Si ta gjuj ore? Eshte goc ajo me duket. Kot thashe te pyes njehere kush qenka qe u thyen zemren cunave. :wave:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Me vrap yllka me gjujt nai element te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa e pa durueshme qe je mi dreq..
p.s si je tia?kam kohe pa te degjuar.. :wave: [/qb]
O Liss, nuk behem me fiksime me imagjinata une, nejse e leme qe Fantazia eshte Miss Forumi.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Bo sa inot i vje...
Kolcari ja nda gjonat me kohe,fantazia eshte e pa arritshme.Ne daç hidhu perpjet ne daç beso..
Tola eshte vetem nji fiksim i yti.
Ufff na e boni miss ky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ua u merzit kjo? Une me shaka e kisha. E terheq, po falemnderit per sqarimin. Eshte keq t'i thyesh zemren cunave e? Apo s'quhet kur e ben pa dashje :devil:Fillimisht postuar nga tola:
[qb] cqenka bere keshtu ketu,lemsh dhe rumuje per kot,vetem beni kujdes djema dhe vajza kur merni neper goje te tjeret qe nuk ju hyne ne pjese.
Klocari me c dhe jo me ç nga mua do ti trgoj se kush jam dhe nga jam meqe dikur ne klase kam pasur nje shok te tij,dhe meqe une nuk i tregoj po me mer me te mire,une nuk i thyej zemren djemeve (te pakten me ndergjegjie jo)se nuk eshte ne karakterin tim dhe nuk jam bisht perdredhur dmth jam vet i dyte dhe nuk eshte nevoja te bej lojra ne jeten e perditeshme apo dhe ketu ne af sepse une kudo jam une.
dhe e fundit kur doni te ngacmoni klocarin mos ngacmoni mua se shakate e teperta nuk me pelqejne edhe se dhe une bej shaka por cdo gje me karar.tani ne doni te ngacmoni klocarin ngacmoheni nga te doni. :shrug: [/qb]
PershendetjeFillimisht postuar nga tola:
[qb] cqenka bere keshtu ketu,lemsh dhe rumuje per kot,vetem beni kujdes djema dhe vajza kur merni neper goje te tjeret qe nuk ju hyne ne pjese.
Klocari me c dhe jo me ç nga mua do ti trgoj se kush jam dhe nga jam meqe dikur ne klase kam pasur nje shok te tij,dhe meqe une nuk i tregoj po me mer me te mire,une nuk i thyej zemren djemeve (te pakten me ndergjegjie jo)se nuk eshte ne karakterin tim dhe nuk jam bisht perdredhur dmth jam vet i dyte dhe nuk eshte nevoja te bej lojra ne jeten e perditeshme apo dhe ketu ne af sepse une kudo jam une.
dhe e fundit kur doni te ngacmoni klocarin mos ngacmoni mua se shakate e teperta nuk me pelqejne edhe se dhe une bej shaka por cdo gje me karar.tani ne doni te ngacmoni klocarin ngacmoheni nga te doni. :shrug: [/qb]
PER BERATIIIIIIIIIIIIN???!!!!!!!!Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] per mamin beratin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo moj lulemosteprekshin se nga berati jam une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb]PER BERATIIIIIIIIIIIIN???!!!!!!!!Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] per mamin beratin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AAAAAAAAAA PO KE NDERRU PASHAPORTIZIMIN. [/qb]