Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Une si gjithmone si mbeshtetes i mendimit te qershis,kam respekt dhe une per abstraktin,(cfaredo qofte,mashkull a femer)
kam pas nje komshie nga shkodra,shpirt njeriu.
Shpresoj qe dhe ti te jesh si ajo /pf/images/graemlins/smile.gif (si karakter)
Pastaj nga momenti qe u fute ne kete teme je futur ne librin e shtepise :cool:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]fakt un si shkodrane qe jam, jam pak si rrebele kaj here /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
o abstraktja[/a]
aman mi po vini emra ne gjini te dallueshme
qe mos bojme njeresit me "qesh me lot jo per gjo"
nejse, ti akoma me shume ke respektin tim.[/qb]
u ktheva perseri pas nje dite gri me hektike te zjarrte, qershi e dashur e kam shkruajtur dhe diku tjeter ( nitash se mbaj mend se ku) qe ti dhe shume te tjere nuk keni faj, se kto nickat e kan fajin, por tash du me e skjaru se pse kam zgjedh kte nick.

ishte 1 januar, kisha 5 dite qe isha kthy nga shqiperia,me nje mall si gjithmone ( kte ndjenje besoj e njihni te gjithe) ktu ne zyrih festuam vitin e ri me nje shoqeri, ato per te me sjellur ne form me tregonin piktura abstracte sepse i kam shume ne qefe ( e dini ato pikturat nga te cilat secili simbas gjendjes se tij shpirtrore krijon figura te dryshme), njeri mark quhet , me tha,hej un di nje seite albanisch...don ta shohish? dhe erdha ktu per here te pare, u dashurova me shikim te pare me kte forum, kisha vite pa shkruar shqip, pra menjehere ja vura emrin vehtes abstract...sepse nuk kishte lidhje me asnjansine e gjinise por me emocionin e momentit...hej ju te dashur me bete te shkruaj nje faqe ditari...jeni shume te mire, ju kam xhan.. /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

kom vite pa shkrujt mo ketu dhe si nuk ma permeni njeri emrin, mor zot. ahaaa, ma paska vene vizen dhe marsi, em duket, shpresa ime e fundit.
ca keni bo i here?
une mire jom, faleminderit qe pytet.lol :smash:
ika pra, spo ju zej shume ven sot.

ps. ai seksi demoni, kush osht, ta mor vesh ene une???????

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Nje gje nuk po mare vesh une me keto ndrimet e pseudonimeve,o proto po u bere dhe ti si tangat e leas moj e uruar qe i nderon dy here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahaha e more vesh mi lea /pf/images/graemlins/wink.gif marso pse je kaq...spo e them /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Pastaj nga momenti qe u fute ne kete teme je futur ne librin e shtepise :cool:

danke danke per konsideraten ne drejtim te shkodranve por,mars dhe qershia e shifni si kto te dyja lea dhe kjo sExY nuk pershnesin hic :mad:

he ju padita tash /pf/images/graemlins/tongue.gif , m pafshi n anderr tuj ju lag me uj t foht ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

----> marr nga arkivi i `miqve` /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qershia si gjithmone eshte shume intuitive dhe nuk e lejon veten te dale jashte binareve si te miresjelljes ashtu dhe te diskutimit.
O Lea ps pse mi shpirt, ti pa gjo i jave?
Po ju thafshin l**oqet atyne Gjermonve ishalla qe ma kan lon Lean ne pike te hallit.
Po mir mi, s'ka nai kosovar anej e?
Uli dhe ti icik ato dreq standartesh se nuk te gje gjo jo, kur nuk ke pulen do hash ne sorren thojn.(lOL)
Po ho se ne dy jave ne shko n'tiron dhe pastaj e rifiton kohen e humbur.
O Qershie, per sa i perket seksit gjate periodave(dokeve, traditave, zakoneve) ke harruar nje alternative te trete, qe perdoret nga disa fise te Afrikes si birthcontrol.
Un nuk jom tu ja permen emrin, po kush e njef Toren, Thimin dhe Bacin, e di per se e kam fjalen. NE ato raste prezervativi eshte i keshillueshem ndonese jo i domosdoshem.

