Per miqte e mi

ElenaTrojes

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Para se te flej...miremngjes Europ, Shifemi neser Amerik!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

Unicorn, e 6-shta ishte ajo me lart? Booo, kush po i numeron /pf/images/graemlins/wink.gif

Marko, me duket vetja si Ruse ne vitet e Ana Karnenines kur me therret Katjusha... /pf/images/graemlins/smile.gif

Qershie, ishallah nuk te del ne enderr Elezi moj, se nightmare ka per te qene... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde, mire u lexofshim amigos ...

mars

Primus registratum

Mirmengjesi
Mire qe na lajmerove o Proto se gjumi i drekes nuk do na zinte.Me provimet si dole nuk na the asedhe nje gje te lane ne klase qe nuk tregon /pf/images/graemlins/frown.gif Mire je.
Kati Garbi te faleminderit qe me fute me shumice,dhe nuk me kujtove fare emrin /pf/images/graemlins/frown.gif Nqs me fute te ato qe flasin greqisht akoma kam gelur ay dhe shpresoj te ngelem deri ne fund se akoma nuk e kalova ylberin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qershi per vjersha une kam qene derase ne shkolle megjethese kam qene i mire ne lendet teorike /pf/images/graemlins/laugh.gif

O marko kam vene re se keto kohet e fundit vetem perqafime jep,dhe jo puthje,cfare ka ndodhur mos ta kan futur te treja kembet ne nje kepuce,apo do qe te behesh me serjoz tani /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif (Gje qe nuk e besoj te nje shpirt rebel si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif )

marko

Primus registratum

Fort po ndrit ai diell
e pak po ngroh

Ajo puna e menve ti qershie, osh bo si ajo shprehaj e vjeter popullore, te kesh dy suma, nji ta majsh e nji ta cajsh.
Marso, rri mos na hap telashe pash zotin(lol)
Si e ka pas titullin ai filmi me Kucilion?
Vrapo or mik vrapo.

Katjusha, dhe i here pershendetje !

LEA

Primus registratum

guten tag allerseits.

lea eshte ngrit qe ne pike te megjesit e ka ardh me i net kafe vetem me ju shkrujt juve se e joma leas, e famshmja, e tmerrshmja flutura, i ka pre internetin. perfytyroni nje lufte te ftohte ne shtepine e leas. jo, lereni fare se nuk ju arrin forca imagjinates deri aty.
nejse, eshte hera e fundit qe ju shkruaj nga gjermania. pasneser jam ne tirane. me uroni rruge te mbare se me kete fat qe me ka ndjekur deri tani, sdo ishte cudi qe avioni te drejtohej nga ndonje kamikaze i bin ladenit. (unicorn, do jete vetem faji jot) larg qofteeeee.

marko, do te te lutesha ti beje dhe nje tel flutrees se me duket se ka ndryshuar mendje per punen e amreikes.... /pf/images/graemlins/frown.gif

qershie, doja te te shkruaja dicka te tille, si "per persona te vecante, fjale te vecanta.." po e di qe po lepihesh shume ti nga te gjitha anet?! rri goce se po na merr kot, kenoqu dhe ti me i pershendetje tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif te tjerat ne pm.

mars,goten e pare qe do pish kur te hyje viti i ri, do ta konsideroj qe do ta pish per mua. /pf/images/graemlins/smile.gif

kati, miss you too. love ya sweety /pf/images/graemlins/frown.gif

unicorn, po te coj adresen me pm. me co tenden. te ka motra xhan.

abs, me ke hyre shume ne zemerdhe me ke bere per vete. /pf/images/graemlins/smile.gif

briigi, me duket se je dora ime. te bera add por sna hyn ne pune se skam me internet ne shtepi

nqs. harrova dike, sorryy por pershendetje!

gezuar festat te gjitheve.

ps. o zot, si testament me duket kjo qe kam shkruar. lutuni per mua qe parandjenjat te jene vetem frika e nje psikopateje.

Kordelja

Valoris scriptorum

unicorn kallzo t drejten tash a te pelqeu kali apo kordelja?

--------->u se tashi e pashe une kete, ore :smash: .............

Ai avatri qe me ke zgjedh me flori si cmim me pelqe po jo si avatar, lene se me keto avatarat qe hapa lojen e kom lone qershien pa identitet (imazh desha me thone), ah mi qershie nuk eshte aq e kollajshme me vone ne tundim gjithe AF-ne sic ka bo Brigiiiiii, Brigi s'me ke kthy pergjigje ca do me thone ai avatari jot /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Ju pershendes...... /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[QB]guten tag allerseits.

lea eshte ngrit qe ne pike te megjesit e ka ardh me i net kafe vetem me ju shkrujt juve se e joma leas, e famshmja, e tmerrshmja flutura, i ka pre internetin. perfytyroni nje lufte te ftohte ne shtepine e leas. jo, lereni fare se nuk ju arrin forca imagjinates deri aty.
nejse, eshte hera e fundit qe ju shkruaj nga gjermania. pasneser jam ne tirane. me uroni rruge te mbare se me kete fat qe me ka ndjekur deri tani, sdo ishte cudi qe avioni te drejtohej nga ndonje kamikaze i bin ladenit. (unicorn, do jete vetem faji jot) larg qofteeeee.

