Per femrat

zog

Primus registratum
Re: Per femrat

tema eshte shume e bukur, pervete mendoj qe femren nuk e eksiton mashkulli, as pa nudo as nudo, po gishti /pf/images/graemlins/laugh.gif , du me thone truni vet.

po ti shihni dhomen nje femres beqare, nuk do ti gjeni foto nudo burrash, vetem te vogla ato mbejne starat e tyre te preferuar, me pas vetem arusha dhe ketra per qef te tyre.
ndersa kur rriten dhe pak kastravecin e fusin ne komo, per ta rujt te fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa çunat beqare kane pa PERJASHTIM (perveç çunave te mamit) fografi femrash nudo tek koka krevatit ose te dera dollapit. nji ktu eshte ndryshimi. ne fakt pergjigjet e dhena gjer tani jane mese te sakta dhe e perforcojne teorine.

alinos

Forumium maestatis

:eek:

Cuno vec se ti harron se po te shofesh postera djemsh lakuriq ne dhomen e nje femre, kete te fundit do ta paragjykojne te gjithe, perfshi shoqerine si te perdale e te hasdisur!
Ndersa meshkujt jo!
Shoqeria ne thelb patriarkale i ka percaktuar rolet! :wink:

zog

Primus registratum

ti sonila te kenaq per ner, po shoqnine kush e boni pys une, apo Zoti, si thu ja u dhane burrave me mik, he moj keshtu mendon?

per me teper zbulimet e shkences tone te dashur bashkkohore thone qe femra ka ekzistu disa qindramijeravjet perpara burrit, a e di ket teori apo jo?

atehere si burri mundi t'ja kaloi ujtin nen rrogoz, kur siç dihet dhe nga legjendat e vjetra shoqeria me e hershme ka qene matriarkale (tek amazonat greke) si tek bletet.

frojdi (per te cilin ka dhe nje teme ne forum aq shume e respektojme) e mendonte shoqerine te ngritur kryesisht mbi baza SEKSUALE. a kishte te drejte? po qe se po dhe une kam te drejte, nevoja e domosdoshme e burrit per femer e shtyu ket t'ja rrembeje pushtetin qindra mijera vjeçar, duke e vene perfund. te themi e beri skllave te tijen, si zezaket ne amerike apo jo, per pune i çun atje jo per rapista te bukur.

pra si perfundim une Deklaroj SOLEMNISHT ketu perpara botes gjere dhe ju qytetareve te qytetrushem te saj (me fal ngatrrova teksin, betimi pionerve te enverit ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe shoqeria e sotme patriarkale do te ndryshoje VETEM at'here kur per cucat burrat te behen nje DOMOSDOSHMERI e jetes.

gocat e sotme tarallake asgje s'kuptojne nga ky cirk, ato ne vend qe ti adhurojne djemt si HERONJ te tyre, kerkojn emancipim, e kjo ne fakt i skllaveron me shume aq sa sot jane kthyer vetem ne OBJEKT SEKSUAL te meshkujve.

rrofshin meshkujt si manalla te vertet qe jane.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] ti sonila te kenaq per ner, po shoqnine kush e boni pys une, apo Zoti, si thu ja u dhane burrave me mik, he moj keshtu mendon?

per me teper zbulimet e shkences tone te dashur bashkkohore thone qe femra ka ekzistu disa qindramijeravjet perpara burrit, a e di ket teori apo jo?

atehere si burri mundi t'ja kaloi ujtin nen rrogoz, kur siç dihet dhe nga legjendat e vjetra shoqeria me e hershme ka qene matriarkale (tek amazonat greke) si tek bletet.

frojdi (per te cilin ka dhe nje teme ne forum aq shume e respektojme) e mendonte shoqerine te ngritur kryesisht mbi baza SEKSUALE. a kishte te drejte? po qe se po dhe une kam te drejte, nevoja e domosdoshme e burrit per femer e shtyu ket t'ja rrembeje pushtetin qindra mijera vjeçar, duke e vene perfund. te themi e beri skllave te tijen, si zezaket ne amerike apo jo, per pune i çun atje jo per rapista te bukur.

