Per miqte e mi

Guest
Re: Per miqte e mi

e bjeri bjeri se i bie bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

o une jam ne qef /pf/images/graemlins/laugh.gif ky kujton se po me ben dem ti je cope mishi more fjalet e tua i merr era /pf/images/graemlins/wink.gif

poshte injoranca lart diktatura e devil doll /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]
Fillimisht postuar nga Devil Doll:
[qb] eh pike e zeze nga ajo qe shkrun ti turi duket sikur po vdes ti per bilen e atij hahaha

eh pike e zeze e me akuzojne mua per lezbike pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me thone te drejten po vdes,po se du per vete e du per ty se s'du te flliq kte timen me ty.
Amon mi goce sa i mire qe jam jo vetem qe te shpetoj veten po menoj edhe per ty qe te mos njelesh pa gjo... [/qb]
sa i keq ky ....me shpetu tvetin do me perdor temin...ore ...un kisha venos me te bo lapidar ty...ti ma fut mas krahve...lol

nje kerkese kom una prej popullit....lejini te shamet se me vje zorr kur hy te tema...
pershendes katin ,kordel;en,briggin,qershin......
lol sjom rrot si juve un..i bej qefin femrave me te pershnemte...jo te rri tu u sha....

mistreco lale shyqyr skomhy ne goje tate se qeke i iger tina...lol

mArkooooooooooooo te martofsha komshijen ka je fut...se ate qetrin(marsin) e kena cu me sherbim te gazhina mishit /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Devil Doll:
[qb] turi shko q.. lopet ti ate bej /pf/images/graemlins/wink.gifyshhh /pf/images/graemlins/laugh.gif sa per mua mos u merakos hic se deri ne fyt jam ewwwwwwwwww ha ha ha [/qb]
Psae mi e paske fillu punen te semafori eeee....
Punoke vetem me zezake me duket qe te mrrika deri ke fyti.sa paguan per 1 te shkume ti mi.Nejse se punet e tua.

assassino26

Primus registratum

Pershenes gjithe miqte sot me rastin e vitit te ri. GEZUAR GEZUAR GEZUAR
pershenes edhe Proton qe me duket eshte me periodat tani qe eshte kaq me nerva.Te fala keni edhe ka Lea edhe beni paqe o njerez mos u shani vitin tjeter.
Rrofte Tirona,tironcit Shqiperia dhe gjithe shqiptaret.Pershenetje temes me simpatike ne AF

O Uno merr icik masat qe te mos shahen kaq shume mileti ktu se gjynof eshte teme shume e bukur per miqwte jo per armiqte.Paqe paqe edhe me rastin e vitit te ri pershenetje cunave dhe puthje gocave.

disku

UNI

pershnetje nga nyc the city that never sleeps...
>>>me thone te drejten me shpirt do doja te isha atje tek tirona jon e dashur por ca me i bo na ka zon viti ri ketu......
ju pershendes te gjithve ...
gezuar kalofshi gjith jeten ... /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:

disku

UNI

coollogo_com_2686484.gif

assassino26

Primus registratum

Pershendetje miq prej meje,te gjitheve.Du ta nrej 1 dolli se jam akoma gjalle edhe mas vitit te ri,gjo e pabesushme.pata munsi qe ne 12 te nates ne mes dates 31 dhe 1 te uleras edhe une ne sheshin e bukur Skenderbej.
Tashi filloi 1 vit tjeter qe po kontribon me shume deshire ne plakjen tone te metejshme.Nuk eshte per t'u gezuar megjithate s'kemi cbejme GEZUUUUUUUUUUUUUAAAAAARR

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
Tashi filloi 1 vit tjeter qe po kontribon me shume deshire ne plakjen tone te metejshme.Nuk eshte per t'u gezuar megjithate s'kemi cbejme GEZUUUUUUUUUUUUUAAAAAARR [/qb]
Assassino..Ka nje thenie qe thote "You are like wines" ("Je si vera")-qe do te thote sa me shume plakesh aq me i/e mire behesh.. /pf/images/graemlins/smile.gif ..e cila thenie perdoret shpesh gjate festimit te ditelindjeve.
Uroj te kalosh dhe ti gezosh edhe 100 vite te tjera te reja pas 2003-shit... /pf/images/graemlins/smile.gif GEZUAR! :smash:

disku

UNI

miremengjes populli..........
si ju kam me shendet......??
turo nai kom a nai dore e le tek viti vjter apo ja hudhe ????
pershendetje shote galices

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
[qb]
Tashi filloi 1 vit tjeter qe po kontribon me shume deshire ne plakjen tone te metejshme.Nuk eshte per t'u gezuar megjithate s'kemi cbejme GEZUUUUUUUUUUUUUAAAAAARR [/qb]
Assassino..Ka nje thenie qe thote "You are like wines" ("Je si vera")-qe do te thote sa me shume plakesh aq me i/e mire behesh.. /pf/images/graemlins/smile.gif ..e cila thenie perdoret shpesh gjate festimit te ditelindjeve.
Uroj te kalosh dhe ti gezosh edhe 100 vite te tjera te reja pas 2003-shit... /pf/images/graemlins/smile.gif GEZUAR! :smash: [/qb]
Wow rrofsh lal. :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Ka qekan miqte me...?Akoma me festimet e vitit te ri ju o njerez?Apo me duket ka fillu sezoni tashi edhe te gjithe me kaptine mrena librave /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lina

Primus registratum

GEZUAR 2003 TE GJITHVE
Mbaresi te gjitheve kudo qofshi,ene shume fat
nje BIG kiss per pussy cat,se e di qe e ke marr malli per mu .
Hej oj Qershije mos kujto se ty te kam harru
gezuar mi Elbasansja bukur /pf/images/graemlins/wink.gif .
Gezuar pra ene mos u zini me mu se ma ka thon horroskopi qe do jem si fire ket vit.

mars

Primus registratum

Lina nga Rogozhina,kush je o goc,qe po vras mendjen dhe nuk po te gjej.

Qershi pres dhe ndimen tende?