Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Porotua qe diku ankohej se bente gabime shiko te mia si po shkojn,vec gabime.

Guest

cjane gjithe keto emocjone mo xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif mos ke rren ne dashurri them una /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

mars

Primus registratum

Po ku te le ti rruge qe te te dashurohet ndokush me ty,kur nxjere ate me cekan. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Me ne fund te kapem dhe ty ne linje po cne kjo surprize nga ty o LEA?

disku

UNI

JU PERSHNET UNI JUVE ME KONGEN ku tka lala mi qomile...MA BONI HALLALL SE JOM I KALB ME MSIME...EDHE DUHET ME I MARU PARA SE TE ME VIJ ORA PER PUNE.. /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

lea shpirti motres pse na pergjon mas dere futu tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

ari po dil praaa se nuk te rraff :smash: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]JU PERSHNET UNI JUVE ME KONGEN ku tka lala mi qomile...MA BONI HALLALL SE JOM I KALB ME MSIME...EDHE DUHET ME I MARU PARA SE TE ME VIJ ORA PER PUNE.. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
sa keq me vjen per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

He mo Unico do ikesh prap ti?

Proto une do ta merja mundimin poooooor te them te drejten kam frike qe te vije atije,cme duhet mua cune i pa dale une dhe te me besh ndonje gje turpi
help.gif
:tipsy: mua ti atije dhe nuk kam as njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lea mire e ka protoa mos ri mbas dere. :sleep:

Guest

o mars po cne mo ti te vish ne maje te kanadase per nje si mua /pf/images/graemlins/wink.gif ti ke atje aq shuem sa po te marrin shpirtin ste len me u fut as ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Pse e thua ate ti une jame me i rregullti ne forum mbas qershise,pastaj,ato nuk krahasohen fare me ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]... mbas qershise. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aman re se po na skuq /pf/images/graemlins/blush.gif ...

LEA

Primus registratum

po po, ca te dal une. ju vetem kur me degjoni zonin kujtoheni per mua. :smash: :smash: :smash:

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]po po, ca te dal une. ju vetem kur me degjoni zonin kujtoheni per mua. :smash: :smash: :smash: [/qb]
Lea je e padrejd po te shikosh shkrimet e mija ateher do kuptosh se pse nuk ke te drejte /pf/images/graemlins/frown.gif

Qershi po ti moj te befsha pse u skuqe nese thash ndonje gje te keqe i mar mbrapsh une vetem ti mos mu merzit. /pf/images/graemlins/smile.gif

qershia

Primus registratum

po nga mbrapa behen punet e turpshme o mars...
(pyet unicon sa goce e turpshme jam une..)

mars

Primus registratum

Nuk e di o Qershi por kete kam frike dhe une mos me bene Protua po te shkoj ne Kanada megjithese hiqet paqesore.
Sa per unicon do ta pyesja,po me duket se na i la pendet tani per tani.

qershia

Primus registratum

vdeksha une si i kalon lumit qark e qark ti mars..

prandaj me pelqen ti muve se nuk shkel kollaj ne derrase te kalbur...

disku

UNI

pendet i lafsh ti se un i kom pende me kimet..sidomos ato maj kokes...
o marso e turpshme o e turpshme..se e njof una...... /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

si jeni ju kolinia ktu
ernaehrung001.gif

a keni nevoj per lamsha me buk e djath e /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

jo mre ne ushqehemi me shuka buke t`zeze
mu si gjeldetat per vitin e riu...