pra si perfundim une Deklaroj SOLEMNISHT ketu perpara botes gjere dhe ju qytetareve te qytetrushem te saj (me fal ngatrrova teksin, betimi pionerve te enverit ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe shoqeria e sotme patriarkale do te ndryshoje VETEM at'here kur per cucat burrat te behen nje DOMOSDOSH(e jo)MERI e jetes.

gocat e sotme tarallake asgje s'kuptojne nga ky cirk, ato ne vend qe ti adhurojne djemt si HERONJ te tyre, kerkojn emancipim, e kjo ne fakt i skllaveron me shume aq sa sot jane kthyer vetem ne OBJEKT SEKSUAL te meshkujve.

rrofshin meshkujt si manalla te vertet qe jane. [/qb]

alinos

Forumium maestatis

ti sonila te kenaq per ner, po shoqnine kush e boni pys une, apo Zoti, si thu ja u dhane burrave me mik, he moj keshtu mendon?

Shoqeria ka qene e matriarkatit kur ishte ende primitive dhe pozita nderroi kur burri filloi te dilte per gjah. Qe atehere ai u be siguruesi i ushqimit dhe ndertuesi i baneses si ma i "forte" qe ishte! Duke mbizoteruar si i forte fizikisht, mendoi se i takonte te dominonte dhe shoqerisht, dhe cka na intereson per kete teme: moralisht!
Dalim tek vargu i famshem: femrat kurva*, meshkujt me eksperience!

Kjo s'eshte e vertete! Me thuaj ku e ke lexuar sepse une nuk e gjej ne asnje vend te teorise feministe. Ne to flitet vetem per dikotomine: mashkull-femer!

ta shpjegova me lart!

C'lidhje ka? Apo edhe ti si feministet dhe te zinjte po perdor parimin: bashkimi ben fuqine dhe duke mbrojtur kauzat tone pernjehere mund te fitojme me shume te drejta dhe liri.
Seksi u duhet te dyja paleve per nje arsye shume te thjeshte: mbijetesa e races.
Plus, dhe femrat kane deshira per meshkuj /pf/images/graemlins/wink.gif

pra si perfundim une Deklaroj SOLEMNISHT ketu perpara botes gjere dhe ju qytetareve te qytetrushem te saj (me fal ngatrrova teksin, betimi pionerve te enverit ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe shoqeria e sotme patriarkale do te ndryshoje VETEM at'here kur per cucat burrat te behen nje DOMOSDOSHMERI e jetes.

Na shkrive!

pranoj se nje pjese e feministeve nuk bejne gje tjeter vec fshehin ndjenjen e pasigurise dhe te inferioritetit qe kane ndaj meshkujve. Keto gra jane dhe me agresivet dhe te pallogjikshmet.

POR, ka nga ato qe bute bute po i marrin freret, per te mos thene qe po jua japin meshkujt! Ato PO, qe i keni frike, apo jo?

rrofshin meshkujt si manalla te vertet qe jane.

jam dakort deri ne nje fare vendi, me pas dua te te them, se do t'i gdhendim meshkujt :wink:

dhe se fundmi: eshte kenaqesi per mua te te jap ty kenaqesi! /pf/images/graemlins/wink.gif

:tipsy:

zog

Primus registratum

boh aty lart harrova me qesh
testamora.gif

ps; me duket se jam i vetmi qe s'i du femnat vetem per sex
love.gif
, s'di pse toro-llak-lliku i tyre me pelqen, eshte aq i lezetshem mor zot sa s'behet
doublefuck.gif

alinos

Forumium maestatis

per te korrigju postin, mjafton te klikosh tek ndrysho dhe te besh korrigjimet qe ke ndermend.
Ky opsion vlen vetem 45 minutat e para, pas postimit!

p.s. Shef qe fillova te gdhend nje, ty demek /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nje beteje e fituar sot, afron fitoren e gjithe luftes :tipsy: