Per ke po mendoni tani??????

RAUL

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

82shko,mua me iku truri duke menduar per ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ti me rrin telefonave me tjeter kend... :smash: :smash:
:kiss:

tola77

Primus registratum

Po pse mo Zeqo lashe nam? Te them te drejten dhe une per ty po mendoja,qe te te :mad: pak me shume meqense vete te hengri.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] 82shko,mua me iku truri duke menduar per ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse ti me rrin telefonave me tjeter kend... :smash: :smash:
:kiss: [/qb]
he mo he mos u bej kshu dhe ti se une po flisja me te por mendjen e kisha tek ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

shiko qar goce mor jahuu thot bo beja sex me ate,por per te menduar mendoja per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :kiss:

leonora

Primus registratum

shif dreqi ku ta ka menjen :goofy:
ta kisha fjalen te tel... jo tek sex mor koktun :smash: :smash: jam vajz e mire una nuk mendoj ksi gjerash /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ahahah 82-sjkodrane dmth me ke ben sex ate mendon bravo /pf/images/graemlins/tongue.gif
RAUL pse e akuzon kot ti e qerata /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per moiren po mendoj tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

zeqo,une po e akuzoj jo mor per nder jo une po them te verteten. /pf/images/graemlins/tongue.gif

82 shko qa flisje ne tel eeee,ohhh emmm ohhhh hi ohh.pse se quan thekth ti kete? ky quhet sex ne telefon,don me ma fute edhe kjo.. :smash: :smash: jemi rrace e zgjuar ne apo nuk eshte ashtu zeqo.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

ore do qepesh ate te shkrete ti :smash: :smash:
qa po flisja pun per mua morre vesh :mad: morra thuaj :smash: :smash: apo ke inat se nuk po flisja me ty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ARVINA

Primus registratum

po mendoja per bojaxhiun qe do e vras sepse sqenka i kujdesshem fare...