Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

ORE PO ME HA DORA E MAJTE MUA...KUSH DI TMA THOTE CDO ME THENE?????
ceshte ky engjelli ferrit mer amon..se ne unikornet jemi krijesa te parajses...

B

briiigi

Guest

erva une ... msim si gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif
o Marko...ishte pergjigje jo e plote... te bera nje pyetje te hapur /pf/images/graemlins/smile.gif pse me pergjigjesh ashu heeeeeeeeeee?
Lea zemra po ku e gjete hellin ti mi /pf/images/graemlins/tongue.gif shko futu ne tave me mire /pf/images/graemlins/tongue.gif
si ju kam sot? Une jam e frymezuar dhe ne humor te mire /pf/images/graemlins/smile.gif
ju kam miq, dhe thashe ta ndaja me ju gezimin /pf/images/graemlins/tongue.gif
kush nga ju e ka ne plan me ik ne TR per vit te ri?

Guest

brigi si je ti rrush ?

valllaj lean atje e ket vit te ri do vije ajo dhe ka vendosur te beje kokrren e qefit kurse ne te tjeret jemi mire ktu ku jemi ihere per ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif

uni pse te ha dora mo rrush do maresh pare e ?

marso sqenka ketu kushedi ja ka prishur mendjen abstracti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao njehere shihemi me vone /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]

marso sqenka ketu kushedi ja ka prishur mendjen abstracti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao njehere shihemi me vone /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Proto kam frike se nuk ka lindur ajo qe do me prishi mendjen akoma. :cool:

Sa per absin nuk e kam pare keshtuqe nuk mund te flas.

LEA

Primus registratum

BONJOUR MON AMIS! /pf/images/graemlins/smile.gif

sot jam shume ne humor sepse e para e punes, dje fola me dike, qe kisha kohe qe e adhuroja. ma beri te mundur dikush kete, qe ja paca borxh ja paca. /pf/images/graemlins/smile.gif dhe e dyta, sot ehste e marte. te marten marr gjithmone rrogen dhe kjo sjell si pasoje nje shopping te fuqishem qe ehste gjithmone balsam per shpirtin.
lea ju pershendet e ju ka xhan dhe lutuni per mua qe ti rezistoj tundimit e mos blej me tanga. rrofshi.

ps. mars ti ze nje vend te vecante tek une, prandaj cdo lajm i imi mbi ata qe adhuroj, nuk vlen fare per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif

see you later, aligator. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Me behet qefi qe shumica qenkan ne qef sot,per vete nuk mund ta them kete gje.sot e gjithe dita ishte skata.

Lea nese nje njeri te bene kaq te gezuar,nuk me ngelt tjeter te gezohem me gezimin tend,kur une,nuk mund ta jap kete gezim /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

po mire me, mos bej si Xhaxh kot /pf/images/graemlins/tongue.gif se nuk qeke tmerrsisht i madh
Nejse /pf/images/graemlins/smile.gif
si ju kam shoke e shoqe? Une si me msime deri ne fyt, periudhe provimesh kjo /pf/images/graemlins/frown.gif . Nga nje ane po postoj ne forum nga ana tjeter po bej nje power point presentation on china /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ishalla shkoj dhe une ne tir, se mezi po pres /pf/images/graemlins/smile.gif
Lea Schatz, kushedi takohemi /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Me behet qefi qe shumica qenkan ne qef sot,per vete nuk mund ta them kete gje.sot e gjithe dita ishte skata.

Lea nese nje njeri te bene kaq te gezuar,nuk me ngelt tjeter te gezohem me gezimin tend,kur une,nuk mund ta jap kete gezim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ooooooooo /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif puci una marsin qe mos merxitet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea urime motla /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]po mire me, mos bej si Xhaxh kot /pf/images/graemlins/tongue.gif se nuk qeke tmerrsisht i madh

[/qb]
njeqind here i kam then edhe une po sma degjon llafin
/pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/blush.gif

mars

Primus registratum

E moj Proto mire qe te kam dhe ty qe me bere te buzeqesh,je shume e mire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Pse e bene kete pyetje,po mos te ishe nuk do e thosha. /pf/images/graemlins/smile.gif
Kur nuk me pelqen donje nuk them as e mire as e keqe,nuk jap mendim,per te mos thene te verteten(cte bejme duhet pak delikates)

B

briiigi

Guest

dmth une ste pelqej , prandaj nuk thua as e mire, as e keqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]dmth une ste pelqej , prandaj nuk thua as e mire, as e keqe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif Deri tani per sa kemi bere muhabet je ne lartesine e duhur,per paraqitje,nuk mund te flas pa ditur paraqitjen tende. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Pse e bene kete pyetje,po mos te ishe nuk do e thosha. /pf/images/graemlins/smile.gif
Kur nuk me pelqen donje nuk them as e mire as e keqe,nuk jap mendim,per te mos thene te verteten(cte bejme duhet pak delikates)[/qb]
o sa qef qe ka matilda e vogel tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

E mja tani e vogel thote,je femer dhe e kompletuar biles.

Sa per ate qe thoshe pse vetem tani me ke qef mua ti po me perpara?

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ku e di ti /pf/images/graemlins/laugh.gif si fallxhor me je ber tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani te kam prap xhan pasi me tradhetove /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ku e di ti /pf/images/graemlins/laugh.gif si fallxhor me je ber tani :

tani te kam prap xhan pasi me tradhetove [/qb]
Une fallxhor nuk jame,por gjithmon gjykoj ne baze te atyre qe shikoj,(vetem nqs ato qe ke paraqitur ketu jane fallco.) /pf/images/graemlins/smile.gif

Per tradheti fatmiresisht nuk kam tradhetuar asnjehere,me llafe nuk ka problem /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga HELLS ANGEL:
[qb]BONJOUR MON AMIS! /pf/images/graemlins/smile.gif

sot jam shume ne humor sepse e para e punes, dje fola me dike, qe kisha kohe qe e adhuroja. ma beri te mundur dikush kete, qe ja paca borxh ja paca. /pf/images/graemlins/smile.gif dhe e dyta, sot ehste e marte. te marten marr gjithmone rrogen dhe kjo sjell si pasoje nje shopping te fuqishem qe ehste gjithmone balsam per shpirtin.
lea ju pershendet e ju ka xhan dhe lutuni per mua qe ti rezistoj tundimit e mos blej me tanga. rrofshi.

ps. mars ti ze nje vend te vecante tek une, prandaj cdo lajm i imi mbi ata qe adhuroj, nuk vlen fare per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif

see you later, aligator. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
puj puj po shkelqeka njera nga gezimi, e shikon kur ja hap zemren shoqnis tana rrezet e diellit t hyjne n zemer dhe shif rrezultatin...

mos goce, car tangash do blesh prap ti mi, se boll e kursyer je oben ohne /pf/images/graemlins/laugh.gif

shoqnija po lutet qe te te rroje gjate lumturia...hajt pra ne krye te marsit tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao ju te tjerat /pf/images/graemlins/smile.gif