Per Markon dhe qershin

disku

UNI
Re: Per Markon dhe qershin

ore se mos pretendosh qete nxej edhe mu zemra jote se ja futa vrapit un......

qershia

Primus registratum

jo mre jo se e di marsi qe ti je fut kok e kom anej ka xemra ime...

p.s une ene marsi i respektojme deshirat gjuetare te nj-tj..

Guest

sheee sheee filloi xhelozija ktu po jo mer unicorno se se tradhto lean ai mu me ka sa per kshu perkohesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Mirmengjesi
ketej nga une u gdhi si po ja kaloni se une isha aq ne ankth sot sa nuk me zinte gjumi,dhe prandaj u ngrita shpejt,se si duket ai harku elektrik mr dogji siguresat /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]sheee sheee filloi xhelozija ktu po jo mer unicorno se se tradhto lean ai mu me ka sa per kshu perkohesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Proto po nenvlereson veten me keto qe thua.mos u nis asnjeher per perkohesisht /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]jo mre jo se e di marsi qe ti je fut kok e kom anej ka xemra ime...

p.s une ene marsi i respektojme deshirat gjuetare te nj-tj..[/qb]
AMIN o qershie..........
ky marsi me bo me qesh mu...kti i fillo mu sa po me maro(dita e kom llafin)
proto pse mi ke fillu si part time kshu..sa me kalu rradhen e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Mire qe u be njeri i gjalle po he mo ku jane te tjeret,dhe te dhem te drejten jeni te keqinj duke e ditur qe sa ngrihem falem njehere te komp po ju ku ta vleresoni kete gje.vetem unico qe behet pak i gjalle por nuk mund te ri dhe shume se me fillon puna dhe me duhet te iki per 10 minuta.

Proto i bere mesimet apo jo se do na lesh ne ankth dhe gjith diten se si do dalesh me mesimet. /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Po iki tani meqe asnjeri nuk ma vari,nejse cte besh keshtu eshte kjo pune,ajde kalofshi mire se mua me filloj puna dhe u vonova me shprese se do ma varte njeri .

dhe kur te vi mbas 10 oresh te jeni te gjithe ketu,se ndryshe........ :smash:

shendet

qershia

Primus registratum

o ftyre paske ardh mre??

a thu ty po te prisja kaq vone une qe s`po me ikesh me fjet pa asnje lajm nga ty...

LEA

Primus registratum

e di o qershie qe pret pergjigje nga marsi ti nashtina po po ja zej une rradhen.

na i gjo interesante skom me tregu, jo, kot e pruna i cike kaptinen, sa me thone qe jom e pranishme se mka mor malli per surretrit tuj.

ene 28 dit mkone ngel nga e shkumja ntirone. jom tu fluturu ene tu ble rrobe se kush do ekspozohet i cike anej?

sot qe thoni ju, skom ik as ne shkolle. me pret i vizite ke ajo dokotorresha rezerve per raport se ke deoktori stabel, javen e kalume isha. sboj dot mo si e smun.

ika nashtina se me erdhi i mesazh privat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

gjoja kjo sikur nuk ka ndonje gje interesante,te mungosh kaq shume nga shoqeria ,dicka ka ndodhur.
Nje rast po sjell une te telefoni njeri thote se te eshte qep kemba kembes dhe ne fund thote yti,keshtu leri furcat se ka pompa komunalja.
qershie ta dish se cdo mengjes falem nga nje ore ketu te komp keshtuqe mos me ler vetem here tjeter se per keta te tjeret ha ha nuk ma varin.

qershia

Primus registratum

[qb]o ftyre paske ardh mre??

a thu ty po te prisja kaq vone une qe s`po me ikesh me fjet pa asnje lajm nga ty...[/qb]
keqkuptim

e gjitha e mesiperme i ishte drejtuar markos se e pashe te hynte mbreme dhe mendova se do rrinte qafiri, kur shof una sa e postova une ai ja kishte math me te katra (sa pishman qe u bona moj none qe e shpreha mallin kaq haptaz...)

ndersa ty Mars kur hyra une e pashe qe na kishe lene puplat ne dore dhe nuk kisha c`te te shkruaja me pervec Mp qe te dergova.

mars

Primus registratum

Une per vete e kuptova qe nuk me drejtohej mua mesazi dhe prandaj e lash per ty sqarimin.

marko

Primus registratum

Turqeta juve te gjithve!
Si ja keni kalu?
E shof qekeni mledh e paskeni bo i dor muhabet tu pi ka i cinare dahon!
Ju du fort te gjithve, do ju shkrujm ma gjat ma vone se kom i hale me gjojna per te bo ne pune, se helbete.

marko

Primus registratum

[qb]
[qb]o ftyre paske ardh mre??

a thu ty po te prisja kaq vone une qe s`po me ikesh me fjet pa asnje lajm nga ty...[/qb]
keqkuptim

e gjitha e mesiperme i ishte drejtuar markos se e pashe te hynte mbreme dhe mendova se do rrinte qafiri, kur shof una sa e postova une ai ja kishte math me te katra (sa pishman qe u bona moj none qe e shpreha mallin kaq haptaz...)

ndersa ty Mars kur hyra une e pashe qe na kishe lene puplat ne dore dhe nuk kisha c`te te shkruaja me pervec Mp qe te dergova.[/qb]
Ah mi qershie, ai molli qeka rrug me dy kalime:)
Me fal per mrom, po sa u futa shpejt e shpejt me i shkrujt nuses qe mrrita mire.

Guest

shyqyr qe paska ardhur ene babi me ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

o mars ti o lal sikur je babi ime qe shqetesohesh kaq shuem per punet e mija personale /pf/images/graemlins/wink.gif rri o lal se tre baba i kam une duke perfshi ne realin sdu me ba kater nimeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko ishe gje knej ti lale ? :confused: ja ka bene asaj gruse tate endi /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea dhe unicorni te dy si qofte qekan shyqyr zotit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bye :tipsy:

mars

Primus registratum

Po pse o Proto vetem babi interesohet per keto gjera dmth duhet te jesh BaBa qe te te interesojne se si perparon Protua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marko po te pakten shkruaje o i uruar dy gisht leter ne publik se jam mire po na le qe te cojme ne mendje gjera qe nuk duhen /pf/images/graemlins/wink.gif

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]
Me fal per mrom, po sa u futa shpejt e shpejt me i shkrujt nuses qe mrrita mire.[/qb]
jo mre jo s`ka nevoje per falje , se s`ka thon kot populli qe : burri do faqe nroften (po nusen tjeter ku e harrove tu harrofshin te ligat!)

nejta une e shkreta deri n`mromje von (se helbete njerez jemi dhe behemi merak nganjeher), tek shihja proton ashu me lot e qurra ne krevat,m`i boni rezil carcaft e lame qe vuna mrome per ty (me cau derrasat dje ter diten : "Du babin se do me sjell buke lepurushi")nuk me bohej me myll syte se thashe me vete po sikur neserejt mroma mos i hap syte mo, s`i do iki ke shpia pa qera pa t`lon testamentin e forumit lol.

p.s as ujet e detit nuk te lan me mu mo!

Guest

hahahahahhaa pse sme thu ti mu qe te paskam merzit shpirtin o ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

marso jam goce me kimet una /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

looool O qershi je fantastike,kot ke humbur per shume gjera. po te pakten vere qe te pastroj carcafet vete.

E o Proto po pse nuk e di une kete gje nuk me the ndonje te re /pf/images/graemlins/wink.gif