Per ke iu ka marre malli me shume?

mostro

Putraku
Re: Per ke iu ka marre malli me shume?

Bo sa inot i vje...
Kolcari ja nda gjonat me kohe,fantazia eshte e pa arritshme.Ne daç hidhu perpjet ne daç beso..
Tola eshte vetem nji fiksim i yti.
Ufff na e boni miss ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Me vrap yllka me gjujt nai element te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa e pa durueshme qe je mi dreq..

p.s si je tia?kam kohe pa te degjuar.. :wave:

Rambla

Primus registratum

po po ti putre , di ti te shkruash 'mind the gap' me E si kloçari /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Naaa, nuk di /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Jo nuk di,po ti a din me shkrujt..

aooo sei talmente bruta
che quando te vede la morte
graffia i cojoni... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thuaja dhe Kolcarit-Mataharit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

per familjen time.mamin babin dhe vellain tim edhe per macen. :shrug:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Me vrap yllka me gjujt nai element te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa e pa durueshme qe je mi dreq..

p.s si je tia?kam kohe pa te degjuar.. :wave: [/qb]
Si ta gjuj ore? Eshte goc ajo me duket. Kot thashe te pyes njehere kush qenka qe u thyen zemren cunave. :wave:

BISOU

Primus registratum

Me ka marre malli per mamin tim te bukur dhe per babushin qe me duan aq shume dhe me bejne te lumtur gjithmone :kiss: :wub:

tola77

Primus registratum

cqenka bere keshtu ketu,lemsh dhe rumuje per kot,vetem beni kujdes djema dhe vajza kur merni neper goje te tjeret qe nuk ju hyne ne pjese.
Klocari me c dhe jo me ç nga mua do ti trgoj se kush jam dhe nga jam meqe dikur ne klase kam pasur nje shok te tij,dhe meqe une nuk i tregoj po me mer me te mire,une nuk i thyej zemren djemeve (te pakten me ndergjegjie jo)se nuk eshte ne karakterin tim dhe nuk jam bisht perdredhur dmth jam vet i dyte dhe nuk eshte nevoja te bej lojra ne jeten e perditeshme apo dhe ketu ne af sepse une kudo jam une.
dhe e fundit kur doni te ngacmoni klocarin mos ngacmoni mua se shakate e teperta nuk me pelqejne edhe se dhe une bej shaka por cdo gje me karar.tani ne doni te ngacmoni klocarin ngacmoheni nga te doni. :shrug:

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Patriote ne radhe te pare ke kerkoj ndjese, megjithe se nuk kisha asnje qellim te keq, << dhe jo se dua te mesoj kush je dhe nga je>> nejse une aty shkorva thjesht per gallate, une nuk e kam idene se kush je ti...... dhe nje gje nuk kuptoj Patrukut ci dogji???!!!

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Bo sa inot i vje...
Kolcari ja nda gjonat me kohe,fantazia eshte e pa arritshme.Ne daç hidhu perpjet ne daç beso..
Tola eshte vetem nji fiksim i yti.
Ufff na e boni miss ky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Liss, nuk behem me fiksime me imagjinata une, nejse e leme qe Fantazia eshte Miss Forumi.

P.S Po ato lopet qe me dhe ku ti shpije une :lol:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] cqenka bere keshtu ketu,lemsh dhe rumuje per kot,vetem beni kujdes djema dhe vajza kur merni neper goje te tjeret qe nuk ju hyne ne pjese.
Klocari me c dhe jo me ç nga mua do ti trgoj se kush jam dhe nga jam meqe dikur ne klase kam pasur nje shok te tij,dhe meqe une nuk i tregoj po me mer me te mire,une nuk i thyej zemren djemeve (te pakten me ndergjegjie jo)se nuk eshte ne karakterin tim dhe nuk jam bisht perdredhur dmth jam vet i dyte dhe nuk eshte nevoja te bej lojra ne jeten e perditeshme apo dhe ketu ne af sepse une kudo jam une.
dhe e fundit kur doni te ngacmoni klocarin mos ngacmoni mua se shakate e teperta nuk me pelqejne edhe se dhe une bej shaka por cdo gje me karar.tani ne doni te ngacmoni klocarin ngacmoheni nga te doni. :shrug: [/qb]
Ua u merzit kjo? Une me shaka e kisha. E terheq, po falemnderit per sqarimin. Eshte keq t'i thyesh zemren cunave e? Apo s'quhet kur e ben pa dashje :devil:

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] cqenka bere keshtu ketu,lemsh dhe rumuje per kot,vetem beni kujdes djema dhe vajza kur merni neper goje te tjeret qe nuk ju hyne ne pjese.
dhe e fundit kur doni te ngacmoni klocarin mos ngacmoni mua se shakate e teperta nuk me pelqejne edhe se dhe une bej shaka por cdo gje me karar.tani ne doni te ngacmoni klocarin ngacmoheni nga te doni. :shrug: [/qb]
Pershendetje

Patriote mos u merzit se askush nuk na njeh se kush jemi, dhe neser sikur te shkembehemi ne rruge nuk e njohim njeri-tjeteri, keshtu qe nuk ke perse merzitesh, me sa shoh qenkam bere objekt argetimi ketu te gjithe mund te luajne me mua :lol:

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] per mamin beratin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PER BERATIIIIIIIIIIIIN???!!!!!!!!
AAAAAAAAAA PO KE NDERRU PASHAPORTIZIMIN.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] per mamin beratin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PER BERATIIIIIIIIIIIIN???!!!!!!!!
AAAAAAAAAA PO KE NDERRU PASHAPORTIZIMIN. [/qb]
jo moj lulemosteprekshin se nga berati jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif