PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

:wub: ERDHE TI :kiss:
keto pantallonat kane qene ne mode vjet e parvjet dhe ketu, por ki parasysh qe stinet andej nga ju jane te kunderta me tonat /pf/images/graemlins/wink.gif psh ato gjerat qe ti blen tani neper dyqane ketu dalin nga korriku e gushti ne shitje dhe blihen ne shtator-tetor nga njerezia, sepse atehere fillon tamam fall ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif

une i dua per vjeshte me teper, me kepucka si nallane me take :cool: dhe xhakete me belin lart /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

I love new york

Primus registratum

une kam vesh keto sot me cropped jeans and a pink Calypso cashmere :goofy:

rain1.jpg

drops^of^enigma

Primus registratum

Helena pse s'thu ti qe u dalloke 5 metra larg /pf/images/graemlins/laugh.gif

E gjeta fustanin me ne fund /pf/images/graemlins/smile.gif !!! Shkova ne Austin Street ne Forest Hills dhe e gjeta ne nje boutique shume te lezetshme. Eshte ngjyre Gold- materiali eshte silk satin si i ndritshem...Tani me kan ngelur sandallet dhe canta and i'm all set :rockband:

I love new york

Primus registratum

po mi, - po po ndonje me pink boots ke lagjja sot beji nje ze Helena s'e kam me e kthy koken :lol:

aty ne Austin Street ne Forrest Hills ka ca emebeltore kshu tamam si ne Itali qe bejne ca gelato te shkelqyera :goofy:

ok pra po shifkena per sandale ne tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif
na e thuj si eshte fustani relativisht /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

gold shkon me gjithcka, you're lucky /pf/images/graemlins/wink.gif
ndoshta s'ke nevoje te blesh te reja, you'll do with what you have /pf/images/graemlins/laugh.gif e mos m'thuj qe s'ke, se t'njof :devil:

drops^of^enigma

Primus registratum

Shiraz S'KAM! /pf/images/graemlins/laugh.gif kam kontrolluar mire e mire bile shkova dhe ne basement e i bera lemsh c'kisha grumbulluar aty por aha...(me kte 'excuse' po dal per sandalle te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Fustani eshte poshte gjurit por e cova dje tek taylor-i sepse e dua pak me te shkurter sec eshte. It's classy and it looks kinda old hollywood /pf/images/graemlins/wink.gif ... eshte V-neck pak low...dhe aty ke gjoksi ka nje pin ne forme luleje me ngjyre bakri and silver...Dua qe sandallet dhe vathet ti kem ashtuja :goofy:

ladouce2005

Primus registratum

kemi ne ca sandale shume te rehatshme dhe baker dhe silver dhe gold per $230 me 50% off
jane very pretty dhe duken vintage, which i think will match your old hollywood style dress /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

do vene ndonjhere ne SALE ato sandalet ose do shkojne tek Outlet by the way se ja kam vene syrin una :goofy:

sweet eda

Primus registratum

pa pa c'behet ketej, vintage-old hollywood fashion-gold-silver........m'shifni mu prej knej, me flip-flops...shirazi mir e kam une shof per komfort(tashi kam fillu)

helene me ato cizme honey???? pse kaq shume shi po bika anej?une e pashe kohen sot ne mengjes tek abc-ja por s'thoshte nai shi t'madh!!!!
knej ke neve po vjen Denisi(hurricane from cuba)hala me flip-flops una, s'kam per ti heq

drops^of^enigma

Primus registratum

haha Denisin e pashe dhe une qe ne mengjes ke channel 1 por prape s'hoqa dore nga takat /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

tani ka filluar nje shi qe... :cry:

I love new york

Primus registratum

edhe neve po heqim ca reminishenca te Denisit ketej,- there's a tropical storm -verdalle madje ne kete moment qe po flas bie nje shi qe sa nuk po e thyen xhamin e skylight qe kam persiper kokes :smash: :mad:

Shiro c'do bejeme per dreke neve me ket shi :shrug:

sweet eda

Primus registratum

helene.....te sugjeroj te besh order nga chick-fil-e(mbase s'e keni jua ty kete), ose KFC, chicken wings, nice edhe ato

p.s. keto kohe jam addicted me chicken

ladouce2005

Primus registratum

pse mi gjith ket shi prej cunit t'dajes tim e kemi? hajde se po ja them nja dy llafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
HElene hajde ketu se duam te order-im nga Radio Mexico, spicy stuff :goofy:
dhe ca corona /pf/images/graemlins/laugh.gif
Najso dhe une tek komforti isha per ca kohe, por m'ka hyp prape dallga takave. sot jam me nallone druni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Johara, s'ma merr mendja se jane ne web site ato sandalet sepse shiten shume dhe ne perjgithesi ne veme ne web site gjera qe s'ecin sh mire ose qe kemi me bollek. no hope for sale right nor Helen ne New Orleans shoes /pf/images/graemlins/frown.gif (kshu quhen)

I love new york

Primus registratum

MMMMMMMMMM mexican and Corona - erdhaaaaaaaaaa :lol:

kemi ndrru teme me duket, nuk jemi ke Frigoriferi ketu :lol:
hajde hajme naj pale kpuce :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

girls, a eshte website-i juaj, calypso.com, apo gaboj? se s'po me del gjo me kete research

:eek: :eek: :eek: :eek:

Pupupupupu varroseni kete teme se na nxorret namin.

Une nuk pranoj asnje gje publikisht! Te betohem qe s'kam ble gje. Kte bluzen e kam pasur qe vjet po se mban mend ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolke luv the sandals :wub: