Kur i ndahen te dyzetat /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Galante:
[qb] Per "romeon", peshkun tim qe ngordhi para nje jave
:cry: :cry:
P.s harroi mami ti nderronte ujin
:shrug: i shkreti [/qb]
:lol: pse nuk shkon te shtiesh fall... :devil:Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] une po mendoj per veten...ju dukem egoist???hahahaha po mendoj per veten ne lidhje me njeren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
temen e semes.paskemi te njetin problem.vetem se ajo e imja ma thonte emrin me zile(d.m.th nje zile nje shkronje)po nuk e harron nje shkronje moj /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Galante:
[qb] une po mendoj per ate qe me ben zile me nr te fshehur...![]()
[/qb]
picasso sa mire ti qe e di qe eshte "ajo e jotja"Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]temen e semes.paskemi te njetin problem.vetem se ajo e imja ma thonte emrin me zile(d.m.th nje zile nje shkronje)po nuk e harron nje shkronje moj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Galante:
[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e kush te tha se eshte e imja.nuk ja kam haberri as une.apo nuk i kam inate zilet(sidomos ato pa nr)Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]picasso sa mire ti qe e di qe eshte "ajo e jotja"Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]temen e semes.paskemi te njetin problem.vetem se ajo e imja ma thonte emrin me zile(d.m.th nje zile nje shkronje)po nuk e harron nje shkronje moj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Galante:
[/qb]
po une qe nuk ja kam haberin se kush ai/ajo e kujt race eshte...
[/qb]