Per miqte e mi

Guest
Re: Per miqte e mi

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]
Per tradheti fatmiresisht nuk kam tradhetuar asnjehere,me llafe nuk ka problem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif me verte re /pf/images/graemlins/laugh.gif tradhto ti tradhto po nej dite do ta pesosh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Po pse o proto dhe me llafe dhe qenka problem,une te thash se ne realitet,asnjehere nuk kam tradhetuar /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse per ty do te beje dhe kete gje,cte beje si gjithmon ne sherbim te shoqeris.

abs te faleminderit per urimin,ja dhe pak dhe do behet :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

tani ma bere qefin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ore po do behet po ama si me dyshim e kam kete pune si thike mas shpine me duket /pf/images/graemlins/wink.gif megjithate besim dhe vetem besim ne pastertine e burrit
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hahahhaa mo lali kisha ca mesime una dhe desha te te pysja dicka a lejohet ? /pf/images/graemlins/laugh.gif po pate koh kuptohet jo tani pak me vone /pf/images/graemlins/wink.gif

LEA

Primus registratum

erdha prape una. akoma nuk me ka ikur euforizmi i meparshem
harxhova 160 euro(pikaaaa mua) dhe u ktheva ne shtepi.tanga nuk bleva sot.
ju si ju kam?
mtailda dhe mars ja paskan futur nje dialogu te fuqishem. vetem per ju qenka jeta. lol
abstract nuk me harron kurre mua. sa xhan e kam dhe me vjen inat qe sdo jete per vit te ri ne shqiperi. /pf/images/graemlins/frown.gif

ps. qershine time e ka pare njeri????????

mars

Primus registratum

Sa perqind e kesaj 160 shkuan per ato?

Sot me proton na lidhte veshja qe kisim bere,per kete dite,megjithese,tani jame me ato blute.

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELLS ANGEL:
[qb]erdha prape una. akoma nuk me ka ikur euforizmi i meparshem
ju si ju kam?
mtailda dhe mars ja paskan futur nje dialogu te fuqishem. vetem per ju qenka jeta. lol
abstract nuk me harron kurre mua. sa xhan e kam dhe me vjen inat qe sdo jete per vit te ri ne shqiperi. /pf/images/graemlins/frown.gif

ps. qershine time e ka pare njeri????????[/qb]
I dhe mamit nai lek mi?
Apo nuk te shko menja?
Ncncncncncnc
Ej nuk te kam marr ne tel se kam qene shume i zon ti Lea, po te premtoj do te marr kete fundjave se helbete kena dhe ditlindjen e do dalim me telefon duke kerku urime(lol)

Guest

Fillimisht postuar nga HELLS ANGEL:
[qb]erdha prape una. akoma nuk me ka ikur euforizmi i meparshem
ju si ju kam?

ah jeta per ne esht te keqen per ne /pf/images/graemlins/laugh.gif jemi cifti LAMBADA /pf/images/graemlins/laugh.gif
mars mos i hiq rrobet ato i kishe me mire them una /pf/images/graemlins/wink.gif

marko gezuar ditelindjen vella u befsh 129 /pf/images/graemlins/smile.gif

o lea amon dhe ti do ikesh ne shqipri sikur ku do ikesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. qershine time e ka pare njeri????????[/qb]

LEA

Primus registratum

sapo me ben nje telefonate dhe me ftuan te shkoj ne karaoke. /pf/images/graemlins/laugh.gif
sdi cte bej, te shkoj a jo.

juve vazhdoj tju kem xhan

mars

Primus registratum

Une per vete them jo qe te mos prishes me pare,dhe te shplodhesh pak.

mars

Primus registratum

Po ju them naten e mire se sot nuk po ri dote
kalofshit mire qe te gjihe.

disku

UNI

e di marso e di ca do me thush qe prap kam bo mungesa /pf/images/graemlins/frown.gif
po do mundohem ta bej edhe un si lea qe hudh nga nje rresht ne 2 dit....lol
si ju kam iher se un jam i pjerdh fre...pak ftohti pak........nejse..ju pershnes edhe una ....edhe ja qalofshi mire ....

Guest

marsi check PM ti tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]e di marso e di ca do me thush qe prap kam bo mungesa /pf/images/graemlins/frown.gif
po do mundohem ta bej edhe un si lea qe hudh nga nje rresht ne 2 dit....lol
si ju kam iher se un jam i pjerdh fre...pak ftohti pak........nejse..ju pershnes edhe una ....edhe ja qalofshi mire ....[/qb]
ouuu metode e mire dhe ti paske gjetur ti si lea ju te dy si si oljo me steljon apo loli me tolin /pf/images/graemlins/laugh.gif

po qe se je ftof hajt se po te boj i masazh /pf/images/graemlins/wink.gif futi ne nja dy advil ene ne rregull je /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

o matilda, kush o toli mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku ehste qershia?????? /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

toli esh njoni /pf/images/graemlins/laugh.gif esh ai i dashuri jot /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

o matilda kujdes se mos e kalon ylberin qe ke tek avatari moj...se gjyshja ime thot qe kush kalo ylberin bohet cun ose goc....