Per Markon dhe qershin

marko

Primus registratum
Re: Per Markon dhe qershin

Nga ata qe na gerthitshin kur lujshim futboll ne pike te vapes.
Mirmengjez Marso!
Si u gdhive?
Amon mer amon, se me ka mor molli me pi i shishe ven te mire.
Hera e funit ishte kur isha ne Gjermani ke vllai, atje jom kenoq.
Aty zbulova dhe Retzinen per here te pare me i restorant grek.
Ktu jon kot fare vernat, po dhe te shtrenjta mer t, per venen ta kom zilin se jom qefli i keq vene.
Gjithmon na i ka pas ble plaku ato shishet e Kallmetit me arka, ah e kaluara jon.
Leje leje, se kishte leze, pilaf me pul, i shishe(ose dy SHesh i zi ose Merlot, ose Kabernet nga ai i Lushnjes) ose ca berxolla zgare me i got raki e me i kokerr huder te njom e gjath te bardh, me te ik menja me te ik.
E shef, prap ke e hongmja menja mu(lol)

qershia

Primus registratum

pi Lambruscon time ti ( vera qe pime ne ka anet tona) ne flasim masnej te dy ne..

marko

Primus registratum

Fol pra ku gjehet, si gjehet, a ka ktu knej ka Aemriak apo jo, ho pra mos i hudh llafet ashu e na zgjo nepsin.
Hajde tu bofsha....kurbon, thuj ku ka Lambrusco ktu.

qershia

Primus registratum

knej ka anet e mia kur men cesmja kaiher fillojme e lahemi me vere ... edhe bohemi si kanibale lol.

ku di gjo une lol ku me e kerku ka anet e tuja mer amon( shyqyr qe s`je shtatzon thuj se do kisha hy n`gjunaf me ty ..)

marko

Primus registratum

Ah mi qershie, sikur me qen shtatzon dreqi ta haj, njela tu honger gjith diten e gjate, po ka dhe mo keq, jo vetem qe haj, po dhe me shko menja per ushqime te vecanta.
Hajer ishalla(lol)
Nejse mo, thash se mos e dishe ku kishte ashu vene, po hajt mo.
Un jom tu ik tu i fut i dor gjum, se dita funit e punes neser, se te honen avionit dhe .....
NOten qershie, ne boji te fala atij marsit po e pruni koken, po ai i shkreti njeli ne pune.
O MArso, ka me ti bo Proto rrush e kumlla ka me ti bo.

qershia

Primus registratum

noten lale

ti ka ik e fli ka dhome e gjumit kurse une po iki knej ka aneksi ( osht i cik vape sonte pranej)

Marso, o zot jepja atij qe rri kot ( si puna ime psh)se ai qe puno ( si puna jote psh) me djerse e fito...

Proto, ke hong naiher kumlla vajvare ti lol...

mars

Primus registratum

besoj se tani do ngriheni nga gjumi dhe ju uroj nje dite te mire te keni,qe te gjithe ju pertej oqeanit.
o mark po pse more vetem ajo marke eshte me vere,ka dhe te tjera sa te duash.Nejse kur te vish ketu po te tregoj se kush eshte vere,(e pi brusko)per kete mund te flas dhe Debua se e ka idene per ketej.

Ajde zgjohuni gjumasha.

marko

Primus registratum

Mirmjes Marso!
Po tu shpresu jena, se do e bojm i rrug Greqie, po un jom si puna haxhi Pishmonit.
'Pastaj s'kom ku shkoj mo pa nusen un ti Marso, nuk o gjo ai muhabet(LOL)

mars

Primus registratum

per kete ke te drejt se po u bere me rimorkio eshte pak e veshtire per te vendosur vete.dhe tre dite ngelen,pastaj kush te mban :rockband: :rockband:

disku

UNI

FILLUT JU O PIJANECA.....bahhhhh era rush te thartum fillut me majt...amon o marko paske qen pijaneq i keq tina...po mire ore pse veres si duhet pak meze e???pranes kam von te firma gjel edhe pul edhe vez...i shtoj icik hurdhra me voj ullini ene po bejm ylyme.......

mars

Primus registratum

Unico me hudhrat e prishe po i vure dhe ato do qelbesh forumin dhe do na debojne pataj.
Sa per pijen vertet e kemi qef po jo dhe kaq pianec se nuk jemi.ne jemi pije dashes.apo jo mo bekri(marko)

disku

UNI

e bone si puna durrsakut..o marso..
jo pijanec po pijetar..
amon ore se hudhrat kan zeletin e vet..masanej po us sthash qe te hash nje hudher te plote ore...nje thelpi mjafton...sa me qelb shpin tate....

marko

Primus registratum

Pse mer uni na qu kot pijanece.
Sic e tha dhe marsi me lart, ne jemi pije dashes, ose, dashamires te pijes.
Ika i here se kom i essay per te shkrujt!

qershia

Primus registratum

O Mars Unicorni e do hudhren per qellim te m`cefte ( ka hall mos e marrin nazar e bin m`sysh)
ene une me unicornin jom m`pelqejn djegsat ne pergjithsi...

p.s Marso m`duket rimorkoja e Markos i hapi krahun asaj times per ket ver anej ka Thessaloniki..

mars

Primus registratum

Nqs eshte hudhra per qellime te tilla ateher ok se ne sy bardhet sikur na vjen pak perdoresh per pune te tilla.

Nqs do te ndodhte kjo gje qershize do te ishte gjeja me fantastike e mendon te beheshim te gjith,ketu.

mars

Primus registratum

ajt se po ta sqaroj une e thone te krishteret,po sqarime nuk na dhe per spondin qe na hodhe me lart.

marko

Primus registratum

Amin mi ti qe me je bo si zysh letersie kur korrigjote hartimet.
Apo s'kena pas ne ke Fan Noli ca te rrepta fare.
Nuk ishim kot shkolla me e mire ne Tirone ne.
Po mos e dridh muhabetin, pergjigju Marsit(lol)

qershia

Primus registratum

O Mars
e di pse pyeta :
Diten qe u hap muji i Ramazanit( agjerimit per ne muslimanet), hyra ne chat( do flisja me duke)
kur c`te shoh, topicu qe i ishte vene chatit pak a shume ( se nuk e mbaj as mend mire)
"Ju urojme tere besimtareve muslimane agjerim te lehte ne mujin e ............AMEN!"

kam qesh me lot po te them, si mund te urosh nje musliman ne nje muj te tille duke e mbyllyr me AMEN ne fund.... nejse ai qe do e kete vendosur kush e di ka do kete qen me kullot ne ate moment.

p.s si kam harruar une te them qe kam rruge Shqiperie kete ver+ rruge italije...ndoshta me perpjekje dhe pune arrij dhe rruge greqie...( kurre mos thuaj kurre)