Pse ku je ti shpirti MArkos?

--------------------
Kaaaaaaa Ojaaaaaaaaaaa

sa kam qeshe o zot me lot,sidoms ato 6maschine_t /pf/images/graemlins/laugh.gif mos vdeksh kurr o markos /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]Pastaj nga momenti qe u fute ne kete teme je futur ne librin e shtepise :cool:

danke danke per konsideraten ne drejtim te shkodranve por,mars dhe qershia e shifni si kto te dyja lea dhe kjo sExY nuk pershnesin hic :mad:

he ju padita tash /pf/images/graemlins/tongue.gif , m pafshi n anderr tuj ju lag me uj t foht ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mir mo abstrakt ato te dyja spo na e varin neve vijne leshojne nga nje shkrim sic thote Qershia si bajga lopen /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe largohen.

LEA per fjalet qe the per mua je shume gabim e di shume mire konsideraten qe kame per ty,se pse i nxjere ato llafe nuk e kuptoj,qe te me vesh ne pozite,ja dole. /pf/images/graemlins/wink.gif

Proto Proto i mirepres dhe sharjet nga shoqeria me krahe hapur sic do te te prisja dhe ty :eek:

Marko......vetem per tu share je.

qershon e gjej ne tater vend /pf/images/graemlins/smile.gif

Briiigi o shoke,na humbi ne ndonje klub qe nuk po na duket,nejse do na i tregoje bemat kur te vije.

disku

UNI

aloha populll
se u bona koh pa kalu knej un...ca na thuni iher juve??
si ju kom pa perjashtim???

mars

Primus registratum

Une po pregatitesha te te sillja ndonje pakete ne burg more,si ja dole mbane qe u lirove.

disku

UNI

ka burg qe me mban mu o ar amon...mu ede ne shpi kur kthehem me thon...erdhe ti se qem tu morr policin ne tel mos ishe per darkeaty....lol...
po ca na thu i her si ja ke cu me shnet mire ke qen???
ku jan kta qershia proto(me fal demonja)marko,lea,briggiii,absi,...a lash na nji papermen apo jo???

LEA

Primus registratum

he mo miqte e mi! /pf/images/graemlins/smile.gif u kujtut dhe per mu me ne fund?! shyqyr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abstract, faleminderit per freskimin e kujteses. :tipsy:

mars, mund te leshoj ndonje shkrim dhe te largohem por ne mendje ju kam gjithmone dhe te jesh i bindur, qe nqs. dikush e thote me sinqeritet kete, jam une ajo.

sexy demon, ah mi mortje vogel, ti do dru

unicorn, ty te kam hequr vizen une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

briggiit spo i shjkruj as i gjo, derisa ta sjelli kaptinen prape

qershieeeeee, kaq e pate lulezimin ne privat me????

disku

UNI

sa kontradiktore eshte kjo palacoja..deri dje me thoshte gje tjeter tani me heq vizen....pfffff
a ne politikanet kemi pun te veshtire...

mars

Primus registratum

Une mire jam,ne pergjithesi se ne vecanti po me cahet koka,unico per arsye qe ke bere shume mungesa kujtova se kshe rene brend.

LEA si gjithmon jam nder te vetmit qe ju kujtoj te gjitheve,per te vetmen arsye se jame me shpesh ne forum,dhe kuptohet se e ndjej me shume mungesen tuaj.

disku

UNI

shi si me bie ne qaf kot ky mu...pastaj delja zez sjam un...lea ka bo me shum mungesa se un ..apo jo??? :confused:

mars

Primus registratum

Lea te pakten e ka leshuar na nje ashtuja ,kurse ti asedhe nje gje,keshtuqe,ta mbash me shendet.beje pak autokritik se nuk te gjen gje. :smash:

mars

Primus registratum

faleminderit,por une do te preferoja te mi kishte dhene ajo personalish apo i vjene turpe cupes.
Le ti shprehi ndjenjat ne sheshin e forumit.

Guest

mirmjes /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif