Proto po nenvlereson veten me keto qe thua.mos u nis asnjeher per perkohesisht /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Proto:
[qb]sheee sheee filloi xhelozija ktu po jo mer unicorno se se tradhto lean ai mu me ka sa per kshu perkohesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AMIN o qershie..........Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]jo mre jo se e di marsi qe ti je fut kok e kom anej ka xemra ime...
p.s une ene marsi i respektojme deshirat gjuetare te nj-tj..[/qb]
keqkuptimFillimisht postuar nga qershia:
[qb]o ftyre paske ardh mre??
a thu ty po te prisja kaq vone une qe s`po me ikesh me fjet pa asnje lajm nga ty...[/qb]
Ah mi qershie, ai molli qeka rrug me dy kalimeFillimisht postuar nga qershia:
[qb]keqkuptimFillimisht postuar nga qershia:
[qb]o ftyre paske ardh mre??
a thu ty po te prisja kaq vone une qe s`po me ikesh me fjet pa asnje lajm nga ty...[/qb]
e gjitha e mesiperme i ishte drejtuar markos se e pashe te hynte mbreme dhe mendova se do rrinte qafiri, kur shof una sa e postova une ai ja kishte math me te katra (sa pishman qe u bona moj none qe e shpreha mallin kaq haptaz...)
ndersa ty Mars kur hyra une e pashe qe na kishe lene puplat ne dore dhe nuk kisha c`te te shkruaja me pervec Mp qe te dergova.[/qb]
jo mre jo s`ka nevoje per falje , se s`ka thon kot populli qe : burri do faqe nroften (po nusen tjeter ku e harrove tu harrofshin te ligat!)Fillimisht postuar nga marko:
[qb]
Me fal per mrom, po sa u futa shpejt e shpejt me i shkrujt nuses qe mrrita mire.[/qb]