PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

I love new york

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Flashyyyyyyyyyy :goofy:

985-140881-p.jpg

Sexyyyyyyyyyyy

827-184691-p.jpg

Eleganttttttt

985-148181-p.jpg

Retrooooooooooo

1733-113584-p.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif Ato 2 te parat jane yll fare...Tani me vjen me kenduar ... :rockband: Ky eshte stili im ,stili im ,stili im..... :lol:

ladouce2005

Primus registratum

my style eshte pak me ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif po do kendoj me ty per ty :rockband: stili jot, stili jot, stili jot /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu dje m'ka ra pika kur m'erdhi llogaria e bankës :smash: :smash: . Me aq pare sa kam harxhu kto 2 muj e kisha bo rehat i rrug Tirone familjarisht ne pa e kursy paren hiç.

Sot e tutje un nuk maj mo karta banke apo karta krediti. Vetëm cash /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo ëre se s'e zbulova tashti po kto 2 muj ishin crazy e kalu crazyt. Kartat i lash se kaiher kur s'kom cash kom tendenc me rrëshkit kartën :shrug: . Mujn e kalum kisha bo 124 veprime me kartën :smash: . Ku i bona s'e mor vesh se i bi mbi 3 tranzaksione n'dit :shrug: .

FIXHI USA

Primus registratum

po fillo problemi qy ne gjyse te mujt :rolleyes: aq sa pllaqi lutet qe ishalla credit cartat te shduken nga faqja dheut dhe ti bjeri kolera :smash: :smash: :smash:

FIXHI USA

Primus registratum

ti kondre me siguri duhet ti kesh harxhu online tu pa web sites :lol: :lol: :lol: :thumbsup:

FIXHI USA

Primus registratum

epo kaq shpenzime si bo as pllaqi qe osht i piset :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

ma te bukur e paske pas kte te vjetrin by the way /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa, nuk po them CC po karta e bankës.
Ehu merrem me ju un. Ju e keni menien me u tall /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Ja Lenka ma kupto mu hallin :rolleyes: .

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hikni tashti se un kom ca gjona për t'ble. Cash vetëm.

I love new york

Primus registratum

te bukur plolt e ke pas ate avatarin Shiro :wub:
veje prap mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

u dorzu KOndra me duket :devil:

FIXHI USA

Primus registratum

jo per gjo po ai i vjetri sikur ishe pak mo i omel :lol: ky i riu se si duket :shrug:
:book: :book: :book:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif do e mbaj dhe ca, deri sa t'fus mik tek adminet per avatar jashte standartit /pf/images/graemlins/laugh.gif