Re: Per tifozat e Gjermanise
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po lexoja shtypin turk sot dhe shkruante qe Klose deri tani ka arritur ne kuoten e 40 milione Eurove(pa mendoni sa mund ta kete pasur kuoten para boterorit nja 5-6 here me pak) dhe po kerkohet me insistim nga klubet me te rendesishme te Europes. kjo se deri tani ka shenuar 4 gola. po kur te shenoje dhe me e pakta nja 4 te tjere se di sa do shkoje vlera e tij.
ndeshja mund te mbaroje dhe 3-1 per Gjermanine si thojne disa por une kam parashikuar per vehte se Klose do te shenoje 3 gola. po sma merr mendja qe lojtaret e tjere te mos shenojne te pakten nje gol
[/ QUOTE ]
Klose, 5 milion euro për çdo gol
Shekulli Online
Në këtë botëror është në formë të jashtëzakonshme. Dhe mbi të janë lëshuar klubet sportive më të mira në botë. Pasuria e Gjermanisë në këtë Botëror, Miroslav Klose, 28-vjeçar, ka hyrë në rangun e të mëdhenjve. Gazeta gjermane “Bild” thotë se Real Madrid dhe Mançester United janë në kërkim të golëshënuesit më të mirë të botërorit, aktualisht me katër gola. Por si do të reagoj skuadra ku aktivizohet aktualisht Klose, Werder Bremen? A do të përpiqet Werder ta mbajë sërish Klosen? Tek ky klub Klose ka një kontratë deri në 2008. Menaxheri Klaus Alofs tha për “Bild”: “ne nuk do të japin Miron, sikur të shënoj dhe 20 gola”. Megjithatë, Alofs e di shumë mirë se pas çdo goli të shënuar, vlera e Kloses rritet, nga ajo që aktualisht është 15 milion euro. Sipas disa parashikimeve, vlera e Kloses rritet me 5 milion euro, pas çdo goli të shënuar. E pas kësaj, për Werderin, s’do të jetë e lehtë ta mbajë. Alofs nuk e di ende se deri ku është pika e rezistencës së Werderit, ai nuk ka përgjigje. “Nuk ka ende një kërkesë zyrtare dhe kur ajo të vijë, ne do të planifikojmë sezonin tjetër me Miron.”
Tamam, Werder kundër botës. Është e qartë se Real Madrid është në kërkim të një zëvendësuesi të Ronaldos, po ashtu Mançesteri në kërkim të një zëvendësuesi të Nistelroit, i cili pritet të kaloj tek Bayern Mynchen, dhe atëherë për Ëerderin do të jetë shumë e vështirë të thotë jo.
E MORA NGA SHEKULLI SA PER TE VERTETUAR ATE QE SHKRUAJTA ME LART