Per tifozat e Gjermanise

Guest
Re: Per tifozat e Gjermanise

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
1 zog ne dore /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

2 ZOGJ /pf/images/graemlins/goofy.gif

disku

UNI

Lucas PoGOLski
Ndeshje perfekte ne cdo ane. Philip Lahm eksploziv ne krahun e djathe. Michael ballack donte me e nxjerr me dhune golin ama nuk i doli qe si doli. Mend per here tjeter. Klose sot perseri i papam fare ka bo finte spektakolare, 2 assists tek golat edhe nxorri edhe nje mbrojtes me te kuqe me mjeshteri.

Bring on those latin b!tches of Argentina /pf/images/graemlins/devil.gif

alban bala

Primus registratum

ej u be e 3 hera qe nuk ndjek golin e pare te Gjermanise. se jane gjithmone shume te shpejte. e keni te sigurte se deri ne titullin kampion brenda 10-15 minutave te para te çdo ndeshje Gjermania do i ve vulen ndeshjes.

alban bala

Primus registratum

dont cry for me Argjertina ka thene Madona. do te thone dhe futbollistet argjentinas ne mos sot ne çerekfinale pas ndeshjes me Gjermanine se do beje gati valixhet. e meriton dhe nje titull tjeter por jo kete vit(flas per Argjentinen). ka kohe. 2 tituj jane shume per nje si Argjentina. Gjermania do beje 4 kete vit do beje 5 ne Afrike dhe do thyeje rekordin ne Brazil duke e çuar ne 6 numrin e titujve. mendoj se titullin e 5 dhe te 6 do i arrije se bashku me Klinsmanin

alban bala

Primus registratum

per mendimin tim Ballack Klose Podolski po bejne diferencen. ska skuader qe do fitoje para kesaj tresheje. Gjermanine e mund veç nje ekip dhe ajo eshte Gjermania

antip

Primus registratum

pse tallesh Lozonjare...

kur ka fituar Italia kupat vetem tre lagje ne te gjith boten luanin futboll

d.m.th ne 1934 dhe ne 1938

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif sa turp

[/ QUOTE ]

E mbaj mend... /pf/images/graemlins/idea.gif që ne '82-shin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

po anullohet kupa.Do i jepet direkt gjermanise.

antip

Primus registratum

po anullohet kupa.Do i jepet direkt gjermanise.

[/ QUOTE ]
Tamam, vetem ashtu mund ta fitoje kupen Gjermania... /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Per tifozat e gjermanis:
MOS VINI BASTE NE CEREKFINALE!!!!!!!

[/ QUOTE ]

Ngadal mo ti se na cudite /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dihet qe fundi i Kampionatit, ka te papriturat e veta...
Sic mund te humbte edhe Argjentina me Meksiken...
ndeshje e cila tregoi qe Argjentinen nuk eshte e pamundur ta mundesh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ndaj FORZA GJERMANIA DREJT BERLINIT !!!!!
(ku behet finalja) /pf/images/graemlins/rockband.gif

gentushja

Primus registratum

Ju gjermanet duhet te heshtni perpara Talise /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjithmone ju ka rrahur... sa doli ndeshja e fundit se nuk e mbaj mend /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

foli..ky taljoni pa patent /pf/images/graemlins/tongue.gif po aman me thuaj kur fitoj italija..kurse..gjermanija shkoi ne finale megjithse e humbi ska rendesi..por e rendesishmja ishte qe italis ja rrasi...edhe mori pjes /pf/images/graemlins/tongue.gif...kshu qe merr ne i kov per lotet edhe kurseje mos ja jep lagjes..se do mbetesh pa nje me vone se do te duhet plz /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Per tifozat e gjermanis:

[/ QUOTE ]

Ik bej cicin /pf/images/graemlins/smile.gif

sick_of_spleen

Primus registratum

Per tifozat e gjermanis:

[/ QUOTE ]

Ik bej cicin /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

ju e dini!! /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif
kape pak TEVEZ,MESSI,AIMAR,SAVIOLA,RIQUELME,MAXI /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

disku

UNI

ju e dini!! /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif
kape pak TEVEZ,MESSI,AIMAR,SAVIOLA,RIQUELME,MAXI /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

Nje komb i tere mendon ndryshe. Jo druvarin Tevez te keni ju po edhe vete Maradona te zbrese ne fushe nuk ju bo lazem hic.

ujku81

Primus registratum

Gjermanet jane mire fizikisht, po dua ti shof ne nje ndeshje ku nuk u del goli shpejt. Gjermani - Argjentine ka per te qene nga ndeshjet me te forta (dhe me pak spektakolare ) /pf/images/graemlins/laugh.gif te Boterorit.

helibak mucogllava

Primus registratum

ore kush do me veri pak dhe mau kete avatarin e gjermanis
e kam fiksim me duket se e tham kete kupen ne
para gjermaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pppppaa

Primus registratum

Cunat ishin mire fizikisht. Klinsman eshte optimist... so am I /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Argjentina.... ahhh sa i padrejte fati me te qe e nxorri nga boterori qe ne 8-she....

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
Poster kjo qe thua per Argjentinen eshte mese e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me pak fjal : Nuk ka shonce Argjentina.
Theme se do jete nji loje shume e veshtire ..nje loje e hapur ku te 2 ja ekipet do sulmojne njera tjetrten vazhdimisht por si zakonisht triumfuese do te jete Gjermania . Nuk kam cfare te shtoj tjeter.