Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

corni eshte top..ja po vishet me shku ne pun...edhe po pergatis kartolinat...pranej miqte e mi nqs doni me coni adresat me MP tju coj edhe juve kartolina.... :thumbsup:

mostro

Putraku

Edhe pse nuk njihemi,a te ta nis edhe una add te ma nisesh njikartolin prej omerike !???flm /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Abs,briigi,pos sas eko;iste qe i dhio asteria,pola pola filaqia apo mena.

ola kala agapi mu gliko, ke simera ime edho, poli filia apo mena /pf/images/graemlins/laugh.gif naiste kala /pf/images/graemlins/tongue.gif

hihi e qaj kte greqishte :tipsy:

mars

Primus registratum

Jo vetem e qan por ise poli kali,makari na ta enouses afta pu ipes,qe stalithja tha se eko san ta matia mu ta dhio. /pf/images/graemlins/smile.gif dhen vgazo glosa hamogjelao.

Guest

o marsoooooooo flit shqip mer bab apo ke turp nga ne
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Mirmengjesi
Tani nuk te vjen mire qe une po flas tjetersoj eeeeee po ti kur flet anglisht :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif
I turpshem jame por,por per keto qe thash nuk kam turp.vajte andej nga debua,si e kemi kllasen puntore te kanadase mire eshte tani.

ElenaTrojes

Primus registratum

Lea, mos ki hic merak motra per porosine...qe neser ne darke do e bej, se nuk e di me egzaktesi ne ca ore nisesh...Rruge te mbare, a lot of kisses!

Mars-->ayMos ki merak se nuk ta ben asha njeri burrerine ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Debatik...te shkuara! /pf/images/graemlins/smile.gif

Unicorn, te pershendes zemer /pf/images/graemlins/wink.gif

Marko dhe ty te pershendet Katjusha, dhe ja kalofsh sa me bukur!

Me falni ju te tjeret qe fus ne shumice po nuk kam kohe t'ju permend te gjitheve nje per nje, mgjth ju pershendes perzemersisht. /pf/images/graemlins/smile.gif
Kalofshi sa me bukur ne keto dite pushimesh dhe festash. Te krishtereve ju uroj gezuar Krishtlindjet!
Kati juaj...

Guest

kjo eshte per gjithe miqte e mij armiqte nuk futen hehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif

love.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmjesi te gjitheve! /pf/images/graemlins/smile.gif

O matilda, plase tu kopju mi goc sa anej knej, s'ke nai gjo origjinale ti mi lal me na pru neve ketu........... :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Per qershien kam nje suprize sot kur te hyje, do ngelet pa men, qershie......triumfatore......i thashe nje llafe ne vesh adminave se mos kujtosh nai gjo mi :smash: .........hajt ju bofshin mire (berthamat)..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

hahahahaha!

Kordele, s`guxon robi me mungu i dite se ja uje nen rrogoz te fut ti lol...

aman (se e kam merak) paria kronometrin me vete e kishin kur u futen lol, se jo per gje po kur hyn mrena duhet menu ene asfiksimi nga era e "keqe"...apo shine ne leme sa ju taku dhe sa ju tuku ... :smash: ...
(e parandjeja qe do frynte murlani nga tere vrimat e mureve prej guri, qekur u "hudhen themelet e reja"...

p.s ndersa per triumfatore po te them qe jam ne variantin e ri:
(.....!)(eshte llafe turpi pranej)

Miqte e mi te dashur!

pa dashur t`ju mpleks ne horlluqet e kordeles me gjini nje denim te emebel per te, ku te jete e barazpeshuar dhimbja me kenaqesine, ku ta cajme si nje shalqi t`pjekur n`mes ares tone dhe t`ja ham zemren me duar dhe zhabat t`ja hedhim n`kanal... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s nje pershendetje te vecante per lean dhe ishalla kamikazet s`e gjejne rrugen per tek avioni i saj...
Ju te tjereve ju them qe jeni pikat e mia te dobta ( a kam une pika te dobta ?...do e diskutojeme se muhabet per muhabet po bejme..)

Kordelja

Valoris scriptorum

Qershie, te betohem per at' ymer qe s'i kan' fyt duret n'ven' tjter, beeeeeeeeeeeeeeee, nuk di gjo, une e shkreta nga qellime te mira u nisa, desha me te bo nji suprize, eh mor Zot s'e beso me robi-robin...........zemren mos ma honksh ti me gjith' ato kanibalet e tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif , se po e hongret do fandakseni masnej se s'e dini ju si osht magjeps kjo zemra ime..........hajt ta gzosh avatarin edhe mos boj mo pislliqe.......... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Ju pershendes qe te gjitheve.
Miqte e mi,si ju kam sot?

