Per miqte e mi

marko

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

MIr mir, Corno, po dhe ke Sacramento me preke?
Ca ti boj qe ty te do qershia mo shum se te gjith, se per zotin nuk do ta kisha lon pa ta kthy i pergjigje, po ja qe ca ti boj asaj i kom durt e lidhme.
O Abso a po e nigjo ket rrezikun?
HAjt me uron good luck se neser kom dhe i final dhe ta maroj per sivjet ate dreq shkolle se me vdiq.
Sa ke monitori, sa ke receptori, sa m'pun, sa m'shkolle, me iku jeta pr shalesh, as e kuptova dhe vet qe isha bo 29, tashi me ka njel vetem ti gjej vetes i ven ke azili pleqve e te boj i dor muhabet me marsin(lol)
GJith te tjeret ka i perqafim (!?) nga marko!

disku

UNI

o alvo ca te bej un si i thon....shriji komet sa ke jorganin....edhe un perfitoj nga rasti ..lol...ej mos e vrit menjen shume se ekipi im(ny knicks :smash: ) o ku te therret qameti....lol..edhe un ngaqe smburrem dot me timin shaj te tatin(e kom fjalen per ekipin e zemres ne nba..).....ej o mars cthote ellada ore ??.....o qershi...kto te lavderojn kot ty se te ta dinin vleren reale ..do te te kishin bo bust te sheshi skenderbej...edhe do i kishin von emrin tat na nji qendre kulturore..
ket shporten e ke per vit te ri o qeshie....
topiary%20cherry%20bowl.jpg

ket e ke per avatar po te pelqeu... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
rainiercherries.gif

marko

Primus registratum

Mir mir Corno, po ke shpia e te varmit nuk prmenet litari(lol)

O qershie si qekan ato me u vu ne vesh si vath.

abs

nuk e di...

O Abso a po e nigjo ket rrezikun?
HAjt me uron good luck se neser kom dhe i final dhe ta maroj per sivjet ate dreq shkolle se me vdiq.
Sa ke monitori, sa ke receptori, sa m'pun, sa m'shkolle, me iku jeta pr shalesh, as e kuptova dhe vet qe isha bo 29, tashi me ka njel vetem ti gjej vetes i ven ke azili pleqve e te boj i dor muhabet me marsin(lol)

sapo u zgjova hala e kam krytin t ran sa nje babune, viel Glück marco, forca dhe sot e masanej fillo e festo dhe ti pak se le kockat tuj punu, t jan hollu gjymtyret e durve /pf/images/graemlins/laugh.gif prit mar ma se ke kohe me shku n azil, deshte me ja fut gjum qysh tash a? ke kohe ke, pa t ra n toke lekura e doreles nuk del n pencion jo, mos shif andrra me sy hapt tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo antena jeme thot se ke me ja dal mire dhe ksaj t sotmes...pacim pacim /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

topiary%20cherry%20bowl.jpg

un po ha kto qershite ktu se duken mmmmh te freska te shijshme. sa mire qe jam zgju e para...vetem berthamat tapo gjeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

unicorn kallzo t drejten tash a te pelqeu kali apo kordelja?
apo e the ashtu me spondo kali per me nenkuptu dhurusin e tij?

kordele rrapatushe...jam esull sot, se dje apapapapa me dy gota iku absi...muaq niher per sot /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Si jeni trima dhe trimeresha,erdha tju them nje ckemi dhe di iki prape se kam pune sot do vi vone,se do jeme me shoqerin tjater.

Brigi duhet ta kesh kuptuar se zemra ime eshte e madhe dhe ka vend per te gjithe ju qe oxi mono ja aftus pou mou lene sagapo /pf/images/graemlins/smile.gif endaksi kamia adinamia ekoume /pf/images/graemlins/wink.gif
pershedes te gjithese nuk me del koha nxtohem qe te zgjatem me shume

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]kjo eshte per kordelen meqe eshte e re edhe na boni surprizen e para.....
fiocco.jpg
[/qb]
-------------------------
A yllo rrofsh mer, po Pseudonimi im s'ka lidhje me nje objekt "pa shpirt", por me nje personazh konkret, ah Shekspiri............

Cuno, mos u qaj, ta kam zgjedh avatarin si shpirt, amon zhvillojeni icik fantazine se me ato avataret e juj te shtini fryken /pf/images/graemlins/laugh.gif .........