mars,goten e pare qe do pish kur te hyje viti i ri, do ta konsideroj qe do ta pish per mua. /pf/images/graemlins/smile.gif

QB]
Prandaj paske bere kaq mungesa /pf/images/graemlins/frown.gif shpresoj qe ta rivendosesh perseri,po deshe ndonje dore ndihme po ta jap dhe se si nuk e di,po pate ndonje ide me thuaj /pf/images/graemlins/wink.gif (sigurish eshte tejet reales,me takonte te thosha fjalen,sigurisht po te me jepej mundesia do ta beja)

Te jesh e sigurt se kur te ngrihet gota e pare do te mendoj ty dhe te dyten sigurisht do ta ngre per ty.Nuk e di sa do me besosh por kur e them nje fjale e coj deri ne fund,dhe kete e kam thene me dseriozitetin me te madh /pf/images/graemlins/smile.gif

Sigurisht qe do te doja te isha dhe une ne shqiperi,por na qe ishte e pa mundur,mase arsyet do ti me sosh me vone.

Kordele i qenke qepur Unicos me buke ne traste,te ka shpetuar ndonjeri deri tani te pakten te dim sa perqind shpresa ka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

heheheh, e vura re Lea ... /pf/images/graemlins/smile.gif Np, shpresoj te shifemi /pf/images/graemlins/smile.gif
Mars, te kuptoj edhe zemra ime eshte e madhe dhe ka vend per te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif
Unico ... ai ishte qellimi im darlin' te te hiqja pak trunin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Lea mos ki frik se nuk do ndodhi asgja, nigjo absin se ka pervoje me fluturime...ich mag dich sehr, speziel wenn ich dich beim Ballettanzen sehe ( auf deinem avatari) /pf/images/graemlins/smile.gif
Matilda
Mars
Marco
Unicorn
Briigi
Kati
Bar_ishte
Kordele
Eine feste umarmung und frohe Weihnachten, hab euch gern /pf/images/graemlins/smile.gif
e kalofshi saaaaaa ma mire,mos lejoni njeri tju a prishi humorin, Ju uroj nje vit plot SHENDET LUMTURI DHE SUKSESE /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

:rockband: :rockband:

4
herz2.gif
u

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/smile.gif qershi /pf/images/graemlins/smile.gif
Gezuar Gezuar Gezuar

:rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

mars

Primus registratum

Meqe qenka keshtu besoj se kam dhe une nje cep sado te vogel atije te zemra jote /pf/images/graemlins/smile.gif

Abs ckemi si ja ke kaluar si eshte puna qe po na uron qe tani do ikesh dhe ti?
Nejse mua vetem gje gje mund ta ma prishi humorin keto dite,por le te shpresoj qe mos te ndodh nje gje e tille. :cool:
Si thua qershi :cool:

Guest

hi te ghjitheveeeeeeeeee boys and girls /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hi deba muahhhhhhhh qe thoni juve e kemi me gripin djalken ishalla na sherohet shpejt /pf/images/graemlins/tongue.gif

cowgirl.gif
i am awaiting /pf/images/graemlins/laugh.gif

J.D.

Primus registratum

grupi lemerija ku jini o
lere gripi po dhe femrat nuk me lene rehat tani cte bejme i ka jeta keto pershendetje dhe kujdes ne festat mos e teproni me te pire vetem me te e kuptoni ju ska nevoje per shpjegime

Kordelja

Valoris scriptorum

Matildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ku e ke vjedh ate foton ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif , vjedharake, thuj t'pakten kush e ka sjelle ketu ne AF ate............. :smash:

disku

UNI

PASKA ARDH TRAKTEXHIU....
si ju kam njehere o popull i mire....o proto kush ajo te fotoja mi mqafsh mu ma prezanto... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershnes katin per te 7 here....lol
o lea got it... :thumbsup:
briggo amon se spo me ze gjumi me del avatari jot edhe ne enderr.... :rolleyes:
o kordele...pa merak lal ...e ndrrova foton te vura nje tjeter me te pershtatshme....
o abso te pershnes me kongen e byjar qamilit "ah pranvera pranvera. /pf/images/graemlins/wink.gif "..
marso te uroj festat edhe ty lale...
qershi ta harrum sjijen..
marko ojes....si je me drinks keto dit???ma ha menja mire duhet te jesh...lol

Kordelja

Valoris scriptorum

qershi ta harrum sjijen..

Ku se pari desh me thone shijen, qershia esht' tu vujt si qen se ka ngel pa shije fare edhe per kete e keni fajin ju qe i gjetet ate pajten per aatar..........moret vesh apo jo. :smash:

Guest

hajt se po ju pershendes dhe nje here se do iki cik ke shpija debas ti jap nje komposto /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciaoooo ju puth foooooooort

disku

UNI

my bad....lol
desha me thon
shijen..........
thnx 4 correctin me kordele.....
mire je ti me shendet????

mars

Primus registratum

Ckemi Proto mire je ti?
se per Debon e morem vesh qe do sherohet tani te shkosh ti te shtepia e tij dhe mos te sherohet do ishte e pa mundur(Lum si ti shoku,qe ke konita te tilla se une kam dy jave dhe nuk u interesua njeri)
Te shkuara dhe nga une.

Abs,briigi,pos sas eko;iste qe i dhio asteria,pola pola filaqia apo mena.

Unico si te kemi?