PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Rambla

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ca ide per fustanin...

Tiffany%20Alana%20dress.jpg

ose

Diane%20Von%20Furstenberg%20Dress%201.jpg

ose
Ceceilia%20De%20Bucourt%20Paris%20Dress.jpg

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une dua nje pale deri tek gjuri, por qe t'a kem te zbuluar gjysmen e gjurit. jane shume seksi me taka :devil: , por te shohim...i need some real tan se the fake one lahet shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

jane shume ne mode keto cropped pants especially with pumps or boots or any heels :wub:
love em - really sexy :devil:

120042.jpg

145569.jpg

137701.jpg

sweet eda

Primus registratum

une i vesh ato jeans me ato shapkat me take ortopedike qe bleva para nje jave, jua kam tregu

Guest

ld-je... sivjet ketu jane shume ne mode /pf/images/graemlins/wink.gif
hi hi hi... origjinal si ajo i kam kepucet qe do vesh una ne nje dasem /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. e more apo jo? :idea:

sweet eda

Primus registratum

une i kam nje pale ngjyre portokalli, me shall ne vend te rripit nga gap i bleva me ate fillim, 8 tashi me rrine nje cike kshu si lose

ladouce2005

Primus registratum

i think they're very flattering
Dotte s'kam marr gje zemer :shrug:

keto bleva une tani me Helenen, ne dy ngjyra, bezhe dhe te kuqe /pf/images/graemlins/frown.gif s'i gjeta dot on line por jane nga i cmenduri steve madden /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

JA SA TI PERDOR CIK VETE :rockband: KE FAT TI QE UNE I MBAJ KEPUCET MIRE :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:smash: ato te miat jane xixe nga poshte mi, iher i kam vesh vetem, dhe ate here shumicen isha ne makine :devil: :goofy:

ladouce2005

Primus registratum

23272_fpx.tif

si duken ketoja ti blej neser per lunch? jane nga theory qe i personally hate meqe i kam konkurrente, por c'ti bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

shiraz, ktej ka ne kto ishin ne mode parvjet e vjet.
un i kam bezhe dhe i vesha iher te vetme :shrug: me nji xhakete te erret me nji pulle (tipi i asaj siper), me kpuc me taka edhe me broche.
m'duket se kjo broche te xhaketa e prishi punen /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe pse ishte e bukur, tip gjilpane kapse e madhe me vintage chain e me lil butterflies e pearls), po sdi pse nga kjo mu kujtu pinoku :lol: sepse kush e kujton teatrin e kukllave, ajo gruja q1 lunte pinokun kishte kshtu pantallonash e kshtu xhaketet edhe ne vend te asaj broche kishte pupel te kapelja. /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshtuqi m'dolen qejfit, e si vesha ma se me dukej sikur me shifshin tan se dukesha si pinoku /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: paskam harru me than se un e du fort pinokun :wub: prandej sdu me u duk si pinok :lol:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] si njifen gocat nga shijet ketu ne forum :devil:
-Helena eshte per kepuce sexy e te "guximshme" ne look.
-Rambla eshte the girlie, timid/sexy look
-Dotja dhe vete jemi per cik klasike/konservatore por dhe sexy...varet ca vesh siper /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Moira ALWAYS sexy
-Blue, s'te jep as gishtin qe t'i kuptosh pak llojin :devil:
-Too too nice zgjedh komfortin, por dhe sexy se takat shkonin goxha /pf/images/graemlins/wink.gif

kam harru njeri mi goca?

si u gdhite nje here ju te amerikes? dhe ca po gatuni per dreke ju t'europes? [/qb]
po un iher q1 e dhashe gishtin deshten me ma hanger :shrug:

jo moj shoqe se s'kam gishta teper /pf/images/graemlins/laugh.gif