PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ato duken jo te rehatshme Johara /pf/images/graemlins/smile.gif
dolke po keto ketu?
Ligne%20Rose%201.jpg
Ligne%20Rose%203.jpg
esskombo_ligne_rose.jpg

nga "ligne roset" qe eshte firme shume e mire franceze

Dolores

Primus registratum

Uuuu very nice...kjo tavolina qe hapet dhe mbyllet edhe behet edhe coffee table po ma beka me sy :rockband:

sweet eda

Primus registratum

UNE FAKTIKISHT I BLEVA TRADITIONAL, POR JANE PER FORMAL DINNING ROOM, NESE I KE PER FAMILY DINNING, SOMETHING SIMPLE WILL BE GOOD

ladouce2005

Primus registratum

shpia jote ishte great najso :wub: can't wait to visit, nderkohe qe mobiljet nuk i pashe dot /pf/images/graemlins/frown.gif
s'kam pas kohe. hon' mos me merr ne cel tek nr i vjeter se e kam diskonekt me qe e humba dhe kam nje tjeter. ma co peto-peto nji e-mail me nr prap, se i kam humb t'gjitha :cry: :angel: :kiss:

sweet eda

Primus registratum

ja ky qe do vesh per nje party:

e bleva para disa muajsh e dija qe do me fit by now

froogle_image

ladouce2005

Primus registratum

ti e poshter je, i humbe ato 2 cika kile shpejt...
moj cike, te kam cu nja dy mesazhe dhe m'kan ardh back...me co nje e-mail qe te te pergjigjem :smash: :kiss:

sweet eda

Primus registratum

epo c'te besh, kur behesh me femije :lol: :lol: , faktikisht edhe vete jam habitur sa kam rene, qe gjate shtatzanise u bera si fuci uthlle.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif per fuci, fitoj une, me prova dhe fakte /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

e di e mbaj mend, por e kam fjalen fuci 7 muajshe, pale te kisha shkuar 9 une :eek: :eek:

Dolores

Primus registratum

oh great :thumbsup:

:kiss: po cokollaten time si e kam ?..ci ke blere kohet e fundit?

ladouce2005

Primus registratum

ate po i thoja I die qe kam akoma rroba per bebi O, qe nuk ua kam hequr labels dhe vazhdoj te blej :smash: po eshte so cute mi ai dhe sikur vetem me nje pampers t'a le :wub:
mbreme i kishte hipur dalldia dhe ka vrapuar e kenduar ne krevat te vet deri ne 5 te mengjesit, jam exhausted now /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju si kaluat me levizjen?

Dolores

Primus registratum

e kam marre shtruar...ende kam plot gjerra...por kam 1 muaj kohe keshtu qe nuk po nxitoj :thumbsup:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: c'ma ke ate farter topolak moj?

mire ti mire, ritem i tille te qofte perhere, se jeta kalohet me me cilesi kur shijhoet qetesisht, jo si ne vrap kendej e vrap andej :smash:

ladouce2005

Primus registratum

aman se kush i ngjit nga fillimi keto male me tulla, e kalon perseri te njejtat gropa me llac etj etj se njelloj do jete, sa here ta rifillojme /pf/images/graemlins/laugh.gif