Per ke po mendoni tani??????

Goce_e_Keqe

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

Po mendoj per te dashurin e shoqes time...I shkreti ka thyer kemben /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

RAUL

Primus registratum

une po mendoj per breshken. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] une po mendoj per breshken. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sx85.gif

per mu kishe fjalen eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

per pushimet e mbrekullushme qe kalova! sikur te kishin zgjatur dhe ca /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb]
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] une po mendoj per breshken. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sx85.gif

per mu kishe fjalen eeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nga e kuptove qe me ty e kisha iher eee..? /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
sa e zgjuara si je...

leonora

Primus registratum

jemi rrac e zgjuar he /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj se mos ishte e veshtire /pf/images/graemlins/tongue.gif ti vet me shave :smash:
ika une tashi :kiss:
naten tegjithve :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

Raul rac e zgjuar je po e paske kap me 82-shkon te doli boja fare ajo nuk ndan mir nga komiteti /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po mendoj per 82-shkon qe ja ka dhen foton terve dhe mua sma ka dhen :mad:

RAUL

Primus registratum

zeqo,qafsha dashnoren si e kom per mall,,e kam kap keq me 82shkon. /pf/images/graemlins/tongue.gif
me pa ti fotografin e saj te hyken petulla,si ishte mor zeqo sdi si te ta shpjegoj..perri mor perriiiii,ulkonje,. :kiss: :lol: :lol:

xhoni

Primus registratum

Po mendoj per ate qe s'do mendoj me,duke fillu qe tani :smash:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Raul rac e zgjuar je po e paske kap me 82-shkon te doli boja fare ajo nuk ndan mir nga komiteti /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po mendoj per 82-shkon qe ja ka dhen foton terve dhe mua sma ka dhen :mad: [/qb]
Zeqo sa per dijeni te ju tregoj tjerve si ty eshte sikur te flas me murin... fotn time ktu nuk e ka asnjeri pervec se_di dhe xhoni me roselen qe me kan pa ne ralitet.. te tjeret as qe ja kan iden se si mund ta kem surratin pranaj maj gojen dhe mos fol kot kur nuk din qa flet se e din shum mire se kur te ja nisi une me ofendu, ofendoj shum ran kshu qe mos me detyro se bajm shaka sa bajm por kur teprohet ska lezet ma..foton time ske per ta marr kurr prandaj mos leh kot.
Raul nese me ke pa ne anderr naqe se foton time se ke pa kun ti.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po mendoj per ate qe s'do mendoj me,duke fillu qe tani :smash: [/qb]
he se ja ba burr i mire nuk mendon ma per tjerat ti vetem per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wub:
pace /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:

Goce_e_Keqe

Primus registratum

Po mendoj per Zeqon qe i paska var ne mur, hajde tani dhe bej 3-kile shhhhh***
eh c'heqin dhe cunat e shkrete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Marina_Ni

Primus registratum

:angel: Po mendoja se si tja bëj për nesër ,të shkoj apo mos të shkoj në punë se jo për gjë po nuk më punohet.
Fillimisht postuar nga Sexy-Girl:
[qb] Po mendoja per komshiun :rolleyes: [/qb]

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Raul rac e zgjuar je po e paske kap me 82-shkon te doli boja fare ajo nuk ndan mir nga komiteti /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po mendoj per 82-shkon qe ja ka dhen foton terve dhe mua sma ka dhen :mad: [/qb]
Zeqo sa per dijeni te ju tregoj tjerve si ty eshte sikur te flas me murin... fotn time ktu nuk e ka asnjeri pervec se_di dhe xhoni me roselen qe me kan pa ne ralitet.. te tjeret as qe ja kan iden se si mund ta kem surratin pranaj maj gojen dhe mos fol kot kur nuk din qa flet se e din shum mire se kur te ja nisi une me ofendu, ofendoj shum ran kshu qe mos me detyro se bajm shaka sa bajm por kur teprohet ska lezet ma..foton time ske per ta marr kurr prandaj mos leh kot.
Raul nese me ke pa ne anderr naqe se foton time se ke pa kun ti. [/qb]
waw mami /pf/images/graemlins/laugh.gif 82-shko sa paske pir me /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

per nje njeri qe e dua shume-shume dhe qe dua t'a perqafoj fort fare, right in this moment :wub: e t'i them qe e dua me shume se asgje ne kete bote...(pas baby O) :wub:

leonora

Primus registratum

per mamin time qe nuk eshte mir sot /pf/images/graemlins/frown.gif