si jeni ju o rrushat e protos /pf/images/graemlins/laugh.gif
erdha sa me ju pershnet shpjete e shpejto se skam shuem kohe sot jam e zene ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif po ju kam shuem xhan ju dua shume jeni shume te mire jeni shuem fantastike muahhhhhhhh ju dua shume ....
CAR BOHET MER AMON .????????
ore po pse sthoni ju u bo puna gjelamana ,karkaleca e flutra.....
edhe pastaj thon qe e ka fajin qeveria........
o qershie po ishe keq ca me honger me njigjo mu tina ik e ha sushi te japonezi se ste shnosh....
o ti i ojessss...avash i her ta morrim vesht ne....si qeka kjo puna e naftetarit qe i vite hakut partizonit......apo harrove te bartitmat....iku iku treniiiii..........pastaj merrni vesh ju te tirones qe ju vite hakut skenderbeu korces...pffffffffff.....
o tiku po ti mo do me na e shnosh gocen me zor me pasta italjane ti???????se marsi e shof un qeka me verte burre zotni...o marso sa dopjo ke pi sot ti qe je kaq i qete?????
po kjo arrakatje protoja ku o mer apo edhe kjo puno...??????
E PRUNE KAPTINEN TI....
mizerje kalamo..me bone me ndru edhe firmen..se fillun njerzit e kqinj me mtregu kush e kishte pallen me te forte..
pranej thash po merrem me pula e veze..me mire..
Amon o Unicorno, pse me tifoz me Partizonin paske qen ti e?
ncncncncn
Sa gjynof po me vika.
Si e kan pas ata vlezrit e Skenderbeut, Rrapo, njoni e kishte Vincent me duket, nuk i ma men mir.
Po mir o vlla per ate punen e firmes, un me te nimu e pata.(lol)
Mirmengjesi po e them per vete kete,per juve si e kaluat diten?
unicom per zotin une vetem vere pi keshtuqe mos na ngatro me dopjo po me shishe /pf/images/graemlins/smile.gif dhe mos u zini per pune tifozlliku.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.