fundit...gjithmone mendoja se Permeti ishte thjesht nje qytet i vogel e llafazan ku s'guxoje te dilje e te flisje, se e merrje namin!!! por tani qe jam larg...lutem qe te kthehem mbrapsht e ti shoh edhe njehere ata njerez e ato vende ku kam kaluar castet me te bukura te jetes sime...i pershendes gjithe permetaret kudo qe jane dhe ne vecanti te gjithe ata qe zene nje vend te vecante ne zemren time...

permeti1005

Primus registratum

Pershendetje te gjithe permetareve kudo ku jane.
Dua te korigjoj kete qe thote ky djali/vajza ne Lidhje me Mrezhanin.
Une vete vija cdo vere ne fshat sepse takoja kushurirat dhe me pelqente shume.

di vetem qe mund te shkohet vetem me mushka (se makina nuk behet fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Me Makine vihet, dhe po ashtu pyete dhe babin qe te sigurohesh. Eshte rruga nga Ngryka e kelcyres. RRuga nuk eshte shume e mire. Nuk mund te vesh me cdo makine por duhet te vesh me makine te larte sepse rruga ka shume gropa.

di qe flitet cobance (po nuk ma kane mesuar /pf/images/graemlins/frown.gif ) Nuk flitet Cobance, por Dogance, qe eshte gjuha e mbrezhanakeve. Une faktikisht di ca fjale, por mami di shume. Kam edhe nje liber per dogancen. NQS njeri eshte i interesuar te me thote.

di qe tradicionalisht jane artizane dhe shume punetore , Kjo eshte e vertete

(im ate thote qe "aty ha pula gure" /pf/images/graemlins/smile.gif ) edhe kjo eshte e vertete

Prodigychild01

Primus registratum

Po une qe kaloja 3 muajt e veres ne Permet nga 1980-1992 a quhem....

Pershendtje te gjithe Permetareve nga Lundra, Kazani, dhe Motorri ... ju do ta kuptoni vete...

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga elapermetare:
[qb] Pershendetje te gjithe permetareve kudo ku jane.
Dua te korigjoj kete qe thote ky djali/vajza ne Lidhje me Mrezhanin.
Une vete vija cdo vere ne fshat sepse takoja kushurirat dhe me pelqente shume.

di vetem qe mund te shkohet vetem me mushka (se makina nuk behet fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Me Makine vihet, dhe po ashtu pyete dhe babin qe te sigurohesh. Eshte rruga nga Ngryka e kelcyres. RRuga nuk eshte shume e mire. Nuk mund te vesh me cdo makine por duhet te vesh me makine te larte sepse rruga ka shume gropa.

di qe flitet cobance (po nuk ma kane mesuar /pf/images/graemlins/frown.gif ) Nuk flitet Cobance, por Dogance, qe eshte gjuha e mbrezhanakeve. Une faktikisht di ca fjale, por mami di shume. Kam edhe nje liber per dogancen. NQS njeri eshte i interesuar te me thote.

di qe tradicionalisht jane artizane dhe shume punetore , Kjo eshte e vertete

(im ate thote qe "aty ha pula gure" /pf/images/graemlins/smile.gif ) edhe kjo eshte e vertete [/qb]
Ke te drejte kerkoj falje
ishte dogance jo cobance (ne fakt edhe mua po me tingellonte gabim po nuk me vinte ne mendje drejt :cry: )

Ky mund te gjej libin edhe une?
(kam vendosur t'i them mjaft injorances /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ps. djali

D-J

Forumium maestatis

ku jeni o njerez

mu kujtua gjyshja rahmet paste qe mezi i ngjiste ato shkalle dhe me mcifte glikote e kackave /pf/images/graemlins/smile.gif .

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] ku jeni o njerez

mu kujtua gjyshja rahmet paste qe mezi i ngjiste ato shkalle dhe me mcifte glikote e kackave /pf/images/graemlins/smile.gif . [/qb]
obobo, ç'me kujtoi glikote e kaçkave... po patellxhani, fiku, qitro, kumbulle, ftoi... eh, provoj ndonjehere te blej nga ato te gatshmet, po nuk eshte njelloj si athere kur rrije tek tenxherja ku zienin e ku behej sherbeti, e kur i hidhej gjethe barbaroze dhe karafil per arome...

tani eshte stina e turshive, edhe me keto nuk jemi keq ne permeti...

Permeti_Boy

Primus registratum

Edhe une ndihem krenarqe ja nga permeti .....I pershendes te gjithe patriotet kudo qe ndodhen brenda dhe jashte shqiperis....................Muhhhhhhaaaaa

Permeti_Boy

Primus registratum

Edhe une ndihem krenarqe ja nga permeti .....I pershendes te gjithe patriotet kudo qe ndodhen brenda dhe jashte shqiperis....................Muhhhhhhaaaaa