*** PERMETI ***

*** PERMETI ***

Pershendetje gjith permetarve ngadoqe jeni. Shkruani ndonje gje ketu nqs e kapni kete t'emen. Te fala nga Turi Bakiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu me poshte ka disa foto te tjera

http://www.shqiperia.com/foto/galeria/Permeti ?&page=1

P9.jpg

A

Adami

Guest
Re: *** PERMETI ***

Hajde edhe Permeti Republike /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Al-Punk

Still here

Une jam Nip Permeti,
megjithate pershendes te gjithe permetaret dhe permetaret (gjyshja e do nusen permetare)

shqipe

Primus registratum

ehehehe Ciao Shefa!!! :wave:

Adam, po ti me? E ke marr vizen per ketu (te tema e Permetit)apo hyn kshu me mik? :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Mandi, si e donte gjyshja the ti? me pedigreee apo pranohet edhe pergjysem si puna Jone? :devil: :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Ah ca ti bej qe jam me Politike ne Biografi!!! - kjo me djeg mua ahahahahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif )

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Une jam Nip Permeti,
megjithate pershendes te gjithe permetaret dhe permetaret (gjyshja e do nusen permetare) [/qb]
edhe une i bashkangjitem

D-J

Forumium maestatis

PERMETI RULE!!!! :thumbsup: ene una origjinalisht nga ana e babes permetar jam, po brenda nga qyteti ama /pf/images/graemlins/tongue.gif
The best people, the best town :cool:

lir

Primus registratum

bobo u coptua shqiperia, cdo qytet doli republike /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe une tim ate andej e kam....
pse jo permeti republike!! :kiss:

komino

Valoris scriptorum

dicka interesante me ndodhi njehere ne portin e barit

ndihmova nje cast nje familje me valizhen
ata te dy (burre e grua) pasi po me shihnin mire e mire me thane
"mos je gje permetar ti"

pak a shume, i thashe, mos njihemi gje?

jo, me thane, por njihen permetaret nga shume gjera si menget e perveshura per pune edhe ne dimer, buzeqeshja, miresjellja etj

/pf/images/graemlins/smile.gif cfare kenaqesie! /pf/images/graemlins/smile.gif

geek

Primus registratum

un kam gjith fisin e plakes nga permeti, vdes te degjoj cik kasetat e mentor xhemalit me gerneten e laverit. :cry:

sweet eda

Primus registratum

une me origjine nga ana e babit jam permetare, por as une as babi s'kemi lindur atje.....megjithate mendoj qe sidomos meshkujt permetare, jane :thumbsup: te qete, te mire dhe te sjellshem.

D-J

Forumium maestatis

te qete te mire dhe te sjellshem? cmu desh mua qe thash jam permetar /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] te qete te mire dhe te sjellshem? cmu desh mua qe thash jam permetar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oh sa i mire qe je!!!

D-J

Forumium maestatis

kshu si kallup te marre ne qafe /pf/images/graemlins/tongue.gif

ENISS

Primus registratum

Edhe une jam nga Permeti. Do tju pershendesja te tereve ju te qytetit te trendafileve me gerneten e Laver Bariut, si nje prej instrumentisteve me te mire popullor shqiptare. :wave: Vec Permetaret qe nuk e kane turperuar kurre Shqiptarin. Zoti ti bekoje kudo nga ndodhen /pf/images/graemlins/smile.gif

atman

Forumium maestatis

Permetaret jane vertet njerez te shtruar dhe te urte. Shqipja e folur nga permetaret eshte e kulluar dhe baza mbi te cilen mbeshtetet gjuha letrare kombetare. Siç eshte psh baze gjuha e toskanes ne Itali. Veç kesaj mos harroni se eshte krahina qe i ka dhene vendit tone vellezerit Frasheri, figura te rralla e te paperseriteshme ne historine e Shqiperise.

VioLiNiSTi

Primus registratum

Permeti,aq i vogel sa eshte po aq vend te madh ze ne zemrat tona duke e mbushur ate me aromen e fresket te trendafilave.
~Pershendes gjithe patriotet e mij kudo qe te ndodhen~

Ps: Flm. qe e hapet kete teme se na kujtuat kohet e bukura /pf/images/graemlins/wink.gif