Ju pershendes te gjitheve, njehere, dhe ju uroj ta kaloni sa me mire fundjaven........

marko

Primus registratum

Me ne fund dhe ky provim shkoi per lesh.
Oh cdo bohet daja tap sot per qef te vet, do harroj dhe emrin do harroj.

disku

UNI

angel.gif

O KORDELE mbase kjo te pershtatet me shume......
o marko ojes me demek do e boke shesh sot???? ej kujdes budallajo se po pive hum ske me gjet as shpin masanej edhe do na flejsh te shpia na njones....lol

marko

Primus registratum

Do e boj si Pllaton Bubuqi, pi raki po mos pi mente.
Jo po jom tu e djeg sot per zotin, se ka qen shume semester i veshtire, se kam punu shum OT se na duheshin dhe paret per rrug, dhe shkoll, na ka dal shpirti na ka dal.
Thuj qe shyqyr zotit per shkollat e Shqipnis, se keto londet i kisha pas bo te gjitha ne klase te tete.
Apo s'me ra dhe i pytje fantastike ke Western Civ, qe me kishte ra si pytje ke historia e Gjermanis kur isha ne Tirane, deh i bona leck te gjithe!

qershia

Primus registratum

jo po,
me thone Jovan Nuci Bregu mua...

p.s mjaft ene ti se nele tuke u Q* dmth tuke u Qa...(qan lala per ju re t`zes se s`keni kadaif t`hani...)

mars

Primus registratum

CKEMI si ja kaluat sot une dicka,jam me qafe te ngrire,dmth per tu kthyer mbrapa duhet te ktheje te gjithe trupin.

Ate Lean nuk po mar vesh se nga na humbi,gjithashtu dhe protua,nga behen keta njerez keshtu as dhe nje llafe nuk thone.

Marko sa per ate vendin ne azil e ke gati ta pregatita pa me thene ti nga momenti qe mesova moshen,per kete pune jane shoket.ri i qete :cool:

Guest

mirmjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

una sot do dal e mbase sdo futem dot ju pershendes shuuuuuuuuuuume dhe ju kam shume xhan ...

qershije hihih you are getting funnier day by day /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

Per qershine:
Nga fundi i botes erdha te te pershendes qershi, se te them te drejten me ka erdhur keq qe me ke pire ujin e kembve (sa mban mend dhe ti moj shejtanke)...Po ku ju jep Nuska uje kembesh personave si ty moj...uje te bekuar dhe e ke pak /pf/images/graemlins/wink.gif Pershendetje dhe njehere! /pf/images/graemlins/smile.gif

Per Lean...
I just miss you! /pf/images/graemlins/frown.gif

Per unicornin:
Ti e di vete /pf/images/graemlins/wink.gif

Per Markon:
Me ty kam pune me von, kur te marr drejtime nga lart... /pf/images/graemlins/smile.gif

Per gjithe miqte e tjere pershendetje dhe ishallah merrni dhurata sa me te bukura...Une deri tani di qe kam harxhuar shume $$$$$...ehhh nje dite eshte kjo e shkrete krishtlindje dhe ta boshatis konton bankare... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje pershendetje te vecante per ato qe kishin shkruar greqisht ketu /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

disku

UNI

MROMA POPULL SA KOM ARDH NGA PUNA EDHE SYTpoc po me bohen pranej po i bi shkurt...pershnes katin e gjasta her kato po i numroj una...lol :thumbsup: ..
qershi mos vdeksh kurr se kom qesh me te modhe...me sa duket kur markon e ke viktimen e preferuar se frymzohesh kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
marso kur te besh dush leje ujin e vaalum te te bjere te qafa mpime edhe je ne rregull..abso te pershnes....
lea do perjashtohesh nga shkolla forumore po bere me mungesa :confused:

qershia

Primus registratum

mosha bon t`veten ti (proto-corni+nuska)
i pal men jan per te bajt ene per te rujt
plus pastaj qe ju te tere jeni si gurre e pashtershme per mu....
Zanin shqipes o lart ja ngritet
gjithe ket forum n`drit e qitet...

P.s amani mos me lini me hong ene thonjt tashti ne krevat se kam gjithe masditen qe du me kujtu ate poezine per Gjergj Elez Aline

Trim mi trima Gjergj Elez Alia
qe shtate plag shtat varre hap i ka
.........................