Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ku jeni mo ? ju ka henger macja gjuhen :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur une ri 5 ore mbi komp ti vete e me bredh per kete kush ta ka fajin?

Si je njeher se na i thave syte?

B

briiigi

Guest

mirditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hey Marsi, per ca me pyte ti mua, se spo me punon truni mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

mars

Primus registratum

Kur shkon per te defryer deri ne c'ore zgjat,se ketu mund te shkoj deri ne mengjes,te zakonshmet dmth.

B

briiigi

Guest

Edhe ktej jo keq marso. Zakonisht dalim te merkurave ne darke dhe rrime deri nga ora 4 a 5. Ndersha te premte, te shtune, dhe te diele, vjen e pira rendshem...varet nga rastet /pf/images/graemlins/smile.gif . Tani dhe pak do iki ne kinema te shof "My Greek, Fat, Weeding" ... dhe pastaj kam per te punuar mbi nje detyre /pf/images/graemlins/smile.gif dhe 2 presentations /pf/images/graemlins/smile.gif . E shef qe mesoj dhe une here pas here /pf/images/graemlins/laugh.gif
kisses te gjitheve, jeni shuuuuuuuuuuuuuuume te mire

mars

Primus registratum

Thone se eshte filem i bukur dhe shume i qelluar,se dhe ketu po shfaqet po nuk kam vajtur.

Vetem me te pirin kujdes,eshte,dhe pak e rezikshme se jo te nxirat qe nuk do ti maresh vesh por as babain e femijes /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

o absi(abstract)
tu befte dita njemije ishalla..

oO0Oo te lumte goja, shih nje qe din te uroj ne kto dite te mdhaja /pf/images/graemlins/smile.gif

sapo mrrita n shpi, brrrr sa ftoht eshte sot ktu.

po ja fus nje martini me u ngroh, ca po bani ju?

mars

Primus registratum

Po largohem per sot se nuk jam mire,po thosha ajd sa te mbaroj pune dhe u ngula perball komp,dhe me keq jam ju uroj te kaloni mire,dhe ruhuni nga viruset se ketej eshte bere nam.
shendet,po ma dha mendja mbase po futem me vone :sleep:

qershia

Primus registratum

mars!

ku iken mo, s`merret vesh ca vine ca iken

rrinte nje here plake e shkrete n`dere te rruges ene shifte makinat qe ikshin e vishin
del i biri prej shpie ene e pyt : he none pe noi gjo t`bukur tuj nejt n`dere!
ik mer bir - ja kthen ajo
kam 2 sahat qe rri m`der ene si nuk pashe iher makinat t`kaloshin po me i drejtim?
ca ikin ca vine, se kuptoj pse nuk ikin te gjitha apo pse nuk vine te gjitha???

mars

Primus registratum

Erdha o qershi erdha,po ma mere mendja ti do kesh ikur tani.
Ajo plaka nuk e ka papu shtepin ne rruge nje kalimshe po dy kalimshe,per kete nuk e ka fajin plaka po rruga.

disku

UNI

hajt miresejugjeta
edhe gezuar bajromin...njerez...
ajo my fat greek wedding eshte shum fun..
un punoj me nji grek edhe ai e kishte inot se id ukej film me tall greket... /pf/images/graemlins/laugh.gif
o qershie e ke bo kadaifin ti apo jo??

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]o qershie e ke bo kadaifin ti apo jo??[/qb]
s`m`pelqe mo modeli fije-fije mre Corni, kam fillu t`preferoj modelin "s`merr vesh i pari t`dytin", pra tip kacubeje.

Gezuar Bajramin per shume vjet ne na gjet mot shnosh ishalla!

Guest

si tpelqeka kadaifi ty mi si puna flokve tmija /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

o ma gezuar per shume vjet puth ke faqja une tya /pf/images/graemlins/smile.gif

qyqe qyqe sa svit qe jom bo /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

disku

UNI

ej sa hapa af shof ne cdo teme emri funit sexy demon...
thashe me vete..doli konkurrentja prottos...
boj me kerku proton ..shof vetem sexy demon...
masanej thash o corno ku o bo demoni me njimij e njiqin e ca poste ore po ekuacioni punon keshtu

proto+njemij e njeqind e ca postime=PROTO :smash:

disku

UNI

AMON O QERSHIE SE MIRE QE TE KEMI TY QE NA URO BEROMIN SE KTYNE TE TJEREVE SI BIE NE MEN FARE..

Guest

hahahahahaha unicorno te kac pak se je shum mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

un jam dhe ligji po edhe maliqi /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

mars

Primus registratum

Nje gje nuk po mare vesh une me keto ndrimet e pseudonimeve,o proto po u bere dhe ti si tangat e leas moj e uruar qe i nderon dy here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Nje gje nuk po mare vesh une me keto ndrimet e pseudonimeve,o proto po u bere dhe ti si tangat e leas moj e uruar qe i nderon dy here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mir e ka mars, ato duhen ndrruar shpesh /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithate i gezofsh tangat e reja., oops nickun e ri desha me than /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe mos kujtoni se du me hy n librin e "shpis" tuj, e prapseprap ju pershnes /pf/images/graemlins/laugh.gif sa t mirsjellshem jena na shkodrant, n fakt un si shkodrane qe jam, jam pak si rrebele kaj here /pf/images/graemlins/wink.gif mos gjuni e se nuk ju a kam friken hic :tipsy:

-------------------

eshte shpirti qe na bashkon ne perjetsi,e dashuria njerzore u ndricofte nga drita e perjetshme...AL

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]fakt un si shkodrane qe jam, jam pak si rrebele kaj here /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
o abstraktja[/a]
aman mi po vini emra ne gjini te dallueshme
qe mos bojme njeresit me "qesh me lot jo per gjo"
nejse, ti akoma me shume ke respektin tim.