Per tifozat e Gjermanise

ujku81

Primus registratum
Re: Per tifozat e Gjermanise

Mos merrni kot se po ju nxjerr Suedia jashte qe ne teteshe. Sipas gjasave ne cerekfinale keni Argjentinen, keshtu qe mos u mprefni shume. /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

alban bala

Primus registratum

Gjermania eshte kampione bote. as per nje sekond nuk e mesoi se ça eshte frika ndersa per te gjitha skuadrat e tjera deri tani nuk kane njohur fjale tjeter perveçse frike. te gjermanet ka veçse nje fjale qente lehin karvani ecen perpara. ky karvan do vazhdoje te ece dhe me 10 Korrik duke shetitur neper Berlin me kupen ne duar

ujku81

Primus registratum

Po dhe ti je profeti i ri pas Muhamedit, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif me thuaj nje cike kur do ta fitoje Shqiperia kampionatin Boteror /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Blendi

Primus registratum

Sa mendoni do dali ndeshja?
Gjermani - Suedi

Une parashikoj Gjermani 3 - Suedi 1 /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam shume, shume i kenaqur me skuadren ket vit. Ne patem pretendime ne 2002, vajtem dhe ne finale me nje ekip arna-arna, kurse ket here dojcat po me duken si tigra te gjithe.

ujku81

Primus registratum

Une e kam parashiku 3-2 per gjermanet me shtese. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndricim

Primus registratum

trajnieri i Anglise tha se nuk ishte i kenaqur me ndeshjen Angli-Suedi qe dolen 2-2 por ishte i kenaqur se nuk i ra te ndeshej me Gjermanin.
i kam humbur shpresat tek anglezet se nuk po luajne mire dhe po friksohen shume nga te tjeret /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mostro

Putraku

si ra me gjermanin por do i bi me nai ekip tjeter qe ta flliqi me gola.gjermania ene po te rrafi 1-0 te rref..
psh italia te rref dhe te bi dhe me brryla po i deshi qejfi

KoDoShi

Primus registratum

GJERMANIA 1-0 ????
Nejse po shef akoma boterorin e 2002 ti me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nqs ke pare kto 3 ndeshjet e zhvilluara jane shenuar plot 8 gola dhe kjo vjen nga merita e nje forme te shkelqyer nga ana e lojtareve te Gjermanise ..

ndricim

Primus registratum

nuk ka nje sulmues kryesore Anglia mos tjku duket e dobet, poqe me bryla dhe tako shalve anglezet kane nja dy zezak rezerve qe po ifuten ato ne loje do ja do ja thyej kemben te parit Ballack (kur mos ta shoh referia)

H

harap

Guest

lerini fjalet po prisni ndeshjet.Gjermani te shkaterro fare.Nuk pyesin /pf/images/graemlins/smile.gif

gentushja

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos merrni kot se po ju nxjerr Suedia jashte qe ne teteshe. Sipas gjasave ne cerekfinale keni Argjentinen, keshtu qe mos u mprefni shume. /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

[/ QUOTE ]

ik ore ti merr vesh ti nga gjella me presh /pf/images/graemlins/laugh.gif
masanej edhe po humbe ska gje e rendesishme eshte te marresh pjess lool /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Ja kam pak friken Suedezeve se luajne futboll te shpejte edhe me mbrojtjen qe kemi do hasim veshtiresi te medha. Megjithate me nje Klose ne keto nivele qe po shfaqet e kemi disi te hapur rrugen.
Megjithate them qe nje fitore 1-0 e zbehte nga ana jone do dale.
Me pas na pret Argjentina (Duke mos marre parasush ndonje budallallek te Meksikes) edhe aty do provohemi nqs jemi apo jo pretendente per titullin kampjon.

Deutschland Uber Alles.

alban bala

Primus registratum

per ujku81 i them se jam shume i ofenduar dhe per ato qe moderojne me vjen keq qe nuk kane fshire mesazhin e tij. ketu flasim per sport dhe te lutem mos kalo ne ofendime fetare. hera e pare dhe e fundit qe lexoj mesazh te tille. shpresoj qe heren tjeren te mos e gjej kete mesazh pershendetje.

alban bala

Primus registratum

po lexoja shtypin turk sot dhe shkruante qe Klose deri tani ka arritur ne kuoten e 40 milione Eurove(pa mendoni sa mund ta kete pasur kuoten para boterorit nja 5-6 here me pak) dhe po kerkohet me insistim nga klubet me te rendesishme te Europes. kjo se deri tani ka shenuar 4 gola. po kur te shenoje dhe me e pakta nja 4 te tjere se di sa do shkoje vlera e tij.
ndeshja mund te mbaroje dhe 3-1 per Gjermanine si thojne disa por une kam parashikuar per vehte se Klose do te shenoje 3 gola. po sma merr mendja qe lojtaret e tjere te mos shenojne te pakten nje gol

ujku81

Primus registratum

He mo, sa seriozisht e mer mor burre, ketu zone tifozash eshte, kete pune kemi do ngacmojme njeri-tjetrin. Nuk e kisha me te keq dhe mos i merr ters gjerat. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Hajt mos u merzit, Gjermania do vuaje shume me Suedine dhe Argjentina do ta nxjerre jashte me ceremoni. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Moderatoret jane tifoze te Italise qe te dy, keshtu qe nuk e fshijne mesazhin /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Shendet /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

