Re: Perdhunimi
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Perdhunimi duhet perkufizuar vertete ketu si seks me dhune, dua te them ne kete teme. Kur nje femer ose mashkull (se ju e jepni per scontato qe vetem meshkujt perdhunojne) refuzon qe ne fillim dhe nuk pranon te kryeje marredhenie me ty qofte edhe ne rastet kur me pare te ka dhene sinjale te qarta te seksualitetit te vet tipo veshja shikime etj, pra kur tjetri avancon edhe kur refuzohet them qe ai ajo eshte perdhunuar. Mund te fus ketu edhe rastet e dehjes megjithse varet se si t'kap alkoli /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth e ke me sherr a pa sherr.
Po kur ti e le gjuhen tende te futet ne gojen e tjetrit dhe pastaj e kupton qe duart e tij po zbresin ne hemisferen e jugut dhe ai/ajo sec po kerkon te te heqe /pf/images/graemlins/laugh.gif, zbrapsesh dhe thua, jooo une nuk kisha ndermend kete, une doja vetem te pllaquritesha ca, me duket se eshte si situate idiote kjo. Dua te them nese s'do te besh seks me te pse eshte gjuha jote brenda ghojes se tij???
[/ QUOTE ]
nuk jam aspak dakort me ty lara croft, ça do te thot kjo qe nje femer edhe pse ka puthur dike eshte e detyruar te shkoj me te ose te ket mardhenje????
perse vall duhet nje mashkull te mendoj qe ja po nxehet me nje femer dhe menjeher duhet te jen te detyrushme merdhenjet sexuale...
per mua personalisht nese nje femere thot JO me plot gojen, qe do ta lejme me kaq, qe nuk deshiroj te vazhdoj me te, dhe nese mashkulli nuk ndalohet ka Perdhunim, ne çfare do lloj momenti te behet fjal. (dmth nese thot jo perpara penetrimit, se pas merdhnjeve sexuale ska kuptim te thot jo po un nuk desha ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif )