S'eshte fare pune spektakli. Sic kemi pare deri tani, menyra se si nje skuader luan kunder dikujt nuk percon mire nga njera ndeshje ne tjetren. Brazili deri tani ka bere nje loje ne dukje te dobet. ndoshta sepse nuk u eshte dashur dhe po i ruajne energjite per ndeshjet pas grupit.
Te shohim kush do kualifikohet njehere, dhe kush bie me ke, atehere do mund te flasim tamam per cilin mendojme se do mbijetoje.
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ketu paguhet kuota per ato me Gjermanine!
Bitte ein Bit /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif
[/ QUOTE ]
Po qe Bitburger ishte sponsori i Gjermanise dhe une s'e dija /pf/images/graemlins/shrug.gif
Hajt kalamaja,
se ia hudhem per ne 8-she /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
para nje ore sapo ndoqem kampionet e ardhshem te botes. Klose me 09 Korrik do te arrije ne kuoten e 15 golave dhe te marre stafeten nga Mülleri. ndersa me 2010 do bejne 5 per te thyer rekordin me 2014 me 6 tituj kampione.
kaq i duhet Gjermanise 3 fitore dhe kush nuk e ndal me pastaj. deri ne finale Gjermania i ka te sigurte 3 gola per ndeshje dhe Klose 2 gola per ndeshje. te gjithe thone Brazili ne finale po ju betohem se po te kishte ndeshje Shqiperi-Brazil do i kishim grire ne ata. po ça ekipi jane mor Zoten. ke lezete me pa Gjermanet qe di te luaje gjithmone 90 minuta. ndersa ne ndeshjen me Polonine e kam pritur qe Klose dhe Podolksi nuk do benin gol se ato jane polake dhe me e paktja qe mund te benin ajo ishte. po tani jo çdo ekip quhet Poloni. tani te shohim spektaklin Klose-Podolski-Ballack qe do bejne mrekulli dhe nje loje perrallore gjer me 09 Korrik ku Michael Ballack do ngreje per here te katert Kupen e Botes ne ajer.
Tani e tutje (ne ndeshjet qe do pasojne), puna do behet serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sa kemi pare duken goxha mire.
Gjermanet po festojne cdo fitore sikur te ishte nje grimce kupe. Brohoritjet e tyre janeO SHKOJME NE BERLIN ( ku do te zhvillohet dhe finalja)
Shpresojme /pf/images/graemlins/wink.gif...megjithese Brazili eshte "Ujk" i veshtire, por s´duhet harruar qe ne futboll ndikon shume edhe fati...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.