alban bala

Primus registratum

He mo, sa seriozisht e mer mor burre, ketu zone tifozash eshte, kete pune kemi do ngacmojme njeri-tjetrin. Nuk e kisha me te keq dhe mos i merr ters gjerat. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Hajt mos u merzit, Gjermania do vuaje shume me Suedine dhe Argjentina do ta nxjerre jashte me ceremoni. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Moderatoret jane tifoze te Italise qe te dy, keshtu qe nuk e fshijne mesazhin /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Shendet /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

pikerisht se eshte zone tifozesh nuk duhej shkruar ne menyre absolute. une nuk hyra per te bere propogande fetare pavaresisht avatarit. gjella me kripe dhe kripa me karar. une perseri insistoj qe ai mesazh duhet fshire patjeter. te mos perzihet feja me sportin ju lutem.

ujku81

Primus registratum

Flasim kur te jete eleminuar Gjermania /pf/images/graemlins/devil.gif

alban bala

Primus registratum

qe te jemi realiste ndeshja Gjermani-Argjentine do te nxjerre kampionin e botes se rivalin me te madh te gjermaneve shoh kete skuader. topi eshte i rrumbullaket por duke qene se luajne ne fushen e tyre dhe duke qene se po ben nje loje shume te shpejte mendoj se po fitoi Gjermania ate ndeshje titullin nuk e merr kush tjeter perveç saj. por nuk duhet harruar qe vjet u luajt Kupa e Konfederatave dhe keto dy skuadra u ndeshen. ndeshja doli ne barazim me duket 2-2. te mendojme se qe nga ajo dite ka kaluar dhe nje vit. lojtaret jane rritur ne vit me shume dhe kane me shume eksperience. nese duhej te fitonte Argjentina ajo ishte dita. se beri. e them kete se Gjermania nuk e kishte kaluart akoma shokun e 2004 dhe nuk e kishte formuar akoma skuadren. prandaj te behemi realiste dhe te themi qe Gjermania do e fitoje ne menyre te padiskutueshme ate ndeshje. se mendoj te fitoj si me Ekuadorin apo me Kosta Riken se po te ndodhe ashtu Klose thyen rekordin e Müllerit(nese ben vaki dhe te Ronaldos bile nese ben gje ne ndeshje me Ganen)

alban bala

Primus registratum

po lexoja shtypin turk sot dhe shkruante qe Klose deri tani ka arritur ne kuoten e 40 milione Eurove(pa mendoni sa mund ta kete pasur kuoten para boterorit nja 5-6 here me pak) dhe po kerkohet me insistim nga klubet me te rendesishme te Europes. kjo se deri tani ka shenuar 4 gola. po kur te shenoje dhe me e pakta nja 4 te tjere se di sa do shkoje vlera e tij.
ndeshja mund te mbaroje dhe 3-1 per Gjermanine si thojne disa por une kam parashikuar per vehte se Klose do te shenoje 3 gola. po sma merr mendja qe lojtaret e tjere te mos shenojne te pakten nje gol

[/ QUOTE ]

Klose, 5 milion euro për çdo gol

Shekulli Online

Në këtë botëror është në formë të jashtëzakonshme. Dhe mbi të janë lëshuar klubet sportive më të mira në botë. Pasuria e Gjermanisë në këtë Botëror, Miroslav Klose, 28-vjeçar, ka hyrë në rangun e të mëdhenjve. Gazeta gjermane “Bild” thotë se Real Madrid dhe Mançester United janë në kërkim të golëshënuesit më të mirë të botërorit, aktualisht me katër gola. Por si do të reagoj skuadra ku aktivizohet aktualisht Klose, Werder Bremen? A do të përpiqet Werder ta mbajë sërish Klosen? Tek ky klub Klose ka një kontratë deri në 2008. Menaxheri Klaus Alofs tha për “Bild”: “ne nuk do të japin Miron, sikur të shënoj dhe 20 gola”. Megjithatë, Alofs e di shumë mirë se pas çdo goli të shënuar, vlera e Kloses rritet, nga ajo që aktualisht është 15 milion euro. Sipas disa parashikimeve, vlera e Kloses rritet me 5 milion euro, pas çdo goli të shënuar. E pas kësaj, për Werderin, s’do të jetë e lehtë ta mbajë. Alofs nuk e di ende se deri ku është pika e rezistencës së Werderit, ai nuk ka përgjigje. “Nuk ka ende një kërkesë zyrtare dhe kur ajo të vijë, ne do të planifikojmë sezonin tjetër me Miron.”
Tamam, Werder kundër botës. Është e qartë se Real Madrid është në kërkim të një zëvendësuesi të Ronaldos, po ashtu Mançesteri në kërkim të një zëvendësuesi të Nistelroit, i cili pritet të kaloj tek Bayern Mynchen, dhe atëherë për Ëerderin do të jetë shumë e vështirë të thotë jo.

E MORA NGA SHEKULLI SA PER TE VERTETUAR ATE QE SHKRUAJTA ME LART