Po ju lajmeroj se neser do te largohem per ca dite,dmth do kthehem nga dt 3-4 Ju uroj tja kaloni sa me mire dhe shpresoj qe te jeni me familjet tuaja ose me shoqerin te pakten,dhe nje vite i mbare per te gjithe.
Qershi shpresoj qe te plotesohen deshirat e tua,dhe nje vit me i mbare per ty /pf/images/graemlins/smile.gif
Markoate qe te do zemra tu behte realitet,sigurish eshte gje e bere.
Lea na iku,megjithese i uroj gjithe te mirat dhe ashtu sic i thash do tja plotesoj deshiren,per dollin /pf/images/graemlins/wink.gif
Matilda dhe ty te uroj,te gjitha ato qe te do zemra.
Abs,briigi iste qe i dhio ktapiktikes,mesa apo tin kardia mu sas efkome oti epithimite sti zoi sas.sas filo,me poli agapi.
Katia kalofsh mire,dhe nje urim per ty.Je sh e mire. /pf/images/graemlins/smile.gif
Unico te uroj qe te kalosh mire dhe sukse te metejshme ne shkolle ta dime qe nga shoqeria jone virtuale do na dale nje koke e madhe.gjithe te mirat shoku.
Debo dhe ty te uroj tja kalosh sa me mire.

nuk e di sa do jem sot ketu se po beje dhe une pregatitjet.

mars

Primus registratum

Kordele te me falersh qe te harova por nje mendje kemi,kalofsh sa me mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nje urim nga thellesia e zemres per te gjithe te njojturi dhe te panjohurit.

qershia

Primus registratum

nuk prononcohem jo , derisa te me vijne perforcime...

nuk di si ta shperblej...kadaifin qe bera e katandisa ne tuc, ngaqe kaplloqen e kam cu me pushime tek pallati i pionereve per te marre pakot e vitiriut ja hudha sherbetin te nxehte ( a thu ishte hera e pare qe omelsoja dicka une????)
, vetem hap gojen ti se te tjerat i di partia: Ca do?...

edhe thika mbreme me ishte bere lime, asgje nuk me ecte mbreme, teksa po mundohesha te qeroja nje kar_cavec mu kujtuan ato te memedheut (te fushes) qe para se ti haje duhet tu prije bishtin ne fillim masnej ta ferkoje mire e mire me pjesen tjeter qe ti dilte idhtina si shkume e bardhe( mu duk tamam personifikim i vetvetes...)
me pak fjale kordele jam shume e hidhur si tip qe keshtu ti mos me bej be e rrufe se une te besoj qe u nise nga qellimi i mire per te mbyt forumistat me berthama apo dhe per te lyer tere koridoret e af me simptoma diareje...

p.s te faleminderit
tani po iki se kam nje mal me pune lol...

mars

Primus registratum

O qershi,po mire e di shume mire qe te kam pike te dobet,dmth per ty nuk ndodh e njejta gje?
Sa po me zhgenjen me kete shkrimin e fundit
help.gif

Cfardo qe te thuash,mendimi im per ty nuk ndryshon asnjeher ta dish kete. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Kordele te me falersh qe te harova por nje mendje kemi,kalofsh sa me mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nje urim nga thellesia e zemres per te gjithe te njojturi dhe te panjohurit.[/qb]
--------------
Edhe ti.......... :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Qershie---> kuptova /pf/images/graemlins/wink.gif , marrje.........shif na bo nai bakllava meqe kadaifin e paske qull krejt /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .

disku

UNI

MIREMENGJES O KENDEZ...
SI JU KOM IHER???O MARSO TE HONGERT goja mjalt lale... :thumbsup:
ju pershnes edhe ju te tjereve..
qershie e gezofsh tasin me qershi....
kordele gezuar festat....meqe je ne tirane do na prezantosh neve me shpirt... /pf/images/graemlins/wink.gif
leas rruge te mbare edhe mos te merzitet se parashikimet e mia spara dalin....lol

qershia

Primus registratum

kordele- kshu e ka lavorja e omelcinave:
"shkon per mana ne merr thana"

mars- ca mre lal nuk e pe ti qe markoja boni autokritike per gjermanishten vetem per hir tem( n'mekat e tundonte absi me briigin se ai ...jo jo nuk eshte nga ato shaqo bregu)
ndersa ti diten me diell ( qe nuk nxef sipas markos qe ka marr ngjyre mavi ) m`ja fut i dore greqishte per lezet mu si kajmak kosi(serish absi po kete rradhe me nusken) ...
te perdoresh gjuhe te huaj ne nje ambjent shokesh eshte mungesa zdrukthi -maj men une ka ora e punes me dru ( a ajo e punes me dore se maj men mire)
Nejse kur te kthehesh mas i viti du llafin tat qe do me japesh mua te drejten e ekskluzivitetit te lajmit qe do na sjellesh
OK???

Unico- o shpirti im binjak, as nuk ja vara fare atyre avatarve te tjere, vec tatit ja vara lol, shyqyr qe osht ne icik ftohte thuj ne nuk shkrijne gozhdat kollaj tashti n`dimer...

Marko- c`te te them pervecse me mungoni (ti+pse-ja)...

Absi- ti e ke qelb fare, je bo per tu var prej gjuhe, ke firu si mishi mas t`thermes...

Nuska-dite per dite mi dreq hyp ka i shkalle karriere ti, mjaft mi len sirane ene per ne qe s`po gjejme shkallet (as portative per medet...)

LEA- ah dhimbja e shpirtit tim!

Matilda- gjin ven e futu se ke hum ne ti si krypa n`uj...(rrezik do jesh rregju qe s`te shoh gjekuni une me gjat se 2 fjali...)